Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet Marianne
Tuotteen Fazer kismet Marianne valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Elkku 16.10.2018 : Aivan loistava ja mahtavan makuinen patukka

Arde 05.06.2013 : Kumpikaan, Kismet tai Marinanne eivät lukeudu suosikkeihini. Siksi tämä yhdistelmä yllätti positiivisesti. Varsin mukavasti piparmintunmakuinen vohvelisuklaa.

Vipukka 02.02.2013 : Erittäin hyvää!

Kaakaolehmä 15.07.2012 : Toimii! Ja juuri sen takia poistuukin markkinoilta kohtapuoliin, mun tuurilla. (Siis, kun kaikki hyvät poistuu aina markkinoilta heti kun alan niistä pitämään...)

Miia 04.10.2011 : Fazer-uutuus, jossa yhdistetty kaksi kovaa klassikkoa, Kismet ja Marianne. Rapsakkaa vohvelia päällytettynä Kismetin vaalealla, silkinsileällä suklaanautinnolla. Sisällä raikkaan minttuisaa, Marianne-karkeista peräisin olevaa tuttua makua. Lopputulos on samalla pehmeä, miellyttävä ja pirteän raikas. Patukka upposi ennätysnopeudella kitusiin. "Niin hyvää, ettei sanotuksi saa" -slogan toimii myös Kismet Mariannen kohdalla!

Sindy 20.05.2011 : Kyllä original versio häviää tällä. Tämä on aivan ihanaa, paljon "mehukkaampaa". Voisi syödä vaikka kuinka paljon. =)

suklaahirviö 20.05.2011 : Taas tuunattu "uutuus", tällä kertaa on kismet saanut seurakseen minttuista makua. Mikähän siinä on, kun oikeastaan mitään todella uutta ei enää tahdo hyllyistä löytyä, on vain näitä uusia versioita vanhoista klassikoista? Kismet on hyvää ja mehukasta vohvelisuklaata. Minttu ei mielestäni anna tähän mitään lisäarvoa. Kummallista: tuntuu kuin mintun tuoksu olisi ollut voimakkaampi kun sen maku? Tämä on tällaista perussettiä, keskinkertaiseksi jää. En usko toiste ostavani.

yassoo 18.05.2011 : NAM! Parempaa kun normi kismet :) oikein hyvää.

Chi 17.05.2011 : Ihmeen hyvä Kismet-uutuus! Periaatteessa en tahtoisi antaa tämmöisille transrasvapommeille kolmosta kovempia arvosanoja, mutta nyt teen poikkeuksen. Marianne-kismet on mehevä, raikkaan piparminttuinen ja samalla tuhdin suklainen. Kismetille tyypillinen kuivuus loistaa poissaolollaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani