Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer susu snacks
Tuotteen Fazer susu snacks valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Joona 20.10.2014 : Tuoksu houkutteleva. Suklaa rapsahtaa poikki haukatessa- hetki pitää pureskella, sitten makua irtoaa. Ihan hyvää.

Miia 16.01.2013 : Fazer on siirtänyt klassikkopatukan nyt pussimuotoon, nyt 175g pussillisen verran toffeetäytteisiä, riisimuroilla höystettyjä minipatukoita. Toffeesisus on suhteellisen kiinteässä muodossa antaen hampaille kevyttä vastusta - mitään jankki-/liisteritoffeeta ei kuitenkaan ole kyseessä. Pehmeän karamellinen tuoksu. Ensimmäinen suutuntuma on kevyen suolainen johtuen riisimuroista. Seuraavaksi suun täyttää toffeinen maku, joka kestääkin makustelun loppuun saakka. Suklaa jää maussa ihan taka-alalle. Ihana koostumus, samalla pehmoinen, samalla kivan rapiseva. Maku on yhtä ihana kuin patukkamallisessa Susussa, pehmeä, toffeinen, suussasulava - klassikko ei jätä kylmäksi tälläkään kertaa! Ja syötävää on enemmän kuin patukassa, mikä on aina vaan plussaa...

Nalle 24.08.2012 : Samaa tuttua settiä kuin ennenkin. Nämä on kuitenkin niin makeita etten kyllä pidä tätä pussiformasttia sarjan parhaana tuotteena, maku on hyvä mutta ei kerralla montaa syö.

mia 17.06.2012 : Hyvä toffeen ja suklaan yhdistelmä. Nam! Kivoja riisimuroja mukana joukossa tekee tästä Super hyvää! Maistuu dumle snacks-versiolta

Arde 24.04.2012 : Toffee ja murot sopivat hyvin yhteen. Kyllähän näitä makeannälkään popsii aina välillä, vaikkei tuotteena ole välttämättä kovin suklainen.

suklaahirviö 21.02.2012 : Heti aluksi täytyy varoittaa nuorempaa sukupolvea: älkää antako korniakin kornimman televisiomainoksen vieroittaa itseänne tästä herkusta! Susu on vanha juttu, mutta se toimii kuin uusi. Maitosuklaakuorrute on hyvää ja makeaa, alla piileskelee sopiva määrä riisimuroja rapeutta antamassa. Herkun kruunaa jumalainen toffee, joka ei ole liian litkua, eikä liian sitkeää. Parahultaista, sanoisin. Tätä viimeksi mainittua ei voi kyllin painottaa: minulle ehdoton ei-ei ovat sitkeät "revi paikat hampaistani" -toffeesuklaat. Niihin ei susu kuulu. Kaivattu klassikko maistuu tässä arkisessa pussimuodossakin.

Jaana Kemppainen 17.02.2012 : Olen karkin suhteen hieman nirso, mutta tämä on ikuinen suosikkini.

Niko Kulmala 09.02.2012 : Toffeeta, suklaata, riisimuroja kukapa näistä ei tykkäisi? Kokonaisuudesta tulee mieleen Fazerin toinen tuote, Dumble snacs. Idean kierrätystä havaittavissa Fazerilla? Kaikenkaikkiaan hyvän makuinen perus tuote, ehkä jokseenkin hieman liian makeaa, mutta yhdeltä istumalta tuon pussin voi kyllä syödä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani