Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha harmony levy
Tuotteen Fazer geisha harmony levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 14.02.2011
Mukavannäköinen tuote fazerilta. Maku oli pienehkö pettymys. Liian makeaa siis minun suuhun, täytettä hiukka vähemmäksi, ni pisteet ylös.

Nina M 04.01.2011
Tuoksu hitusen teollisen oloinen. Palakoko on isohko. Täytteen seassa jotain pähkinärouheen tapaista. Maku palaneen makuinen.

Mira 01.01.2011
Karkeahko, hyvänmakuinen

Janne J 01.12.2010
Tyylikäs pahvirasia, mukavan isot palaset. Suussasulavaa, aika pehmeän makuista, lievästi mantelista. Vähemmän makeaa kuin oletin. Olen suuri mantelin ystävä, mutta tässä sitä on kyllä liian vähän tai liian pieneksi jauhettuna. Ero originaaliin geishaan ei ole järisyttävä, eikä välttämättä edes parempaan suuntaan, mutta ei tämä ihan turha versio ole. Ehdottomasti kokeilemisen väärti, siis. Hintaa levyllä oli kyllä niin roimasti, että se ei tule pääsemään ostoslistalleni kovinkaan usein.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani