Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha harmony rasia
Tuotteen Fazer geisha harmony rasia valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

mia 03.06.2012 : Hyvää! Tykkään geishasta. Ja nämä uudetkin versiot ovat suussasulavia. Tuli ihan harmoninen hetki. Pidän, että näissä on paksu suklaakuori päällä ja tutun fazerin maitoinen maku . Pähkinät maistui jokaisessa konvehdissa erikseen ja vaniljasta tuli mieleen jäätelö, joka on suklaa kuoren päällä.

Nalle 23.08.2011 : Hyvä rasia. Perus-geisha oli sitä mitä odottikin, manteliversio oli hyvää ja vanilja parasta. Koko rasia menikin sitten kerralla... En tiedä oliko hintansa väärti vaikka hyviä olivatkin, tosi kallis rasia.

Chi 27.12.2010 : Taitaa olla kaunein suklaarasia, jota tästä maasta löytyy...todellakin harmoninen, japanilaishenkinen Geisharasia on hieno lahjaidea ja maistuupa myös yksinkin nautiskeltuna. Konvehteja on kolmea erilaista, joista vaniljatäytteinen nousee ehdottomasti parhaaksi. Mantelitäyte on hyvää, mutta melko mitäänsanomatonta ja hasselpähkinätäyte tuntuu lähes turhalta. Konvehtien muotoilu on hieman erikoinen, mieleen tulee Pandan toffeekukkanen (tarkoituksella? se on tutkimuksen mukaan maan suosituin konvehti).
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani