Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha dreamy caramel patukka
Tuotteen Fazer geisha dreamy caramel patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

geisha 02.11.2012 : Maistuvaa suklaata

Kaakaolehmä 15.07.2012

Nalle 23.08.2011 : No jaa. Ei pahaa mutta ei mitään ihmeellistäkään.

JK 19.12.2010

NEo 24.11.2010 : Suussa rakenne paljastuu Geishaksi, mutta maku paljustuu toffeeksi. Väittäisin, että sokkotestissä tämän tunnistaisi Fazerin tuotteeksi. Toffeen maku on jo tuttu ennestää mm. Fazer present -konvehtirasiasta, mutta vain uudenlaisella koostumuksella. Addiktoiva

Chi 21.10.2010 : Voi miten ihana uutuus!! Olen silmäillyt tuotetta jo muutamia kuukausia, sitä kuitenkaan ostamatta- "enhän minä edes välitä Geisha-suklaasta". No nytpä välitän, niin mielettömän makunautinnon tämä pikkupatukka (37g) tarjosi!! Maku on samettinen, makean herkullinen (kuolaa erittyy kiitettävästi tätä nautiskellessa) ja koukuttava. Siinä on krispiä, karamellia, rehellistä maitosuklaata, ripaus suolaa...todella hienoja makuja! Ja kun koko on vieläpä se sirot 37 grammaa, ilman että suklaanpalojen koko siitä kärsii, tuotteen täydellisyys vetää hiljaiseksi. Ostan huomenna lisää.

suklaahirviö 06.06.2010 : Olen ennakkoluuloinen näiden uusien versioiden suhteen. Niin monesta suklaasta on tehty joku uudelleen lämmitetty versio ja päin seinää on menty.. Näin ei kuitenkaan onneksi ole tämän dreamy caramelin kanssa käynyt! Oikeasti: tämä on hyvää! Makeampaa kuin perinteinen geisha, mutta ei silti imelää. Tätä tulee varmasti ostettua toistekin! Iloinen yllättäjä Fazerilta!

rasmus 18.05.2010 : Maistoin tätä levynä ja ylitti odotukset..vakio-ostokseksi menee

Anne 15.05.2010 : Tämä on täydellinen suklaa, siis TÄYDELLINEN!! Ihan ehdoton uus lempparini, mmmm....Ihana krispin rapeus, kosstumus täydellinen...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani