Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer roasted & salted cashew nuts milk chocolate
Tuotteen Karl Fazer roasted & salted cashew nuts milk chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,92 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

aaämmä 05.02.2012 : Juuri sopivasti suolaista ja makeaa sekaisin, taivaallista. Yleensä tykkään kokonaisista pähkinöistä enemmän kuin rouheesta, mutta tässä toimii.

Miia 04.10.2011 : Tuttua Fazerin sinistä, jota ryydittää suolatut cashew-pähkinät. Herrrkullista, pähkinöiden suolaisuus sopii loistavasti suklaan kanssa yhteen ja taittaa kivasti makeutta. Yleensä en välitä pähkinäsuklaasta, mutta tämä on kyllä hyvää! Miinusta siitä, että olisin halunnut enemmän haastetta hampaille ja suutuntumaa, eli suurempia pähkinänpalasia, pähkinät oli hakattu liian pieniksi muruiksi...

Nalle 21.09.2011 : Oli pettymys tämä levy, jolta odotin suuria. Pähkinä oli ihan liian pieninä paloina, ja luvattu suola ei juuri maistunut. Liian perus.

NEo 26.11.2010 : Tuttu ja turvallinen Fazerin maitosuklaa, jossa seassa pähkinärouhetta. Paahteisuus maistuu, mutta missä se paljon puhuttu suola on. En kyllä löydä sitä sitten mitenkään. Pähkinäsuklaana hyvää tavaraa , muttei kuitenkaan hittiainesta.

Juho 18.11.2010

Meeri 31.10.2010 : Pettymys. Suutuntuma on öljyisä ja pähkinät aivan liian pieninä murusina. Tähän mennessä maistetuista Fazerin suklaalevyistä sieltä kehnommasta päästä. En tule ostamaan uudestaan.

Heikki 21.10.2010 : Kylläpä oli Fazerilta suoraan sanottuna jonninjoutava uutuus. Pähkinä pienenä murusena eikä todellakaan sitä mitä päällys antoi ymmärtää..missä se paahteisuus ja suolapähkinä ?

Tupla-V 09.09.2010 : Mitä tuleekaan kun yhdistetään kaksi suurta herkkuani keskenään, eli Fazerin sininen ja suolatut cashewpähkinät? Epämääräinen lopputulos, joka ei juurikaan säväytä. Suolaisuus on ihan kiva vivahde, mutta pähkinäisyys oli suorastaan pettymys. Pähkinä on aivan liian pieninä palasina suklaassa. Olisin toivonut isompia paloja. Harmittaa, sillä tämä olisi voinut olla paremmalla toteutuksella todellinen makuelämys.

suklaahirviö 04.09.2010 : Voi pettymysten pettymys! Fazerin sinistä on yltäkylläisesti, joukossa kitsaalla kädellä ripoteltuja murusia, jotka kääreen antaman tiedon mukaan ovat cashew-pähkinää. Joissakin pähkinämuruissa maistuu himppusesti suola. Tämä on huonompaa kuin Fazerin suklaalevysarjasta jo löytyvä pähkinärouhesuklaa! Pähkinämurut ovat kummallisen kuivan oloisia - miksi niitä ei voinut laittaa isompina kimpaleina suklaaseen? Ei paha, mutta turha tuote.

massu 04.09.2010 : Ah, viimein suklaa juuri minulle... tai niin luulin, mutta pettymys oli suuri, kun ensimmäiset palaset laitoin suuhuni. Jos kuoressa lukee cashewpähkinä, niin toivon tuotteen sitä myös sisältävän. Maistui siis pelkältä Fazerin Siniseltä. Olihan siellä jonkinlaista pähkinähakkelusta yritetty tunkea joukkoon, mutta jos tehdään tuotetta maksaville asiakkaille, niin tehtäisi sitten edes kunnolla. Voisi siitä KUNNON TUOTTEESTA sitten maksaa vähän enemmänkin. Jäävät siis cashewpähkinä-suklaalevyt minun osaltani kaupan hyllylle.

laatokka 26.08.2010 : hemmetti. lentokeltältä ostin ja koko lentomatkan hekumoin; fasun sinistä, cashewta ja suolaa! pah! maku oli ok, mutta olin odottanut pähkinöiden olevan edes hieman kokonaisempia. pienestä hakkeesta jäi suuhun vain kuivan pähkinän maku. lopussa vienosti tuntuva suola hieman piristi makukokemusta.

Chi 12.08.2010 : Olipas kiva yllätys! Välttelen nykyään Sinistä suklaata sen yli-imelän maun takia, mutta maistoin uteliaisuudesta tätä cashew-pähkinäversiota ja erittäin hyvää oli. Pähkinöiden suolaisuus tasapainottaa imelyyttä mukavasti, 4 tähteä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani