Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer nordic gourmet raspberry dark chocolate mousse 47%
Tuotteen Karl Fazer nordic gourmet raspberry dark chocolate mousse 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 03.07.2011
Saman näköiseltä näyttää kun edellinenkin versio, mutta tätä mainostettiin uutuutena... Suklaan maun osuus tuotteesta on niin pieni, etten varmasti erottaisi vaaleasuklaisen ja tämän tumma suklaisen tuotteen eroa toisistaan. Ihan jees, mutta ei hurraamista.

Päivi 26.06.2011
Heti tuoksuu vadelma tosi vahvasti. Tummaa suklaata kauniin näköinen suuri palanen. Paksun suklaakuoren alta paljastuu vaaleampi täyte, jonka seassa vadelmaa. Melko pistävä maku. Vadelma maistuu ihan selvästi. Tässä on makeuttakin mukana, ettei ole kokonaan kitkerä maku. Suklaa ei sula kovin hyvin, että siinä mielessä tämä on riittoisa. Syötävää riittää yhdestä palasesta pitkään. Liukenee hitaasti ja makua riittää. Yksi palanen riitti aivan hyvin. Jälkimauksi jäi sellainen makea kitkeryys. Vadelman ja tumman suklaan sekoitus. Ei kovinkaan hyvä. Ei vain kolahtanut.

Jarkko 17.06.2011
Vadelmasta ja tummasta suklaasta on muodotunut minulle jonkinlainen suosikkimakuyhdistelmä, joten tämän suklaalevyn tuoksun herättämät toiveet nostavat odotukset korkealle. Toden totta, vadelma-aromi on sopivan voimakas ja sopii hyvin yhteen tämän puolitumman suklaan kanssa. Kaakaon maku on hennonlainen ja jää hieman vadelman varjoon. Niin, levyhän on koostumukseltaan täytelevy, jossa suklaakuoren sisällä on hitusen vaaleampaa vadelma-aromin omaavaa moussetäytettä. Tästä suklaasta tulee hyvä mieli ja varsin luksusmainen olotila, erittäin hyvä yhdistelmä siis. Tässä Fazerin tuotekehitysosasto on onnistunut.

Janne J 09.06.2011
Tummempi versio pohjoismaalaisesta gurmeesta. Tuoksu marjaisen makeahko, rakenne pehmeähkö, täytettä on runsaasti. Tumma suklaa yhdistyy makeaan täytteeseen verrattomasti ja vadelmakin on aidon oloista ja sitä on juuri sopivasti joukossa. Hyvästä balanssista kertoo se, että en useankaan palasen haukattuani oikein osaa sanoa, että miltä kuorisuklaa itsessään maistuu. Jokainen palanen oli kuitenkin vallan nautinnollinen. Annan tälle liiallisesta makeudesta johtuen vain nelosen, vaikka kyllähän tämä maltillisesti nautittuna jälkiruokasuklaana on valioluokan tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani