Fazer

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer white chocolate copped hazelnuts with rice patukka
Tuotteen Karl Fazer white chocolate copped hazelnuts with rice patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 ja löytyy top 100 -listan sijalta 79. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Riisisuklaat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Minna Hi 19.04.2008 (Jäsenprofiili)
Jännä tuoksu, vähän makea, ei suklainen ollenkaan, seassa aavistus pähkinää. Riisimurot rapisee heti mukavasti hampaissa. Maku on makea (jopa hunajainen) mutta samalla mieto, tästä ei löydy luonnetta. Esimerkiksi pähkinää voisi olla enemmän. Suklaan rakenne on sileä lukuunottamatta pähkinöitä ja riisiä. Liian makea, tässä ei ole oikein mitään.

Salla Elina Salo 16.09.2007 (Jäsenprofiili)
Todella hyvää valkosuklaata rapealla pähkinämurulla ja riisillä. Maistuva yhdistelmä, rapeus tuo keveyttä melko voimakkaalle valkosuklaalle.

Mirja 16.09.2007 (Jäsenprofiili)
Ihanan pehmeää valkosuklaata johon riisin ja pähkinän muruset sopivat loistavasti. Pientä miinusta liiasta makeudesta.

Susanna K 30.03.2006 (Jäsenprofiili)
Valkosuklaa, jonka sisällä jotain keksimäistä rohisevaa. Jälkimakuna suuhun jää pari isohkoa keksimöhkälettä, ei kuitenkaan häiritsevästi. Valkosuklaan maku juuri sopivan pehmeää ja todella hyvää. Nam!

Jarkko Karhunen 29.03.2006 (Jäsenprofiili)
Onpas valkosuklaaseen lastattu runsaasti pieniä rouheita! Valkosuklaa on ihan valkosuklaan makuista ja oloista kaikessa rasvaisuudessaan ja rouheet ovat melko mietoja ja rouskuvat mukavasti hampaissa. Ei säväytä suuntaan tai toiseen.

Satu 29.03.2006 (Jäsenprofiili)
Valkoista pähkinäsuklaata. Rouheiden palasten vuoksi sopii vain pueskeltavaksi. Tässä yhdistelmässä pähkinät ovat niskan päällä ja ehkä hyvä niin.

Antti H 29.03.2006 (Jäsenprofiili)
Reilun kokoisia paloja herkullista valkoista suklaata. Seassa olevat pähkinät tekevät vielä tästä suklaasta mukavan raksuvaa koostumukseltaan.

Joonas 29.03.2006 (Jäsenprofiili)
Sopivan valkosuklainen. Olisi aika tönkköä ilman crispiä. Sopii hyvin pieneen valkosuklaan makeaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani