Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer pear & almond dark chocolate 47%
Tuotteen Karl Fazer pear & almond dark chocolate 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Saara 14.02.2013
Tumman perustaloussuklaan variantit ovat ilmeisesti Fazerin mieleen, koska parisen vuotta sitten lanseerattiin myös tällainen täytelevysuklaa. Seassa on mantelia ja marmeladimaisia kuivatun päärynänpaloja. Sattumat ovat isohkoja ja siten varsin osuvia lisiä tähän suklaaseen. Tällainen perusmakea suklaa istuu tietysti odotetulla tavalla täytteisiin, mutta silti jokin terä tästä suklaasta jää uupumaan. Ehkä alan vain kyllästyä taloussuklaalla ryyditettyihin versioihin, joista pidemmälle Fazer ei tunnu uskaltavan millään astella. Pureskelemalla ehdottomasti parempaa kuin imeskelemällä, tiedoksi maistajille.

Jenni V 03.04.2012
Mies maistoi tätä töissä ja kehui maasta taivaaseen, että tätä voi syödä kuinka paljon vain. No olihan se levy sitten kotiinkin ostettava. Ensimmäisellä puraisulla maku on lupaava, tuttua pehmeää melko tummaa suklaata, oikein hyvää. Mutta sitten. Yritän saada sitä mantelia maistumaan, sitä kyllä näkyy runsaasti suklaassa mutta ei oikein maku tartu suuhun. Sitten sattuu suuhun sitä "päärynää". Maku on lähinnä omituinen, tuttu, juu selvä homma, esanssinen päärynä... Ja sitten muistui mieleen missä tämä sama esanssi maistuukaan: Siiderissä! Tämän tajuamisen jälkeen en oikein maistanutkaan suklaassa muuta kun sen siideritwistin, ei se varsinaisesti pahaa ollut mutta olen kyllä parempiakin suklaita syönyt.

Janne J 12.09.2011
On aina ilahduttavaa tavata kaupasta uusi Fazerin suklaatuote, manteli on myös usein osoittautunut oivalliseksi suklaan lisukkeeksi. Koostumus ja suutuntuma on hyvä, mutta muuten homma ei valitettavasti oikein toimi; manteli ei maistu juuri ollenkaan, vaan huomion varastaa ärsyttävän voimakkaasti maistuva, hieman keinotekoisen oloinen päärynä. Kun vielä suklaa on itsessään turhan makeaa ja ei muodosta päärynän kanssa toimivaa makuyhdistelmää, on lopputuloksena jokseenkin luotaantyöntävä kombinaatio.

Kirsi I 26.04.2011
Manteli ja päärynä kuulostavat todella houkuttelevilta mausteilta suklaassa. Ennakko-odotukset ovat siis korkealla - ja ensi suupalalla tulevat kolisten alas. Miksi ihmeessä tämä maistuu keinoteloiselle banaaniesanssille? (anteeksi tämä toisto - milloin esanssi ei olisi keinoteloista) Tumma suklaa on vaisua, päärunänpalasia on epätasaisesti ja tässä rivissä sattuu vasta viimeiseen palaseen, mantelinkappaleet pitää kaivaa hampaankoloista jälkeenpäin. Vaikka manteli maistuu hyvälle, minusta on inhottavaa, kun muruset tarttuvat hampaisiin. Loppupäätelmä: miksi banaaniesanssia??? Pilaa hyvän idean.

Nina M 26.04.2011
Fazerin ehkä loistavin "kikkailu" ever. Olin hyvin skeptinen tämän makuyhdistelmän suhteen, mutta olin väärässä. Tämä kombinaatiohan toimii ja vielä mielettömän hyvin. Päärynän maku leviää kivasti pienistä hedelmäpaloista ja manteli tuo suutuntumaa samalla kun Fazerin aito maku sulaa suuhun. Suosittelen!

Minna Hi 19.04.2011
Tumman suklaan makea tuoksu. Suklaan seassa paljon sattumia; pähkinää ja hedelmäpaloja. Makeaa ja miedon päärynäistä. En erota mantelin makua, sokeroitu päärynä on sen verran vahva maku yllättäen. Ihan ok suklaata, ei kuitenkaan mitään lempparia.

Sari H 03.04.2011
En haista mutta melkein maistan! Tummaasuklaata, joka maistuu HYVÄLLE? Onko tässä yliannos sokeria vai hillitseekö tummansuklaan yleistä pahuutta nyt mukana olevat kokkareet?

Oskari 01.04.2011
Fazerin tummaa suklaata pähkinöillä. Maku aika taloussuklaamainen. Halvahkon makuista. Suklaa hyvin "kevyttä".

Marika 29.03.2011
Jaahas, uutta Fazeria.. odottelinkin tätä. Tumman näköistä suklaata, joka päältä katsoen näyttäisi sisältävän vaikkapa pähkinärouhetta ja vaahtokarkinmuruja. Noh, vaikka tämä onkin "sokkosuklaa", niin oletan kyseessä olevan mantelin ja päärynän makuinen uutuus. Eipä maistu ainakaan hedelmäiselle, vaan lähinnä päärynälimulle. Selkeän smurffimainen ote. Liian karkkia, joten en pidä tästä. Varsinkaan, kun manteli ei juuri maistu.

Hanna P 28.03.2011
Paksuja Fazerin tumman suklaan palasia vaalein sattuminen. Tuoksu hyvin mieto. Rouskuteltavissa sattumissa jotain hyvin makeaa. Kuin tehtaalla olisi lorahtanut hajuvesipullosta mantelin tai pähkinän joukkoon jotain sattumia tehtailtaessa. Mikäs tässä, suutuntumaltaan hauska rouskuttelusuklaa, jossa jotain kiehtovaa makeaa joukossa. Ehkä jos tarpeeksi söis, voisi makean ja suolaisen nälkä tyydyttyä, vaan ehkä ällötys iskisi ensin. Vaan kyllä tätä saa sitä ennen reilusti syödä.

Iikka 28.03.2011
Makean tuoksuista Fazerin suklaata suurilla pähkinäsattumiilla. Hetkinen! Alkuhaukku antaa todella pirteän ja miellyttävän maun. Tarkempi makustelu paljastanee sen olevan päärynäesanssia (?). Ilahduttaneet pähkinät eivät kylläkään maistu (vasta kun ne on eroteltu (prosessi oli pitkä)(ei sittenkään kylliksi)).

Jarkko 25.03.2011
Täytyy myöntää, että olen tätä suklaata levyllisen jo vetäissyt männäviikolla, joten tiedän tarkalleen mitä tarjolla nyt on. Tämä Fazerin vaaleampi (47%) tumma suklaa on minusta yleensä liian makeaa tummaksi suklaaksi, mutta kun lisukkeina nyt on manteli ja ennenkaikkea päärynä (puolikuivattuina "kumipalasina"), on yhdistelmä varsin onnistunut. Päärynäpallerot jäävät joka ikinen kerta suuhun viimeisenä, joten parempaa jälkimakua maustetulle suklaalle saa hakea. Manteli on mukana sopivan kokoisena ja kovuisena murskeena pureskeltavaksi. Kaikesta suitsutuksesta huolimatta en kykene ihan täysiä pisteitä tälle antamaan. Sen sijaan annan Fazerille ilmaisen vinkin: Laittakaa samat lisukkeet tavallisen Sinisen sekaan, niin käsillä on hittituote.

Satu 24.03.2011
Fazerin tummasuklaalevypalasia, joissa on jotain sattumia. Jahans jahans tähänhän on roiskautettu banaaniesanssia. No sehän on kiva se. Jos tykkää. Mie en tykkää. Hämäykseksi vielä laitettu sekaan jotain pähkinärouhetta tai vastaavaa, jotta joku erehtyisi luulemaan tämän oikeasti sisältävän banaania. ;)

Päivi 24.03.2011
Fazerin tummia palasia sattumilla. Päärynää ja mantelia. Näissä lisukkeissa ei ole säästelty, niitä riittää ja se on hyvä asia. Päärynä tuo kivaa raikkautta tummalle suklaalle. Päärynän palaset ovat sellaisia pieniä marmeladimaisia kuutioita. Maitosuklaassa toimisi kai paremmin. Tumma suklaa ei viehätä, mut lisukkeet pelastaa.

Sanni 23.03.2011
Tummaa suklaata, jossa joukossa paljon mantelia ja kuivattua päärynää. Päärynä ei juuri maistu tummaan suklaan alta, mutta manteli maistuu kivasti. Kokonaisuudessaan oikein hyvää.

Miriam 19.03.2011
Selvästi Fazerin suklaata. Paloissa näkyvissä valkoisia rämmäleitä. Maussa päärynää vain miedosti ja sekin esanssisen kirpeää. Manteli alkaa maistua vasta loppua kohden. Jälkimaku jopa miellyttävä. Muuten ihan perus mättöä..
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani