Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer nordic gourmet rhubarb & strawberry semifreddo
Tuotteen Karl Fazer nordic gourmet rhubarb & strawberry semifreddo valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

pettynytpinjaniini 20.05.2012 : hyi yök..Pettymysten pettymys oli tämä tuote. Yllätykselliset maut ovat yleensä hyvä juttu, mutta tässä tapauksessa huonoon suuntaan. Kankkulan kaivoon meni kolme ja puol egee, koska tämää 'kurmee' pökäle lentää suoraa roskikseen yh, ei tätä kehtais ikinä ees kellekään tarjota:/

Miia 04.10.2011 : Olen mainonnan uhri, sillä ostin tämän levyn ihan tv-mainoksen perusteella. Muhkean kokoisia paloja, joissa täytteenä mansikka-raparperi-hilloke (?) tms. Tosi voimakas raparperin maku, mansikkaa en erottanut tästä lainkaan. Todella makeaa. Jätti vähän kylmäksi odotuksiin nähden, herkuttelun jälkeen jäi tyhjä, mitäänsanomaton fiilis eikä sitä perus "aaaahh!"-fiilistä.

Satu 20.08.2011 : Yök!! En syttynyt ensimmäisestä levystä,enkä edes toisesta.Odotin kyllä jotain ihan muuta. Yrityksestä yksi piste.

Arde 17.07.2011 : Varsin mielenkiintoinen makuelämys. Fazerille pisteitä rohkeudesta, sillä raparperi on selvästi pääosassa. Tarkoittaa myös sitä, että ei kannata odottaa liikoja tältä tuotteelta, jos raparperin maku ei miellytä. Täyte tuo mieleen raparperi-mansikkajogurtin. Hyvää mielikuvitusta käyttäen sitä voi varmaan kutsua semifreddoksi.

oonuska 15.06.2011 : Odotin jotain upeaa makuelämystä tyylikkään pakkauksen ja mainosten perusteella... Suklaa oli aika kallista. Ulkomuoto ihan ok. Odotin raparperin makua, en löytänyt muutakuin pienen häivähdyksen, ja sekin maistui todella teolliselta. Luulin että mukana olisi oikeita raperperinpaloja, mutta ei ollut, sen sijaan oli jotain ihmeellisiä pikku murusia. Lisäksi suklaa oli ylimakeaa. Tätä tuotetta voin suositella vain niille jotka tykkäävät kokeilla kaikkia suklaauutuuksia, jotta voivat muodostaa oman mielipteensä. Toista kertaa en osta itse.

Chi 12.06.2011 : No huhhuh! Odotin ehkä vähän liikoja tältä tuotteelta, mutta mielestäni jotain on pahasti pielessä silloin, jos raparperi maistuu ummehtuneelta (=kellarilta/homeelta??) ja se on ainoa erottuva maku koko suklaassa (Sinisen kuoren lisäksi siis)!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset