Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suffeli banana
Tuotteen Fazer suffeli banana valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Salla Elina Salo 01.05.2007
Banaanisuklaa makuyhdistelmänä ei mielestäni ole mikään loistava keksintö. Vohveli ihan ok, suklaa perusmaitosuklaata. Banaani vain tökkii, en tykkää.

Susanna K 30.03.2006
Ooo... chocolads bananas aiaiai... Suffelin perinteisen todella hyvin onnistuneen uusi maku. Banaani saisi maistua hieman enemmän, mutta hyvää tämä on tälläkin koostumuksella.

Jarkko 29.03.2006
Banaanin tuoksu on voimakkaasti läsnä tässä patukassa, jonka koostumuksesta tunnistaa kyllä Suffeliksi. Vaikka olenkin banaanin suuri ystävä, niin tästä puuttuu "se jokin", joka tekee Suffelista Suffelin. Tämä on hieman enemmän jankkimainen kuin perinteinen suffeli.

Satu 29.03.2006
Pehmoinen banaani tuoksuu käärettä avatessa. Hetken pureskelun jälkeen suklaan maku piipahtaa suussa, mutta banaani potkaisee nopeasti takaisin. Hyvää, jos tykkää banaanista. Tai siis banaaniesanssista :-)

Antti H 29.03.2006
Toffeella terästettyä Suffelia? Voisi jopa olla vähän mintun makua. Toffee antaa mukavaa sitkeyttä.

Joonas 29.03.2006
Ihan kiva makuelämys, mutta banaanista harvemmin saa hyviä sekoituksia. En söisi suklaanhimoon, banaani maistui selvästi esanssilta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani