Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle levy
Tuotteen Fazer dumle levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,55 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 08.05.2016
100-grammainen dumle-levy ei ole vähään aikaan houkutellut, sillä toffeetäytelevyissä tuppaa olemaan minulle ihan liikaa makeutta. Täytettä patukkaversiossa oli 44% ja tässä 30%, joten odotan tältä kuitenkin parempaa kuin patukalta. Palat ovat melko matalia, ja päällisen suklaakerros on aikamoisen ohut, mutta toisaalta pohjalla suklaata on ihan mukavasti. Tykkäsin rapsahtelevasta rakenteesta ja suklaa ei ollut liian makeaa, taisi olla taattua Fasun sinistä, ainakin lähelle. Toffee on semijuoksevaa, ja maistuu tutulle dumlelle (tosin ei ole niin tymäkän sitkeää kuin konvehteissa), makeaahan se on mutta toisaalta nyt minusta on tarpeeksi suklaata kaverina. Minusta ihan mukava tuote makeanhimoon, päihittää helposti patukkaversion.

Kirsi I 20.08.2011
Dumle paperikääreissä on herkkuani, joten suurin odotuksin maistoin levyversiota. No, makea toffeetäyte valuu, maitosuklaa on tavallista. Edelleenkin paperikääredumle on hyvää, mutta levyversio tuotti pettymyksen, tätä ei voi imeskellä pitkään, eikä tätä voi nuoleskella nautinnollisesti hampaista. En osta toiste.

Heli 06.08.2011
Ihan ihanaa Kalle Päätalon kanssa illalla sängyssä- toki pesen hampaat sen jälkeen. On vaan kerrassaan hyvä suklaa mutta onhan niitä muitakin...

Miriam 06.05.2009
Tuoksu salmiakkinen. Palakoko sopiva ja perinteinen. Helposti liiskaantuvaa. Sisällä pehmeää salmiakkista massaa. Ohut suklaakuori joka itsessään ei maistu, mutta tasapainottaa salmiakkia. Suuhun kuitenkin jää suklainen maku. Todella makeaa- ei voi montaa palaa syödä.

Anja 20.04.2009
Ihanan tuoksuinen maitosuklaa toffeetäytteellä. Onko tällaista ollut markkinoilla kauan sitten? Silloin se oli patukka.

Salla Elina Salo 10.10.2007
Toffeetäytteistä maitosuklaata. Mielestäni vähemmän makeaa kuin Dumle irtotavarana. Toffee mukavan pehmeää, maitosuklaa maistuu. Silti, kovin suuria tunteita herättämätön tuote.

Susanna K 30.03.2006
Fazerin uutusversio Dumlesta: Dumle levymuodossa. Sama täyte koostumuksineen, mutta suklaalevy ei toimi minulla ainakaan. Muhevampia ovat edelleen ne irtonaiset Dumlet.

Jarkko 29.03.2006
Tuhti paketti toffeeta ja suklaata. Toffee on Dumlemaisen paksua, joten pisteet siitä, että ei ole tehty samalla nimellä täysin erilaista tuotetta, kuten kävi Marianne Snacksin osalta. Jokin pieni sivumaksu toffeesta kuitenkin paistaa läpi, mutta ei onneksi liiaksi. Palaset ovat aavistuksen verran liian pieniä omaan makuuni, mutta mikä estää laittamasta kahta palasta kerralla suuhun. Pisteitä myös siitä, että tämä klassikkotuote on vihdoinkin saatu levymuotoon. Saman voisi tehdä muutamalle muullekin tuotteelle.

Satu 29.03.2006
Hyvää kolminkertaisella H:lla. Suklaata ja toffeeta juuri sopivassa suhteessa. Toffeen koostumus on pehmeää ja kiinteähköä, muttei liian sitkasta. Herkullista.

Antti H 29.03.2006
Toffee suklaan sisällä muistuttaa maultaan kovasti Dumlea. Suklaa itsessään on aika mietoa eikä tule suurempaa tuntemusta suuntaan tai toiseen.

Joonas 29.03.2006
Toffee ja suklaa sopivassa suhteessa. Toffee hyvää, eikä tartu tai jää pyörimään suuhun. Suussa sulava, ei liian makea.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani