Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer roasted & salted cashew nuts milk chocolate
Tuotteen Karl Fazer roasted & salted cashew nuts milk chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,53 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 02.11.2010
Perinteisen oloinen, pähkimurskalla höystetty maitosuklaa. Positiivisen säväyksen antaa aavistuksen suolainen maku. Vielä parempi, jos jättäisi pähkinän kokonaan pois?

Una 07.10.2010
Vahvaa suklaata. Mukavasti pahkinää ja sattumia. Sopivasti suklaata. Vahvuus % on ok.

Nina M 04.10.2010
Tuoksultaan ja maultaan loistava. Perinteinen Fazerin sininen ja pähkinät maistuvat, mutta suolaista vivahdetta en löydä, vaikka kuinka monta levyä olen syönyt. Toimii kuitenkin loistavasti.

Elise P 30.09.2010
Fazerin tuttu peruspala, jonka joukossa näkyy jotakin vaaleaa pähkinää/ mantelia. Palaa imeskeltäessä tulee pähkinän lisäksi (mitä ikinä se onkaan) pieni suolainen häivähdys. Suolapähkinääkö vai suolaa JA pähkinää? Hmm. Hyvä kombinaatio joka tapauksessa.

Milla 28.09.2010
Näyttää Fazerin siniseltä jossa on jotain pähkinäröpelöä. Tuoksuukin Fazerin siniseltä jossa on jotain pähkinäröpelöä... Mieto cashew-pähkinän maku, voisi olla ehkä vomakkaampikin, kääreessä mainittua suolaa ei huomaa ensin laisinkaan, vaan vasta lopussa. En nyt tiedä onko tässä suklaassa mitään lisäarvoa jo olemassa oleviin näihin Fazerin sekalaisiin levyihin.

Hannu S 24.09.2010
Taattua Fazer maitosuklaa laatua. Perinteinen pehmeähkö maku. Cashewpähkinää on tuotteessa sopivasti. Ei peitä suklaan omaa makua liikaa. Vaan antaa pikantin lisävivahteen.

Mikko 16.09.2010
Suklaa on perinteisen näköinen Fazerin suklaalevyn pala, jonka sisällä on pähkinää tai jotain vastaavaa. Tuoksu tuo mieleen Fazerin sinisen kuin myös ensimaku. Pureskeltaessa sisällä olevan rouheen suolaisuus tulee esille, mutta pähkinälaadusta en saa selvää. Se ei maistu miltään. Suolaisuus tulee pulssittain, onkohan suola pähkinärouheen päällä. Aika perinteisenmakuinen Fasupala, ekstrasuolaisuus on plussaa, pähkinärouhe ei tuo mitään lisää. Liian samankaltainen tuote Fazerin Sinisen kanssa.

Kirsi I 02.09.2010
Niin paljon odotin ja niin paljon petyin. Fazerin sinistä, cashew-pähkinää paahdettuna ja suolattuna....no, niin: suklaa taattua Fazerin sinistä, ei siinä mitään vikaa. Pähkinät rouhittuna pieniksi, tarttuivat hampaisiin. Missä se luvattu suola oli, ei ainakaan niissä paloissa, jotka minä tästä levystä söin. Tästä ei tullut suosikkiani, jota säästelisin työpöydän laatikossa herkkuhetkiä varten ja levyn loputtua ostaisin sinne uuden, kuten yllättäen kävi Lontoon rae-suklaalle.

Hanna P 20.08.2010
Tutun näköisiä Fazerin suklaalevyn paloja, mutta sattumina jotain valkoista…mantelia kenties? Tuoksu aivan tavallisen Fazerin sinisen. Nyt on onnistuttu kokeilussa, yhdistää tähän perinteiseen suklaaseen tällaista sattumaa. Jotenkin aivan tavallisen pähkinäsuklaan tapainen, mutta jotenkin vain aivan älyttömän hyvää! Tätä rouskuttelee ilokseen. Toivottavasti nälkä ei vaikuta tulokseen, mutta kerrassaan luottovalinta tällaiselle maitosuklaasta pitävälle suklaanrouskuttelijalle.

Päivi 20.08.2010
Suolaista Fazerin maitosuklaata cashew-pähkinöillä. Mielenkiintoinen makukokemus. Makeus ja suolaisuus samassa pakkauksessa. Suolaisuus puskee selvästi vahvempana esiin. Pähkinät huomaa niiden pyöriskelystä suussa. Pisteen kaa meneekin sit pohtimiseksi. Antaisin 3,5 jos voisi, mutta pakko pyöristää neloseen.

Iikka 20.08.2010
Fazerin pieniä palasia, joissa mukana pähkinää kappaleina reilusti. Ensimaku tuo mieleen Fazerin Sinisen (hyi)... ja pidenpi rouskuttelu ei tuo tälle rintamalle muutosta. Maku on todella suolainen. Jos tässä on yritetty suolapähkinäsuklaata, on menty metsään. Tämä on maistuu suolasuklaalle! Onko tämä huonoa, vai peräti vastenmielistä. Maku täytyy huuhdella vedellä pois = 1 piste.

Jarkko 20.08.2010
On tätä odotettu kuin kuuta nousevaa, tätä syyskesän uutuutta. Hitusen suolattuja cashew-pähkinöitä tutunvärisessä suklaassa, mutta mitä mitä... Miksi ihmeessä pähkinät on näin pieneksi pitänyt murskata? Sisäinen ääneni huutaa tuskissaan samalla kun muiden jäsenten keskuudessa tätä arviota kirjoitan. Suklaahan on maittavaa ja pähkinätkin maittavia ja jopa tuo pieni suolaisuuskin miellyttää, mutta tuo pähkinöiden koko ärsyttää suunnattomasti, joskin eräässä toisessa punakääreisessä pähkinämurskasuklaassa se ei häiritse... Mutta tämän sinisen levyn kääreen kuvassakin pähkinät ovat puolikkaina! Kävi jo mielessä antaa tälle vain kolmonen, mutta painottaen arvosanaa maun suuntaan annan kuitenkin pykälää paremman. Haluan kuitenkin vielä kerran sanoa kuinka paljon parempaa tämä olisikaan ollut, jos pähkinät olisvat olleet puolikkaina tai suurempina.


Satu 20.08.2010
Fazerin pähkinäsuklaalevypalasia, jotka eivät maistuneet lainkaan sille mille ajattelin. Tässä on suolaa mukana. Hämmennyin niin, että ajatukset lähtivät aivan harhateille. Siis aloitetaan alusta. Puitteet ovat mainiot, Fazer lukee päällä, pähkinärouhetta pilkistää paloista. Pala suuhun ja suklaa ei maistukaan lainkaan. Maku vaihtelee suolan ja valjuhkojen pähkinäpalojen välillä. Nyt on tainnut kyllä mennä jotain pieleen. Lupaan antaa tälle toisen mahdollisuuden, mutta tänään, tässä ja nyt irtoaa vain 3 pistettä.

Janne J 20.08.2010
No nyt on tutun näköisiä palasia, se siitä yllätysmomentista. Maitosuklaan seassa on runsaasti pähkinää ja vaikka pähkinä onkin jollaintapaa paahteisen luonnekasta, peittää se maullaan suklaan hyviä piirteitä. Niinpä kokonaisuus onkin vähemmän kuin osiensa summa. Ehkä pähkinää pitäisi siis olla vähemmän? Vai olisiko tällöin jo sama ostaa versio ilman pähkinää.. Tällaisena vain perushyvää.

Susanna K 20.08.2010
Oijoi, muheva maitosuklapala ja valmistaja helppo sanoa: Fazer. Tämä suklaa saa sukat pyörimään jalassa, ainakin minulla. Makea ja suolainen suklaassa toimii tässä loistavasti, suolaisuus tulee cashew-pähkinästä, mitäpä sitä tietoa pihtaamaan. Superduperihkufantsu uutuus Fazerilta. Turha tätä ylistäää, maistakoot jokainen itse ja todetkoon asian.

Timo H 28.06.2010
Fazer Sininen Cashewpähkinä on oiva tekosyy lähteä lomamatkalle. Tuote kun on vielä tällä erää vain travel trade -myynnissä. Odotukseni suklaasta olivat jo ennakkoon korkealla, sillä pidän pähkinöiden ja suklaan yhdistelmästä. Suklaa itsessään on tuttua Fazerin sinistä. Aluksi maku ei juuri eroa Fazer Sininen Pähkinärouhe -suklaasta, mutta itseään odotuttava suolainen vivahde palkitsee maistelijan hetken perästä.

Miriam 19.05.2010
Odotukset kenties liian suuret suklaan suhteen.. Ihan perinteistä ei_niin_hyvää- fazerin sinistä suklaata, jossa uusia krämmäleitä. Aluksi ei kyllä maussa huomaa mitään eroa entisiin pähkinäsuklaisiin, mutta loppua kohden alkaa maistumaan se suolaisuus. En tiedä maistuvatko cashewpähkinät yksinkään miltään, mutta suklaassa ne eivät ainakaan maistu. Nyt mietin miksi ihmeessä ostin tätä tavaraa kaksi levyä..
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani