Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer raspberry & lemon yoghurt milk chocolate yksittäiskääritty (320g)
Tuotteen Karl Fazer raspberry & lemon yoghurt milk chocolate yksittäiskääritty (320g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 01.04.2012 : Tämä paketti tarttui mukaan lähikaupasta, jonne olin vaeltanut valtaisan joguttisuklaanhimon vallassa. Tätä en ole vielä arvioinut, joten arvioidaan ensin ja sen jälkeen tyydytetään jogurttisuklaanhimo (ensin työ, sitten huvi) :)

Sitruunajogurtti: Imeskellessä suuhun tulee ensin Fazerin Sinisen pehmeä, täyteläinen maku. Kun suklaakuori konvehdin päältä hupenee ja päästään jogurttiin käsiksi, suuhun hyökkää nopeasti todella voimakas, hapahko sitruunan sekä kirpeähkö jogurtin maku. Suklaan maku peittyy lähes tyystin, mutta mutustellessa myös suklaan maku pääsee ajoittaisina sattumina esille. Raikasta, makeusaste kohdillaan, mutta sitruunan makuun turtuu aika helposti. Silti selvästi keskivertoa parempaa näin kriittisesti arvioituna. Ehdotonta plussaa siitä, että sitruunajogurtin maku on aito, ei esanssinen. 3,5 p.

Vadelmajogurtti: Yksi lemppareistani Fazerilta. Fazerin Sinisen ja raikkaan vadelmajogurtin liitto yksinkertaisesti vaan toimii meikäläisen makuun... Aluksi suun täyttää pehmeän aromikkaan Fazerin Sinisen maku, vadelmajogurtti tulee lempeänä makuna hiukan jälkijunassa. Suklaan maku pääsee imeskellessä hyvin esille raikkaan vadelmajogurtin alta. Pieniä vadelmansattumia on jogurtin seassa, joten aidosta tavarasta on kyse, eikä esanssista. Raikasta, ihanan marjaisaa, samalla pehmoisan hyväilevää... Makeusaste on just eikä melkein sopiva. Voisin syödä näitä vaikka maailman tappiin asti... 5 p.

Määrällistä keskiarvoa en näin isolle paketille jaksa alkaa laskemaan, joten huomioidaan laadullinen keskiarvo, joka on 4,25. Kriittisenä arvioijana annan jogurttikonvehdeille arvosanaksi 4, vaikka puolikkaat pisteet ehkä tulisi pyöristää ylöspäin, jolloin keskiarvo olisi 4,5 ja arvosana täydet 5...?

Elina 24.11.2011 : Parasta suklaata mitä olen koskaan syönyt, tämä koukuttaa. Parempaa kun patukoissa oleva.

Nalle 05.09.2011 : Näitä tuli yksi joulu boksillinen ja kun tapana on sitten välillä vetää koko rasiallinen kerralla niin tämä boksi saa erikoismaininnan siitä minkä boksin jälkeen tulee pahin olo. Ovat niin makeita ja rasvaisen tymäköitä että pitäisi ottaa kerralla vaan yksi molempia makuja. Nämä sopii paremmin sekoituksiin joissa on myös muita makuja kuin jugurttisuklaata. Toimii kyllä paremmin näin konvehteina kuin patukkana, kun jugurttisuklaata tosiaan kerralla kannattaisi syödä vain hyvin vähän...

Arde 18.06.2011 : Kyllähän näitä jogurttitäytteisiä konvehteja syö ihan mielellään. Pieni kirpeys ja makeus ovat hyvässä liitossa keskenään. Vaikka vadelma onkin enemmän suosikkini, ei sitruunassakaan vikaa ole vaan tuo vähän vaihtelua.

Spiral 27.02.2011

Choco- 29.12.2009 : Vadelmanmakuiset todella hyviä, ja jos rasiassa olisi ollut vain niitä, olisi tämä saanut viisi pistettä.

Chi 24.12.2009 : Ihan hyviä jogurttikonvehteja, mutta aika nopeasti kyllästyy. Totesin vadelmanmakuiset paremmiksi ja sitruunat jäivät syömättä melkein kokonaan :P. Olisin kaivannut näiden kahden rinnalle vielä vanhaa tuttua, omenajogurtti-makua.

Tyrnikki 06.12.2009
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani