Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle orange-mango yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer dumle orange-mango yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Meeri 11.01.2008
Todella positiivinen yllätys; Sitrushedelmät toimivat tässä tosi hyvin tasapainottaessaan perusdumlen ylimakeutta. Mangon maku on selkeämpi kuin appelsiinin. Kiva piristys, jos ja kun perusdumle alkaa kyllästyttää.

Jarkko 30.04.2006
Cloetta Fazerin tuore tulokas Dumle-tuoteperheeseen. Tosin tätä ei ostohetkellä taideta vielä myydä Suomessa. Suklaata on Dumlejen mukaisesti melko ohut kerros pinnassa ja sen maku häviää muutamassa sekunnissa, mutta täytyypä sanoa, että toffeen appelsiinimangomaku on minun mieleeni. Varsinkin näin kesän kynnyksellä auringon paistaessa tämä on varsin piristävä ja raikas maku. Pelkäsin ennakkoon jonkinasteista kirpeyttä appelsiinista, mutta sitä tässä ei ole. Onnistunut lisä Dumle-perhelle, onnittelen ylpeitä vanhempia.

Susanna K 30.04.2006
Piti ihan vartavasten lähteä Haaparantaan hakemaan tämä Dumle uutuus mitä Suomesta ei saa vielä. Odotukset ovat korkealla tämän suhteen :) Kuten maku lupaa, suklaassa maistuu appelsiini ja mango. Suklaa on dumlemaista maitosuklaataa ja sisällä toffeeta makuna siis appelsiini ja mango. Erittäin hyvin onnistunut makuyhdistelmä. Pussi ei ole onneksi vielä tyhjä joten sitä siis lisää hakemaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani