Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha dreamy caramel levy
Tuotteen Fazer geisha dreamy caramel levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,45 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Milla 30.09.2010
Fazerin pullean pienen levyn pala, jonka tuoksussa paahtunutta karamellia, oikein sellaista vanhan ajan kinuskia. Kinuskin maku voimistuu loppua kohti, suklaan seassa olevat geisharöpelöt huutavat pureskelua. Tosi makea, yllätyksetön, pettymys.

Elise P 30.09.2010
Fazerin tuttu pala, jonka sisälläjotakin vaaleampaa täytettä. Täyte on todella makeaa ja karamellista. Tämä sopii, kun tahtoo jotakin todella makeaa.Yltiömakea pjäys, joka olisi ollut tosi kova sana 20 vuotta sitten. Nyt yltiömakeus ei houkuttele syömään kuitenkaan enempää, vaikka Fazerin hyvää peruslaatua onkin.

Mikko 16.09.2010
Pulleahko pala. Ulkonäöstä päätellen pala on maitosuklaata ja siinä on keskellä kerroksenä jotain, ehkä cremeä. Ensimaussa on karamellimaisuutta sekä pienoista ylimakeutta. Suklaa sulaa suussa pehmeästi ja tuntuma on erinomainen. Kaakao ei maistu juurikaan, sokeri senkin edestä. Cremen sisällä on jotain pientä rouhetta kuin hiekanjyväsiä. Ne eivät sinällään häiritse, mutta en tiedä mitä lisää tuovat. Aika makea suklaapala, ei sanan hyvässä merkityksessä. Pidän enemmän perinteisestä kuin tästä.

Kirsi I 03.09.2010
Nimi lupaa jotain unelmakaramellia, mutta mitä ihmeen yli-imelää täytettä vanhaan kunnon Geishaan on lisätty? Jälkimakukin jää karvastelemaan suuhun. Vanhassa vara parempi.

Hanna P 20.08.2010
Tutulla Fazerin logolla varustettu suklaa, jossa makea tuoksu. Pala on maitosuklaata ja näyttää täytesuklaalta…nam! Sisällä on, jos ei täytettä niin ainakin sattumia…Hmmm…jotain rohisevaa ja makeaa…Olisiko nougatia tai toffeeta? Melkein menee imelyyden puolelle, muttei ihan…makean nälkään ja miksei muuhunkin nälkään :) Ei kyllä jouluna sen jälkeen, kun on ahtanut itsensä täyteen lahjasuklaita. Muuten aivan mainio suklaa!

Päivi 20.08.2010
Hyvänmakuista maitosuklaata kiinteällä täytteellä. Hieman tummahkoa suklaan makua alkaa levitä suuhun. Sulaa hyvin ja makua riittää. Muruset jää hetkeksi pyörimään suuhun. Jälkimaku on yllättävän pistävä, joka ei kylläkään ole hyvä.

Jarkko 20.08.2010
Herkullinen toffeen aromi lehahtaa ilmoille, mutta kas, eipä tässä suklaassa toffeeta kuitenkaan varsinaisesti ole. Geishaltahan tämä tuntuu suussa ihan selvästi hiutaleineen, mutta maku hämää selvästi toffeemaisuudellaan. Geisha oli ok, mutta toffeen aromilla viritettynä se on selkeästi parempaa. Melkein voisi hieman rokottaa äärimmäisestä makeudesta, mutta...

Iikka 20.08.2010
Pelottavan maitosuklainen tuoksu. Palasen sisällä on kuitenkin maistuva ja hieman rohiseva yllätys. Näitä pieniä palasia söisi reilusti. Maitosuklaa ja pienenpienet sattumat jäävät mukavasti maistumaan pidemmäksikin aikaa.

Janne J 20.08.2010
Tutun oloinen maku, liekö uusi levyvariantti Fazerin pitkän linjan tuotteesta. Pehmoista, makeahkoa, harmitonta, perushyvää. Alkuperäiseen verrattuna uutta lienee muistikuvien ja makuhermojenkin mukaan karamelli, joka ei oikeastaan tee tähän tuotteeseen yhdistettynä mitenkään erityistä vaikutusta eli vanhassa saattaa olla vara parempi.

Susanna K 20.08.2010
Suklaan logosta päätellen tutun valmistajan tuote. Makeaa ja pehmeää maitosuklaata, seassa jotain pieneiä murusia ja maun puolesta vaikuttaa ihan geisha-suklaalta. Tässä on jotakin muutakin mitä ei makunystyräni tunnista. Joka tapauksessa passeli suklaa ja juu, söisin lisää.

Satu 20.08.2010
Fazerin täytesuklaalevypalanen, jossa on jotain pehmeää, hieman vaahtomaista täytettä raksujen kera. Sanoisin, että koostumus muistuttaa hyvin paljon Geishaa, liekö juuri sitä onkin. Joka tapauksessa maku on aivan ihana. Herkulliseen Fazerin siniseen on yhdistetty pikkuisen makeaa nougattia ja raksupaloja niin avot.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani