Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet raspberry cheesecake
Tuotteen Fazer kismet raspberry cheesecake valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,18 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Marika 25.02.2010
Tätä tuotetta olen odottanut monta kuukautta ..tai ainakin siitä asti, kun äänestin raspberry cheesecaken puolesta Fazerin Kismet-äänestyksessä. Haukkaan ison palan. HYH! Mikä on tämä esanssinen maku? Vadelmamehupesuainetiivistettä? Harrastan suklaan lisäksi juustokakkujen maistelua, mutta missä tässä on muka juustokakun makua.. pthyi vielä kerran. Loppu jää syömättä.

Miriam 28.01.2010
Hyh mikä haju. Imelä ja esanssinen. Ei tee mieli maistaa, mutta pakotan itseni siihen. Tuttu mureneva koostumus. Esanssinen vadelman maku hyökkää. Esanssivadelma tullut tutuksi saman firman vadelma-jugurtti-patukasta. Ei tätä kyllä mielellään ota toista palaa. Liian makeaa ja samalla liian hapanta, mutta esanssisuus pahinta. Yhden pisteen saa kun vei kaikenlaisen makeanhimon.

Kaisa 17.12.2009
En ole erityinen keksisuklaiden ystävä ja tämä tuote vahvistaa ko kokemusta. Liian imelä, aromi keinotekoinen, tuoksu hajuveismäinen, epäaito. En tunnista juustokakkua lainkaan, vadelma tulee samana makuna kuin joissakin irtokarkeissa.

Tuula 17.12.2009
Imelä ja kirpeä yhtä aikaa. Juustokakkuosuus on kokonaan hukassa. Ei minun juttu lainkaan.

Salla M 17.12.2009
Kismetin tuttu koko ja muoto. Makuna suuri pettymys. Maistelussa jää epäselväksi mitä tämä on?Jää hyllyyn - ei aikuiseen makuun.

Päivi 16.12.2009
Kioskilla olikin tätä Fazerin uutuus Kismettiä. Makuna vadelmajuustokakku. Avatessa tulvahtaa nenääni ällöttävä esanssinen pistävä tuoksu. Ei kyllä lupaa hyvää. Pohja paljastuu esiin ja kovin säästelijäästi on suklaata käytetty. Isoja reikiä, joista paistaa vohveli. Tuoksu on kyllä todella voimakas. Puraistaessa kielelle tulee ensin kirpeys ja maistan vadelman makua. Juustokakun häivähdys käy mielessäni, mutta selvää makua ei eroita. Suklaata on kovin vähän tässä. Tulee mieleen sellainen vohvelikeksi, jossa on marjatäyte, joita on lapsuudessa tullut syötyä. Mielestäni pettymys tämä tuote. En osta toiste.

Minna Hi 02.12.2009
Tuoksuu vadelmalta. Todella makeaa, harmittavaa. On kyllä vohvelimaista, mutta enemmänkin tulee mieleen imelät fasupalat. En tule tätä ostamaan.

Susanna K 02.12.2009
No niin, Fazer lanseraasi markkinoille uuden kismetmaun joka kulkee nimellä vadelma-juustokakku. Nimi enteilee herkullista makua mutta meneeköhän liian makeaksi, otan selvää asiasta. Pakkaus erottuu raikailla värillä hyvin. Vadelman tuoksu tulvahtaa nenäkenttään repäistyäni kääreen auki, miellyttävää. Heti kuitenkin huomaan että vohveli pilkottaa aika läpikuultavasti joten suklaan osuus tässä maussa on hyvin ohkainen, harmi. Vadelman maku tässä tulee hillitysti mutta maistuvasti esille kun taas tuo ns. cheesecake jää jokseenkin varjoon. Jotain makua sieltä irtoaa juu, mutta hädintuskin huomaa. Kokonaisuutena valitettavan vaisu tai oikeastaan väljähtänyt, juustokakun osuutta odotin sellaisena muhkean mössöisenä joka nyt jäi kyllä tyystin pliisuksi. Harmittavaa myös suklaan katoaminen vohvelin päältä, ei samalla lailla riittoisasti kuin tavallisessa Kismetissä. Hyvä yritys uutuutena mutta en lämpene tälle maulle.

Salla Elina Salo 28.11.2009
Kismetin uusi maku vadelma-juustokakku. Tuoksuu vadelmaiselta, ei lainkaan juustokakulta. Maistuu enemmän vohvelilta kuin perinteinen Kismet. Juustokakkua en maista tässä millään tavalla. Tämä maistuu enemmän keksitaikinalta. Suoraan sanottuna tämä on huonon ja halvan vohvelin makuinen, suklaapäällinenkin viuhahtaa suussa niin nopeasti, ettei sitä edes muista tässä ylipäätään olevan. Jälkimaku on karmaisevan kirpeä, nostaa kyyneleet silmiin.

Milla 28.11.2009
Esanssinen vadelman tuoksu, todella voimakas ja makea. Tuotteessa on sama koostumus kuin kismetissä, joka sinänsä on ihan kiva, eli vohvelia reilusti ja sitten täytettä, mutta tämä on Ihan liian makea! Tulee mieleen ne jotkut mansikkavohvelit mitä meillä ainakin oli lapsena kotona, itse suklaa jää täysin toissijaiseksi. Teennäisen, teollisen makuinen, en tule tätä ostamaan.

Jarkko 28.11.2009
Kismetin koostumus on tuttu, mutta maku on sille varsin vieras eli uusi. Maku on marjaisen raikas ja jos makuaistini ei ihan erehdy, niin samalla hieman hapan, aivan kuten juustokakkukin on. Ensihaukku ei vielä oikein vakuuttanut minua siitä, että pidinkö tästä vai en, mutta toinen sen jo tekee. Minä pidän raikkaasta ja kirpakasta mausta, jota tässä on runsaasti molempien osalta. Tämä on paljon mielenkiintoisempi kuin originaalikismetti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani