Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer block valkosuklaa sitruuna & lime
Tuotteen Fazer block valkosuklaa sitruuna & lime valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Miriam 04.09.2008
Kyseisen tuotteen löysin sattumalta leivontahyllystä. Kokeillahan sitä piti ja yllätyin positiivisesti. Pakkaus on mitäänsanomaton; juuri sopiva leivontasuklaaksi. Jonkin verran keltaisempaa kuin tavallinen valkoinen suklaata. Hieman omituinen palajako. Koostumus napakka, suussa sulaa nopeasti massaksi. Ei niin makea kuin oletin, sitruuna tuo hieman kirpeän lisän suklaaseen. Saisi olla enemmän kyllä sitä mainostettua limeä&sitruunaa. Suklaa tuntuu laadultaan enemmän leivontaan sopivaksi, mutta menee pieninä annoksina siltäänkin.

Antti K 02.06.2006
Erittäin virkistävä tuttavuus, suussasulava, pikantti maku. Banaani maistuu just sopivasti. Erittäin hyvää.

Mirja 01.06.2006
Todella hyvää suklaata esim vanilijajäätelöön rouhittuna ja leivontaan, Herkuttelusuklaaksi liian eksoottista.

Janne J 31.05.2006
Valkoista eikun keltaista suklaata, jossa maistuu pirtsakka limesitruuna. Valkoisille suklaille tyypilliseen tapaan hieman liian makeaa. Laadukkaan oloista pienenpientä jauhoisuutta lukuunottamatta.

Antti H 31.05.2006
Laadukkaan oloista valkoista suklaata. Suklaa sulaa nopeasti suussa ja sen appelsiinin aromi on kohtuullisen voimakas.

Satu 31.05.2006
Mitä ihmettä - tämähän maistuu sitruunalle! Sopisi varmaan hyvin kalapuikkojen kyytipojaksi. Kummallisen makuista.

Jarkko 31.05.2006
Sitruunamuffinsin taikinan makuista valkosuklaata! Pehmeää valkosuklaata, joka liukenee hitaasti suuhu, todella hitaasti. Hyvää myös pureskeltuna. Rasvaisuus juuri sopiva, mutta pienoinen jauhoisuus rokottaa pistemäärää hieman. Hyvää pieninä annoksina.

Kirsi T 31.05.2006
Ovela maku: sitrushedelmä & valkosuklaa. Valkosuklaa tyypillisen makuista, mutta sitrus tuo makuun lisäarvoa.

Susanna K 31.05.2006
Sitruunainen valkosuklaa, jota ei haistamalla tunnista vaan syömällä. Sitruuna tulee esiin pehmeällä tavalla jättämättä kuitenkaan itse valkosuklaan makua paitsioon. Suklaassa ei maistu rasva, mkä hyvä valkosuklaassa. Pitemmän päällee syötynä saattaa tökkiä tämä suklaa, mutta kyllä muutamat palaset voi nauttia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani