Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet Marianne
Tuotteen Fazer kismet Marianne valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 05.06.2016
Keksisuklaata ja entuudestaan tuttua Kismetiä. Onpas outo haju, kuin paperia. Rouskahtaa kivasti vohvelin ansiosta. Vohveli on mielestäni sopivan rapea. Maku ja tuoksu on hennosti piparminttuinen, saisi minun puolestani olla voimakkaampikin. Tämä on kuitenkin mukavan "kevyttä" vohvelin ansiosta. Marianne on aina hyvä vaihtoehto ja tämä on kyllä suosikkini koko Kismet-perheestä. Oikein maukasta.

Jenni V 15.05.2013
Jotenkin Marianne ei minua ole tuotteena houkutellut joten tämäkin makuvariantti pääsi maistoon vasta nyt, kun uusi makuvariantti kismetistä jo tuli markkinoille. Normaalikismetiltä tämä näyttää, mutta tuoksu on voimakkaan minttuinen. Samoin maku. Minttuisuus on kuitenkin miellyttävää, pätkis ja marianne snacksit tulee mieleen. Sen verran hallitseva mintun maku kuitenkin on, että kismetmäisyys jää vähän kakkoseksi. Vohveli on rakenteeltaan erittäin kevyttä, "huomaamatonta", joten patukka katoaa kiduksiin todella nopeasti. Vohveliin siis ehkä lisää makua ja rapsakkuutta, niin olisin antanut neljä pistettä. Minttutuotteeksi hyvä kuitenkin jo tällaisenaan.

Olli P 26.12.2012
Usein uudet tuunaukset epäonnistuvat, mutta tässä Fazer on iskenyt kultasuoneen. Piparmintun tuoksu ja kismetin keksimäinen koostumus toimii paremmin kuin perinteinen kismet. Mariannen maku tulee kivasti esiin, ei liian voimakkaasti. Lähellä viittä tähteä, mutta ei tämä parasta suklaata ole mitä on tarjolla, joten annetaan neljä tähteä.

Janne J 21.06.2011
Tjaa-a, onkohan tässä taas väkisin väännetty uusi tuote yhdistämällä kaksi vanhaa klassikkoa. Tuoksu on runsaan minttuinen, rakenne tuttua Kismet-keksihöttöä. Minttu maistuu selkeästi, jyräten kokolailla alleen perinteisen Kismetin maun, joskin melko raikkaalla tavalla. Hiukkasen turhan makeaa. Jälkimaku on on Mariannemainen. Toiminee niille, jotka haluavat jostain syystä maistaa Mariannea silloin kun syövät Suffelia. Minuun ei tehnyt vaikutusta, eli jatkossakin nautin originaali-Kismetiä kun tämän sorttista makeista alkaa tehdä mieli. Arvosana 2,5.

Minna Hi 15.06.2011
Maistuu piparminttuiselta. Höttöisen vohvelista, piparminttu puskee liikaa läpi. En hirveästi innostu. Enemmän keksi kuin suklaa.

Sari H 03.06.2011
Vohveli ja suklaa ovat nätisti yhteistyössä, vaikka itse suklaata ei meinaa saada mitään irti. Ja joku muu sanoisi maun olevan minttua, mutta minulle se oli mandariinia.

Miriam 01.06.2011
Pitikö nämä nyt sekoittaa? Näköjään piti, sillä maku on loistava. Kun yhdistää kaksi hyvää klassikkoa, voi joskus onnistua. Mariannen minttusuus ja kismetin keksimäinen suklaus osuvat ja uppoavat tällä kertaa.

Teresa 31.05.2011
Ulkonäkö on selvästi Kismetin. Tuoksu on voimakas, ihanan raikas ja minttuinen. Tämä herkku myös maistuu selvästi mintulta. Kaikki on kohdallaan: sopivassa määrin suklaata, vohvelia ja minttuaromia. Suorastaan sulaa suuhun, eikä ole missään nimessä liian makea, vaan mahtavan raikas. Tämä on todella hyvää!

Päivi 20.05.2011
Mintun tuoksuista vohvelisuklaata. Nami, piparminttua lisätty kismettiin. Oikein toimiva maku. Suu vain mussuttaa, että hyvää, hyvää, lisää tätä. En löydä moitittavaa. Suuhun jää raikas piparmintun maku.

Jarkko 19.05.2011
Näyttää kismetiltä, tuoksuu hammastahnalta... hieman kärjistäen. Enpä ole taviskismettiä syönyt vuosiin, joten en osaa verrata tämän koostumusta sellaiseen, mutta ainakaan tämä ei liian kuivalta tunnu vohvelisuklaaksi. Vohveli ja kokonaisuus on lisäksi mukavan pehmeä. Mintun maku ei kuitenkaan ole suosikkejani, eikä tälläkään kertaa yllätä positiivisesti, joten mitäpä tässä enempää runoilemaan. Keskinkertaista.

Iikka 19.05.2011
Epämiellyttävästi mintun tuoksuista vohvelisuklaata. Alussa suklaa-aines tuntuu kielenpäällä, sitten alkaa rouske.... mutta minttu se vain maistuu suussa, ei suklaa taikka vohveli.

Hanna P 19.05.2011
Epäilettävästi Kismetiltä näyttävä tuote, eli vohvelia suklaatäytteellä ja -päällyksellä. Tuoksu vahvasti ja makeasti minttuinen! Voi, ja makukin niin yltiöminttuinen... Kuin ois hammastahnaa kismetin välissä! Mintun ylin ystävä voi rakastaakin, ja mikäs tässä rouskutellessa, vaikka ehkä vähempikin minttuisuus olis riittäny.

Kirsi I 14.05.2011
Uusi Kismet pääsi yllättämään. Tästä voisin jopa uskoa vanhan mainoslauseen: "niin hyvää ettei sanotuksi saa". Kuivakka vohveli on saatu maussa erinomaisesti peitettyä piparmintun ja suklaan maun alle. Paljon paremmin kuin peruskismetin toffeen kanssa, liekö sitten suklaata enemmän vai onko piparminttu niin päälekäypä maku, että peittää muut alleen. Ei tämä pelkälle piparmintulle suinkaan maistu, jos joku nyt äskeisestä säikähti. Maku on raikas ja suklainen ryyditettynä tutulla mariannemaulla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani