Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer kokonainen hasselpähkinä maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer kokonainen hasselpähkinä maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,78 ja löytyy top 100 -listan sijalta 65. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 26.09.2011
Yksi suursuosikeista Fazerin levyissä, nyt aivan viime aikoina kuitenkin ehkä violetti versio on mennyt tästä ohi, tämä on alkanut tuntua pähkinäisyydessään aikamoisen rasvaiselta. Mutta tykkään siitä että pähkinät ovat naturel ja kokonaisia ja ovat levyssä "miten sattuu". Saa olla aavistuksen viileän puolella suklaan lämpötila kun tätä nauttii, niin rasvaisuus ei puske niin kovaa läpi. Loistavaa kuitenkin.

Nina M 22.12.2009
Pettämätön Fazerin suklaan maku, rakenne ja väri yhdistettynä herkullisiin kokonaisiin hasselpähkinöihin. Moitteen paikka on lähinnä levyn koossa, sillä suklaan popsimista ei voi lopettaa ennenkuin levy on loppu.

Miriam 14.11.2009
Ulkonäkö ja palakoko perinteinen fazer. Näkyvissä isoja molluskoita, luultavasti pähkinän sukuisia. Tuoksu kovasti pähkinäinen. Hampaissa narahtaa purressa. Saa nähdä työtä saadakseen suklaan nieltävään kuntoon suussa. Maku tuttu ja turvallinen plus pähkinä.

Virve 18.09.2009
Hasselpähkinämaitosuklaata. Pähkinä sopii aina maitosuklaan kanssa. Makeaa suklaata, mutta suuhun jää mukava pähkinän maku.

Reeta 15.01.2008
Makeaa, täyteläistä maitosuklaata kokonaisilla hasselpähkinöillä höystettynä. Nam! Tätä tulee silloin tällöin ostettua makeanhimon kourissa!

Minna Hi 05.12.2007
Kokonaiset pähkinät rouskuvat mukavasti hampaissa. Sinisen suklaan perusmaku sopii mietojen pähkinöiden kanssa loistavasti. Pähkinöiden takia tämä ei sovi imeskelyyn, vaan täytyy reilusti purra suklaata. Kyllä Fazer osaa tämän suklaan valmistuksen!

Salla Elina Salo 28.07.2007
Hasselpähkinät maistuvat todella kuivilta ja mauttomilta tässä suklaassa! En myöskään pidä näin suurista pähkinänpaloista levymuodossa, yksittäisissä konvehdeissa kokonainen pähkinä nousee oikeuksiinsa. Maitosuklaa pelasti ja nosti pisteet kolmeen.

Susanna K 17.04.2005
Fazerin suklaa on yksi suklaasuosikeistani. Suklaa maistuu juuri sellaiselle suklaalle joka on sopivan makea. Tässä suklaalevyssä, jossa oli maitosuklaata ja hasselpähkinöitä, pähkinät pilasivat valitettavasti makuelämyksen. Maitosuklaan osuus oli todella hyvää, mutta pähkinät olivat niin kovia, ettei niitä pystynyt edes puremaan. Osan jouduin sylkemään pois koska ne eivät yksinkertaisesti hajonneet suussa. Mielestäni kokonaisten hasselpähkinöiden käyttöä tulisi vähentää tai ei käyttää ollenkaan tai sitten rouheen muodossa. Muistelen että olenpa joskus tainnu rikkoa hampaani kyseisen suklaalevyn pähkinöiden takia... Pähkinät vähentää arvosanani määrää tässä suklaassa.

Jarkko 17.04.2005
Hyvää suklaata, mutta pähkinät ovat ihmeellisen kovia. Pähkinät eivät mielestäni paljaaltaankaan syötynä ole näin kovia. Lisäksi pähkinät saisi kuoria perusteellisemmin. Suklaan ja pähkinän yhteenkuuluvuuden tosiasiaa ei kuitenkaan kukaan voi kiistää. Herkkua mitä herkkua, tuokaa mulle heti lisää...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani