Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer raspberry & lemon yoghurt milk chocolate yksittäiskääritty (320g)
Tuotteen Karl Fazer raspberry & lemon yoghurt milk chocolate yksittäiskääritty (320g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 06.12.2014
Sitruuna ja vadelma eivät etukäteen makuina oikein innosta, mutta kyllä Fazer on nämä konvehdit loppuun asti ajatellut, molemmat kun toimivat Fazerin sinisen suklaan kanssa erinomaisesti. Konvehdit ovat sopivan kokoisia imeskelyyn, ja designiltaan perinteistä Karl Fazer-brändiä edustavia. Aloitan imeskelemällä sitruunajugurtin makuisen konvehdin. Tuoksu on jo pinnalla sitruunainen, joten suklaan sulaessa siirtymä täyteosaan tulee "liukuen" sopivasti. Jugurttiosassa on juuri sopivasti sitruunaista kirpakkuutta, siinä on pieniä sukaattimaisia paloja, joissa sitruunan maku on vahvimmillaan. Maku on tosiaan erittäin hyvä. Sitten vadelmajugurttikonvehtiin. Tuoksu ei ole niin vahva, joten suklaa maistuu enemmän itseltään pintaosaa imeskeltäessä. Täyte on kyllä taas reippaan vadelmaista, makoisaa sekin. Joukossa on aika runsaasti suussa rohisevia kirpakoita vadelman makuisia palasia, kirpakkuus on ok mutta rohisevuudesta en juuri välitä. Maultaan kuitenkin siis toimii.

Tavallaan yksittäisinä konvehteina molemmat ansaitsevat jopa nelosen, mutta koska kyseessä on reipas 300 g rasiallinen pelkkiä näitä, jään miettimään vähän konseptia. Näitä ei pysty syömään kuin korkeintaan pari kerralla, joten ehdottomasti nämä toimisivat paremmin muiden suklaiden seassa kuin pelkiltään. Miettisin myös limited edition- makujen lisäämistä sekaan, vadelma- ja sitruunajugurtti kun ovat olleet markkinoilla jo sen verran pitkään että alkavat käydä vähän tylsiksi, vaikka hyviä ovatkin. Näiden seikkojen vuoksi annan kokonaisuudelle kolmosen.

Anne M 22.02.2011
Sitruuna on ihanan pirteä, suorastaan pirskauttaa makuhermot poskiin. Vadelma on makuuni aavistuksen tunkkainen. Päälisuklaa perus sininen toimii aina, ei jätä rasvakalvoa kitalakeen, on pehmeän täyteläinen.

Jarkko 05.12.2009
Fazerin uutuusrasiassa on kahta muualta tuttua makua konvehtimuodossa. En voi tietää onko makuvaihtoehtojakauma täsmälleen sama kaikissa rasioissa, mutta tässä se näytti menevän 20/24 vadelman hyväksi. Vadelmajogurttisen konvehdin valkoinen täyte on marjaisan raikas ja varsin hapan. Toivoisin hieman vähemmän happamuutta ja lisää vadelmaa. Kokonaisuuden maku on kuitenkin miellyttävä ja raikas, joten näitä on kyllä helppo popsia joulun aikaan vastapainona kinkulle ja loorille. Sitruunajogurttisen konvehdin maku on odotetusti kirpeämpi sitruunan takia, mutta sitruunan pahin kirpeys on saatu hyvin pysymään aisoissa, ehkä juuri jogurtin happamuuden avulla. Hampaisiin jää näitä syötyään hieman sattumia, joista irtoaa sitruunamaista kirpeyttä vielä toviksi. Arvosanallisesti en osaa erottaa näitä toisistaan, sillä molemmilla on omat vahvuutensa ja pienet heikkoutensa. Molemmat saavat arvosanan 4, vaikka nämä happamahkot jogurttisuklaat ovatkin sellaisia, että näitä ei suuria määriä saata syödä yhteen menoon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani