Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pupujussin yllätysmuna
Tuotteen Fazer pupujussin yllätysmuna valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 01.05.2013
50 gramman mojova yllätysmuna kirkkaan sinisessä kääreessä, jossa potkulautailee pupu kädessään pajunkissa-pääsiäismunakori. Kivan pirteä kuori siis. Fazer-brändi antaa odotuttaa ihan hyvää suklaata, mutta valmistusmaa Saksa kääreessä epäilyttää jo valmiiksi. Lisäksi maitosuklaassa on rasvaa peräti 37 grammaa, mikä epäilyttää myös.

Kääreestä paljastuu muna, joka on kuvioitu vähän kuin pähkinän kuori. Halkaisen munan puoliksi, todella paksua on suklaa, varsinkin puolikkaiden saumakohdassa. Suklaa on perus-maitosuklaan näköistä. Maistettaessa sitten tulee sitten se pettymys. Suklaa ei ole kovinkaan makeaa, ei jää kurkkua kutittamaan, mutta sitä vastoin maku on sellainen tyypillisen luotaantyöntävän saksalaisen suklaamunan kaltainen. Kyllä tämän nyt söi, mutta ei ole todellakaan mikään herkkusuklaa. Ihmettelen vähän miksi Fazer on tehnyt tällaisen ratkaisun ja valmistuttaa munansa Saksassa, kun se mielletään niin vahvasti suomalaiseksi brändiksi? Ja jos esim. Suomesta ei löydy tuotantolinjaa munille, miksei sitten kuitenkin valaisi munat Fazerin sinisestä, vai eikö se sovellu tällaiseen tuotteeseen? Joka tapauksessa, suklaa oli tosi pettymys. Yllätyksenä oli ihan kiva pupujojo, ja kääre on kiva, joten menköön niille sitten tuo toinen piste.

Päivi 15.04.2011
Kaunis sininen kääre suklaamunassa. Yllätys on mukana ja eläinhahmo löytyi siitä. 6 erilaista villieläintä sarjassa. Suklaan maku on vivahdeikas. Ensin tulee mieleen toffee, sitten kahvi ja lopuksi molemmat. Maku on tumma. Ihan ok.

Jarkko 14.04.2011
Röpöläinen pinta tuo mieleen lähinnä havupuun kuoren. Suklaa näyttää vaalealta. Maisteluissa mukana olleista kolmesta samanlaisesta munasta löytyi kaikista eri eläinfiguuri. Itse suklaalla ei kyllä ole mitään tekemistä Fazerin muiden suklaiden kanssa. Suklaa on hapan ja samalla oudon sokerinen (sweet & sour?), suorastaan vastenmielinen. Kokonaisesta munasta sain vaivoin syötyä kolmanneksen, joka sekin oli työn takana ja uhrautumista tämän arvion eteen.

Hanna P 14.04.2011
Sinisessä kääreessä päällä söpö, mutta ei niinkään pääsiäispupun näköinen pupu. Sisällä pinnaltaan uurrettu maitosuklaamuna. Suklaa paksua ja hyvin vaaleaa maitosuklaata. Tuoksu hyvin mieto. Maku hyvin erikoinen. Jotenkin keinotekoisen makuista suklaata. Esanssia pukkaa…vaniliiniä ehkä, ei ainakaan maitoa nähnytkään liekö ees maitojauhetta, kaakaosta ei tietoakaan. Ihan oudon makuista suklaata. Yllätyksiä erilaisia ja sopivat perheen pienimmille. Meinasin jo korottaa sisällön perusteella pisteitä, mut sitten näin sieluni silmin pettyneen piltin, joka pettyy oudon makuiseen suklaaseen :(

Iikka 14.04.2011
Iso suklaamuna, jossa on sisällä iso yllätysmuna. Yllätysten sisältä paljastuu savannien eläimiä ja poro... Suklaa itse on ällöttävän makeaa maitosuklaata, jonka voi uhrautua syömään yllärin toivossa. Tavallinen, makea, mutta muutoin mauton.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani