Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer nordic gourmet rhubarb & strawberry semifreddo
Tuotteen Karl Fazer nordic gourmet rhubarb & strawberry semifreddo valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,31 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 25.12.2012
Suklaalevy oli hieman vaikea saada ulos pahvikääreistään, mutta sieltä paljastui ihanan isoja Fazerin täytemaitosuklaapaloja. Tuoksu kirpakka, tiedän tuotteessa olevan raparperia, joten sen tunnistan tuoksustakin. Maku tuoksuun nähden mieto, mut' kiva kirpakkuus tulee vasta viiveellä. Raikas kuin kesäinen sitruslimonadi, tykkään!

Iikka 24.12.2012
Isoja palasia Fazerin täytesuklaata. Suklaakuoren alla on vaaleaa täytettä. Täyte on ensi makeaa, mutta kohta siitä irtoaa kirpeä, marjainen maku. Hyvä herkkusuklaa, joka kelpaa hienompaankin tarjoiluun.

Jenni V 01.09.2011
Ei sytyttänyt tämä uutuus. Raparperin maku oli todella hallitseva, ja minua häiritsi täytteen rakenne jossa jäädykemäisyyttä oli haettu raparperivalmisteen "raksuvaisuudella". Mansikkaa en maussa erottanut, hampaisiin kyllä jäi muutamia siemeniä. Tositosimakeaa ja rasvainen täyte. Hintaisekseen pettymys. Toimisi mielestäni paremmin ehkä tummalla suklaalla ja täyte voisi olla pehmeä raparperi-mansikkahilloke. Palat oli myös hirvittävän suuria. 2 palaa olisi riittänyt suurempaankin makeanhimoon, mutta puoli levyähän sitä meni illassa...

Marika 12.07.2011
Helle vaikeuttaa jopa suklaanmaistelua; tämäkin tuote piti käyttää jääkaapin kautta. Tuotteen maitosuklaa on sitä mitä nyt muissakin saman sarjan tuotteissa, eikä siinä moittimista. Sokkotestissä en olisi osannut sanoa täytteestä mitään, sen verran erikoinen se on. Raparperin saa ehkä vielä jotenkin haettua, mutta mansikkaa ei. Semifreddoa tämä muistuttaa lähinnä jääkaapin ansiosta. Samalla rahalla saa parempaakin. Moraalinen piste yrityksestä joka tapauksessa.

Tuula 07.07.2011
Nti Marple päättelee palan tekstistä, että kyse on tutusta fazer suklaasta, mutta mikä on maku? Täyteen tuoksusta on vaikea päätellä mausteita, mutta joku kirpakka maku sekoittuu ihanasti kermaisen pehmeässä täytteessä. Raikas ja kesäinen, varmasti monen perheenjäsenen makuun sopiva uutuus

Salla M 06.07.2011
Yksi tutunoloinen tuote.Tämä maitosuklaa on tuttua ja turvallista etenkin edeltävän tujun kaakaoyllärin jälkeen. Miellyttävä tuoksu, täyte sopivan kirpakka ja sulautuu mukavasti suklaaseen. Kääreen lupauksista raparperi erottuu, mansikaa ei tunnista, vaikka tietää sen olemassaolosta. Kiva kesänmakuinen tuttavuus

Kaisa 06.07.2011
Olin maistelua edeltävänä iltana selaillut näitä arviointeja ja sen vuoksi arvasin heti, mitä Sallan tuoma maistelupala oli. Tunnistamisen vuoksi varmaan olin tuoksussa löytävinäni sen tutun raparperimehun ja kesän. Pidän näistä hieman happamista jugurttitahnoista ja siihen kirpakka raparperi sopii hyvin. Täytteessä näkyy punaisia paloja ja oletan niiden olevan mansikkaa - ei punaista raparperinvartta. Yrityksistä huolimatta mansikka peittyy kokonaan muiden makujen alle. Liekä sillä väliä, ettei ole sitä odotuksiinsa asettanut. Ne pisteet menevät kolmosen puoleen taas minulta hyvän, mutta makuuni liian imelän suklaapinnan kautta

Päivi 28.06.2011
Johan tätä oli tosi vaikea saada. Mistään kaupasta ei löytynyt tai oli loppuun myyty. Minusta se jo kertoo että tämä on suosittu suklaa. Tällä kertaa osu sit tuuria munkin kohdalle kun oli vain 2 levyä jäljellä ja nappasin toisen itselleni tätä herkkua. Makea tuoksu leijailee nenään kun tätä aukoo. Luxuksen näköinen palanen, sopii parempiinkin piireihin. Vaalean täytteen seassa pieniä punaisia murusia. Makeus ja kirpeys tulee ekana makuna. Suklaata on paksusti ja täytettä sopivasti. Raparperi selvästi maistuu. Mansikka ilmeisesti myös kirpeänä koska en sitä maista makeana tai sit raparperi on hallitsevampi maku. Jälkimakuna ei jäänyt mitään. Maku katosi nopeasti suusta. Tätä kyllä tarvii usiamman palasen syödä. Ihan kelvollinen. Jäi tämäkin varmaan tällaiseksi kertaostokseksi.

Miriam 26.06.2011
Koska rakastan samaisesta sarjasta erästä toista tuotetta, lähes juoksen kauppaan ostamaan tätä. Mutta pettymys tulee. Omituisen makuista, ei tiedä onko hyvää, mutta ei nähtävästi liiemmin pahaakaan. Erikoista.

Susanna H 18.06.2011
Fazer Nordic Gourmet -sarja, ihana sarja, johon olen todella tykästynyt vaikka fazerin sinisestä en niin hirveästi pidäkään, levyjen ulkoasut houkuttelevia, upea idea, hienoa! No nyt itse tähän uutuuteen, jälleen Fazer Nordic Gourmet ihastuttaa kauniilla ja tyylikkäällä paketilla, houkuttelevaa, pakko todeta että ulkoasu todella houkuttelee ostamaan, kivan kokoisia paloja (niinkuin muissakin Nordic Gourmet levyissä), mutta entäs sitten maku, televisiossa pyörii tästä tuotteesta mainos, jossa raparperi näyttelee sitä pääosaa, niin se on, raparperi on pääosassa ja mansikka ilmeisesti hyvin pienessä sivuosassa, harmi, maku ei juurikaan syödessä muutu ja tuloksena on maitosuklaan, maidon ja raparperin sekoitus, makuna jopa jokseenkin tunkkainen. Koostumuksesta sen verran että maitosuklaata jonka sisällä pehmeää "semifreddo"-täytettä jossa pienen pieniä murusia (ilmeisesti sitä mansikkaa), hmm... koostumus toimii, maku ei niinkään, mutta ei tämä pahaa ole, sitä harvoin suklaa minulle on, saisi olla vaan mansikkaisemman raikkaampaa, koska nyt tämä jäi mieleen lähinnä tunkkaisena.

Jarkko 17.06.2011
Noniin, tätä hetkeä olen odottanut siitä asti, kun ensi kertaa kuulin tästä uutuudesta. Paperilla tämän pitäisi olla minulle suurta herkkua, katsotaan miten käy todellisessa maailmassa: Haukkaan ensimmäisen palasen. Kyllä, raparperihan tässä maistuu. Odotan mansikan makua... odotan... odotan edelleen... mutta turhaan. Mansikkaa ei siis mausta löydy, joten keskitytäänpäs sitten tuohon raparperiin. Maku oli ensikosketuksessa raparperimainen, mutta missä jatko? Maku ei kehity mihinkään suuntaan ja jää itse asiassa aika tunkkaiseksi. Sitä ei vaan käy kieltäminen, etteikö tämä olisi odotuksiini nähden selkeä pettymys, mutta syötäväksi kelpaava kuitenkin. Kesän raikkaus jäi puuttumaan.

Janne J 15.06.2011
Asiallinen tuoksu. Isoja, pehmeitä palasia tässä täytesuklaassa. Raparperi on aika rohkea ainesosa suklaaseen ja ehkäpä siksi se ei maistu kovinkaan voimakkaasti, saatikka että joukossa olisi kovempia sattumia raparperikiisselin tyyliin. Pikemminkin kyseessä on teollinen, jotenkin vesitetty versio raparperista, tai sitten sitä ei vain ole kovin paljoa. Mansikkaa ja sokeria on kuitenkin hyvä olla mukana taittamassa raparperin happamuutta ja kombinaatio onkin jälleen kerran melkoisen makea. Muu osa täytteestä on hienolta kalskahtavaa semifreddoa eli arkisemmin ilmaistuna maitotäytettä. Suklaakuoresta ei saanut oikein otetta täyteen hallitessa makuelämystä, mutta luonnehtisin sitä perusasialliseksi vaaleaksi maitosuklaaksi. Kokonaisuutena tästä suklaasta jää täysin mitäänsanomaton fiilis eli jäin kaipaamaan selkeämpää luonnetta, nyt tämä on vain geneerinen sekametelisoppa. Jos itse olisin Fazerin tuotekehittäjä, niin lisäisin raparperin ja mansikan määrää ja vähentäisin tylsää maitotäytettä samassa suhteessa. Experimentoisin myös tummemmalla suklaalla. Summa summarum: korkea hinta huomioonottaen en keksi miksi ostaisin tätä enää uudelleen.

Kirsi I 09.06.2011
Lähikauppaan oli ilmestynyt Fazerin tämän kevään uutuuslevy, josta olen lehtimainoksia jo pitkään nähnyt, mutta kaupasta löytyi vasta nyt. Suklaa on maitosulkaata, täyte vaaleana kerroksena levyn sisällä, raparperin maku on loistava, aidonoloinen, mansikkaa kunnolla maista joukosta. Täytteessä on myös jotain hampaissa rapeina tuntuvia pikku murusia, jotka eivät ollenkaan häiritse, mutta ei näitä kyllä kaipaisikaan. Mitä lienevät. Hyvin keväinen maku ja sopivan makea, ei mitenkään yli-imelä. Pakkaus on muuten sävyltään oikein keväisen vaaleanvihreä ja tyylikäs kokonaisuus kullanhohtoisine kirjaimineen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset