Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer nordic gourmet konvehtirasia (197g)
Tuotteen Karl Fazer nordic gourmet konvehtirasia (197g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Eija Salonen 24.11.2011 : Olin äimän käkenä kun avasin ylellisen näköisen rasia. Kaikki maut olivat samanäköisiä. Mistä edes tiedän mitä saan, eikä voi valita mitä haluaa. Kuin sika säkissä. Ja maku, mustikan erotti - ainoa "hyvä" puoli. Kaikki suklaat olivat ällöttävän MAKEITA ! En osta toista kertaa. Jos suklaa olisi ollut tummaa, olisin ehkä antanut pisteen siitä. Nyt 1 piste rasiasta. Pettymys!

Nalle 01.09.2011 : Hinta-laatu ei tässä boksissa ihan kohtaa. En ole kyllä muutenkaan suuri marjasuklaan ystävä. Kyllä näitä silti söi, mutta mitään intohimoja nämä ei herättäneet. Eri marjat nyt suurin piirtein erotti eri konvehdeista, mutta jotakin tuotekehittelyä nämä nyt tarvitsisi että toimisi paremmin. Idea sinänsä on hyvä laittaa suomaisia marjoja konvehteihin, mutta rakennetta pohtisin vielä. Erityisesti nämä eri mousset/bruleet/piirakat erottuvat mausta hyvin vähän suhteessa marjaan. Makeus on myös vähän liikaa näissä konvehdeissa, tosin tuntui toimivan kuitenkin paremmin konvehtina kuin levyn muodossa.

Arde 18.06.2011 : Laatikko luo vaikutelman laadukkaasta suklaakokoelmasta. Sisältö on sitäkin suurempi pettymys. Eri vaihtoehtoja ei ulospäin erota toisistaan, mutta kaikkia laatuja yhdistää ylimakeus ja tunkkaisuus. Mustikka erottuu hieman edukseen, puoulukan maku on jäänyt epämääräiseksi kun luontaista kirpeyttä on yritetty peittää sokerilla ja lakka ei oikeastaan maistu ollenkaan. Tasapaino horjuu pahasti.

Chi 03.04.2011 : Annan kaksi pistettä rasian ulkonäöstä ja mustikkakonvehdin mustikasta. Muu ei sitten pisteitä saakaan... Tämä rasia oli niin kaunis ja ylellisen näköinen, että pakko oli ostaa. Kaipa juuri siksi pettymys maistui erityisen karvaalta suussa kun näitä konvehteja makustelin; ainoastaan mustikkaversio maistuu joltakin, muut eivät sitten miltään. Tai no, lakan siemenet raksuvat suussa ja puolukassa on satunnainen kirpeys tallella.. mutta onko se hyvä juttu? Minusta ei. Ihmettelen miksi näinkin mauton kokoelma on päästetty markkinoille (minäkin melkein ostin ulkomaalaiselle tuttavalle lahjaksi tämmöisen!), suklaa on mielestäni tässä jopa huonolaatuisen oloista. Olen säilyttänyt rasiaa oikein, mutta suklaa on paksua, tahmaista eikä tippaakaan konvehtimaista- konvehti on parhaimmillaan, kun sen suklaa raksahtaa suussa eikä sitä ole ylettömästi. Nyt tilanne on päinvastoin.

perisoreus 01.03.2011

suklaahirviö 05.12.2009 : Aivan hirveä rasia. Ja hyvin korkea hinta tekee pettymyksestä sitäkin suuremman! Yritän makustella, tunnustella mitä makuja tässä pitäisi maistaa, mutta ei onnistu. Maut tuntuvat epämääräisiltä, epämääräisen marjaisilta. Tiedän yhden olevan mustikkaa - lievä mustikan maku välittyykin. Hilla ja puolukka ovat molemmat karmaisevia, puolukka kaikkein eniten. Hirveän kirpeää/hapanta tavaraa suklaakuoressa. Hillassa huomio kiinnittyy lähinnä siemeniin. Tässä rasiassa ei ollut yhtään minun makuuni olevaa suklaata, vaikka mies ja appivanhemmat tästä pitivätkin. Harmi, kun ei voi antaa nollaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani