Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer susu snacks
Tuotteen Fazer susu snacks valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Kirsi I 01.02.2015
Toffeeta, maitosuklaata ja riisimuroja. Palaset ovat sopivan pieniä, riisimurot ovat rapeita ja rouskuvat mukavasti, suklaan maku jää toffeen maun varjoon. Toffee on sokerista ja mukavan muruista rakenteeltaan, ei siis niitä hampaisiin tarttuvia sitkeitä toffeita. Makeannälkä lähtee jo muutamalla palasella, joten ovat riittoisia. Hyväähän tämä on, paras pisteyttää ennen kuin olen syönyt liian monta, koska imelyys alkaa tökkiä kuitenkin aika nopeasti.

Jenni V 22.10.2014
Candy Kingin irtokarkkivalikoimasta tarttuu aina satavarmasti pussiin myös susupaloja. Ja niitähän saa myös näin valmiina pussinakin, tosin annoskooksi 175 g kerralla on makeutensa puolesta ihan liiallinen. Joka tapauksessa, kyseessä on pussillinen pieniä maitosuklaa-riisimurokuorrutteisia pökäleitä, joissa on mukavan pehmeä, suutuntumaltaan mukava, sopivasti paahteinen toffeetäyte. Jos nyt arvioidaan yksittäisen pökäleen makua, niin täytyy sanoa, että se on erittäin hyvä. Riisimurot eivät ole liian kovia vaan tuovat rapsakkuutta ja keventävät ylimakeutta. Suklaata on suhteessa vähän, mutta kyllä se ihan taatulle Fazerille maistuu ja toimii toffeen kaverina erittäin hyvin. Mutta, kuten minttuvariantin kohdalla, koko pussillinen kerralla aiheuttaisi sitten makeusöverit. Mutta kyllä näitä helposti varmaan puoli pussia menisi... Kyllä on pakko neljä pointsia antaa.

Jarkko 06.02.2012
Nämä susupalat ovat toffeepalasia, joille on annettu maitosuklaakylpy. Sen jälkeen jokainen mötikkä on heitetty riisimurokippoon, jotta pintaan tarttuisi mahdollisimman paljon muroja. Tämän jälkeen päälle on vielä valutettu suklaata peittämään kokonaisuus. Miltäkö tämä sitten maistuu? No hyvältähän tämä maistuu. Jos tykkää toffeen ja suklaan yhdistelmästä, ei voi olla tykkäämättä tästäkään. Riisinmuroset antavat kovasti rouske-efektiä, mutta suklaan maku jää lähinnä mielikuvituksen varaan. Kovin montaa näitä ei tarvitse syödä, kun makeannälkä on jo tyydytetty moneen kertaan, mutta tokihan pussin voi välillä laittaa kaappiin odottamaan seuraavaa kertaa. Vai voiko...?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset