Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha harmony yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer geisha harmony yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 30.12.2013
Kaunis one twist-tyyppinen konvehti geishan tutulla vaaleanpunaisella stailauksella. Konvehti on melko korkea ja kukkakuvioitu. Päällä on tuttua Fazerin maitosuklaata ja sisällä runsaasti mantelinougattäytettä. Täyte on väriltään mielestäni vaaleampaa kuin perusgeishassa, ja maku on mantelin ansiosta mieto. Kuitenkin täyte sopii erittäin hyvin suklaaseen ja kokonaisuus on maistuva ja tasapainoinen, ei liian makea tai rasvainen. Silti mantelissa on aina se riski että maku jää vähän luonteettomaksi, niin oli nytkin.

Kirsi I 09.09.2010
Lentokoneessa oli kaupan Geisha-uutuutta. Pakattu naisellisen romanttiseen laatikkoon, jossa koristeena kaunis vaaleanpunainen kukka. Lentoyhtiön lehdessä mainostetaan tuotetta ja kuvastakin voi päätellä mantelitäytteen. Nämä geishat on yksittäispakattu vaaleanpunakukkaiseen "paperiin" eli karamellimuoviin. Pyöreä konvehti on muotoiltu päältä kukaksi. Tutun Geisha-suklaan sisällä on täyteläisen mantelinmakuista täytettä, jossa Geishalle tyypilliset rapsakat murusest erottuvat entiseen tapaan. Laatikko tyhjeni kiitettävästi eikä suklaita jäänyt kotiin valokuvattavaksikaan...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani