Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer dark chocolate patukka 47%
Tuotteen Karl Fazer dark chocolate patukka 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat.
 

Joona 04.06.2016
Patukka Fazerin tummaa suklaata. Tuoksu oikein miellyttävä, samoin maku. Tummaa sinistä? Tämä patukka on yleensä aina mukanani repussa äkillisen suklaanhimon varalta. Suklaa sulaa suuhun juuri sopivalla vauhdilla. Tämä suklaa ei ole taatusti kuullutkaan mitään mistään kitkeryydestä tai tunkkaisuudesta. Makeaahan tämä tummaksi suklaaksi on, mutta mitä sitten? Oikein hyvää. Nam.

Jenni V 29.03.2013
"Tummaa" suklaata Fazerilta. Hmm, yllättävän maukasta huoneenlämpöisenä. Tulee hieman taloussuklaa
mieleen. Kovin tummaa tämä ei kylläkään ole, mutta aika silkkistä ja pehmeän makuista eli ihan hyvää. Ei
tämä kuitenkaan herätä suuria intohimoja, ja ehkä mieluummin syön tumman suklaan suklaalevystä
lohkottuna.

Saara 24.11.2012
Taloussuklaamaista makeaa, mutta hienoon kääreeseen laitettua Fazeria patukkamuodossa. Tykkään patukkamuotoisista jutuista, koska niitä on helppo itselleenkin ostaa silloin tällöin maistiaisiksi. Onhan tämä suklaa hieman liian makeaa, mutta koostumus on laadukas ja menee makeannälässä parissa osassa mukavasti. Keskiverto perustuote ja vähän päällekin, ehkä 3,5.

Marika 16.12.2010
Tuoksu on kevyelle tummalle suklaalle tyypillinen. Palakoko soppeli ja suutuntuma myös. Jälkimmäinen on siis pikkuisen kovahko, vaan helposti lohkeava. Maku on hieman ohutta tummaksi suklaaksi, mutta ei mitenkään mautonta ja suklaa liukenee kohtuu hyvin suussa. Jälkimaku on täyteläisempi ja parantaa vaikutelmaa. Kaipaan kuitenkin tumman suklaan pientä happamuutta ja maanläheisyyttä, joten keskivertopisteille jäädään.

Aki 01.11.2010
Tästä on vaikea sanoa mitään. Ei herätä tunteita suuntaan eikä toiseen. Miedohko tumma suklaa, maku jopa liiankin mieto ja vaatimaton.

Nina M 26.10.2010
Todella mieto tummaksi suklaaksi, mutta se ei onneksi ole haitaksi sillä maku on loistava. Tälläisen patukan "tuhoamiseen" ei mene kuin hetki. Pidän kovasti.

Hannu S 22.10.2010
Suklaassa on maku tasalaatuinen, sopivan mehmeä. Joten maku saattaisi olla pienempienkin lasten mieleen jotka eivät yleensä pidä vahvemmasta suklaasta. Suklaassa on löydetty hyvä makukokonaisuus joka taatusti miellyttää suurimpia Fazer suklaan ystäviä.

Una 06.10.2010
Muovinen. Kova. Mauton. Rasvainen. Ehkä leivontaan? Ei karkiksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani