Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer pear & almond dark chocolate 47%
Tuotteen Karl Fazer pear & almond dark chocolate 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,95 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

herkuttelija 13.01.2015 : Aluksi harmittelin suuresti, että tämä oli tummaa suklaata. Mutta ennenkuin huomasinkaan oli levy syötynä! Joten ei kai se nyt kovin huono yhdistelmä ollutkaan. Toimii!

NEo 23.12.2013 : Että tällainen levy. Löyhästi sanottuna tummaa suklaata pääynäpalasilla ja mantelirouheella. Maku muistuttaa taloussuklaata. Päärynäpalaset ovat hieman kumisia, mutta maistuvat sille itselleen. Mantelista irtoaa pientä Mignonmaisuutta. Vaikka minua nyppii tällaisen tuotteen nimeäminen tummaksi, huomaan pitäväni tästä kokonaisuudesta. Joulumielen valtaamana hellyn jopa täysiin pisteisiin, koska levyllinen tätä kyllä uppoaisi.

anni 06.12.2012

F2 19.10.2012 : Yök. tumma suklaa ei sopinut päärynän kanssa, maitosuklaalla naku olisi ollut jopa paljon siedettävämpi

perisoreus 21.06.2012 : hyi

Tilli 17.02.2012 : Erikoisuudentavoittelulla ei tunnu olevan mitään rajoja. Yak.

anne salmi 16.12.2011 : ihanan täyteläinen maku, ei kuitenkaan liian äitelän makea joten makeanhimo saa kunnolla kyytiä

Jari 09.12.2011 : Täydellinen yhdistelmä päärynä teen kanssa.

Empsu 24.10.2011

Miia 07.10.2011 : Tummahkoa suklaata, jossa seassa mantelirouhetta ja päärynämarmeladiklimppejä. Tätä uutuutta metsästin aikani ja lopultakin onnistuin saamaan käsiini... Päärynä raikastaa ja keventää tätä kombinaatiota. Manteli sopii hyvin päärynän kanssa yksiin sekä antaa vastusta leuoille. Suklaa on sitä perus-tummahkoa huttua, eli makeahkoa, vaikkakin kaakaon maku tulee läpi. Ainesosat kondiksessa, mutta ei kuitenkaan vastaa odotuksia, joku tässä kombinaatiossa nyt jää vähän vajaaksi... Ja ei, tuskin olisi parempaa vaaleamman suklaan kera. Idea hyvä, toteutus jää vähän puolitiehen. Keskikastia.

Pirska 15.09.2011 : Tosi herkullista. Pitää saada lisää. Tosi hyvää kahvin kanssa. Pohjalle 2 palaa suklaata, pieni siivu vaniljajäätelöä ja päälle kuumaa kahvia. Ihana makuyhdistelmä.

Marika 15.09.2011 : Parhainta suklaata pitkiin aikoihin! Päärynän makea maku pirskahtelee ihanasti suklaasta suuhun. Manteleiden makua en oikein maista, vaikka kunnolla sitä rouhetta tuntuu levyssä olevan. Vaikka onkin tummaa suklaata, pystyin ahmimaan koko levyn kerralla. Tekee mieli mennä ostamaan lisää tätä uutuutta!

suklaahirviö 09.09.2011 : Tumma suklaa muistuttaa maultaan taloussuklaata, eikä se ole huono juttu ollenkaan. Mutta päärynä tämän kanssa - erikoinen yhdistelmä? Mantelirouhekin maistuu hyvältä - mutta taas jään miettimään sopiiko sekään tumman suklaan seuralaiseksi yhtä hyvin kuin vaaleamman maitosuklaan kaveriksi. Syntyy vaikutelma levystä, joka on koottu sinänsä ihan hyvistä aineista, mutta ne eivät vain rimmaa yhteen. Sääli. Pahaa tämä ei kuitenkaan ollut, mutta ei myöskään toisen maistamisen arvoista. P.S: Meillä mies tosin taisi tykästyä tähän suklaaseen.

Kati 08.09.2011 : Ihana yhdistelmä! Todella hyvää. Nam

Päivi 28.08.2011 : Ystävät toivat tuliaisiksi ja ihastuin tumman suklaan ja päärynän yhdistelmään.Täyteläinen vahva suklaan maku, jota päärynäiset sattumat korostavat. Suklaa ei ole liian tummaa ja kitkerää ja päärynä on aromikasta, kuin kotipuutarhasta poimittua. Ihanaa jälkiruokasuklaaksi. Miinuksena se, että en ole löytänyt tätä itse kaupasta, etsinnöistä huolimatta.

Jane 28.08.2011 : Pääsee kakkoseksi, maitosuklaapatukoiden, jossa vihreän omenan maku jälkeen. En ole nähnyt vähään aikaan myynnissä. Harmi!

Papu 20.06.2011 : Ehkä paras maustettu Fazer-suklaa, mitä olen syönyt. Suklaa on mukavan kaakaoista mutta ei liian tummaa, ja sattumia on runsaasti. Ihanaa! Iso miinus siitä, että tätä ei saa normaalikaupoista, tosin.

Arde 18.06.2011 : Mielenkiintoinen yhdistelmä. Päärynä maistuu vahvasti ja tuoteselosteen valossa onkin aitoa, on vähän karkkimaista. Manteliakin voisi olla vähän enemmän. Kokonaisuus on silti varsin maistuva. Mutta miksi vain Ärrältä!? Toivottavasti tulee edes patukkamuotoisena muihinkin kauppoihin...

Sannimaija 27.04.2011 : Liian hyvää. Parin rivin sijaan menee kerralla koko levy. Tsottsot ;)

tarja 10.04.2011 : todella hyvän makuinen jännittävä uutuus, johon helposti ihastuu.. voihan olla että kyllästyminen tulee nopeastikin, mutta mukava piristys suklaamaailmaan

Maija Nurmi 28.03.2011 : Täyteläisen herkullinen, ei liian makea
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani