Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer nordic gourmet blueberry pie yksittäiskääritty (140g)
Tuotteen Karl Fazer nordic gourmet blueberry pie yksittäiskääritty (140g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 07.01.2013
Yksittäiskäärittyjä konvehteja kauniissa rasiassa. Paperia ei ole säästelty konvehteja käärittäessä, isosta paperista paljastuu ihan tavallisen kokoinen pyöreä konvehti. Muodossakin on ehkä haettu pohjoimaista designia, samoin kuin pelkistetyssä sinivalkoisessa kääreessä. Imeskelen ensimmäisen konvehdin. Kuori on selkeästi perinteistä fazerin sinistä, mutta jo siinä vivahtaa marjainen aromi. Kuori sulaa nopeasti ja sisustassa maistuu makea marja ja rasvainen murokeksi. Maut sekoittuvat näin syödessä yhteen ja analysointi on vaikeaa, siksi toisen syön haukaten päällä on reilu kerros mustikkaa, minun makuuni se on marmeladimaisena liian makeaa. Pohjassa on maitotäytteesseen sekoitettuna runsaasti murokeksiä. Keksi on rasvaista, melko mautonta ja pehmeää, ja makua ei saa erotettua maitoisesta täytteestä. Minun makuuni konvehti olisi kaivannut raikkautta ja ehkä myös rapeutta, maku jää nyt tunkkaiseksi. Ehkä tämä on enemmän niiden makuun jotka tykkäävät muropohjapiirakasta, itse nautiskelen mustikkapiirakkani mieluiten pullapohjalla.

Miriam 26.06.2011
Koska rakastan tämän tuotteen levyversiota, ostin reissuun mukaan näitä konvehteja. Sain kuitenkin pettyä. Levyssä suklaan, mustikan ja massan suhde on juuri oikea, toisin kuin tässä. Maitosuklaakuorta on liian vähän suhteessa sisukseen.

Kirsi I 27.01.2011
Nämä konvehdit on yksittäispakattu paperia säästämättä - kaunis ja talvinen valko-vaaleansininen kääre. Maitosuklaakonvehteja, joissa runsas marjainen, pehmeä täyte, jossa on saavutettu mustikan makua hyvin luonnollisesta ja epäesanssisesti. Loistava pikku iltapala hyvän kirjan kera.

Jarkko 11.10.2009
Syksyn uutuuslevyistä tuttu mustikkapiirakan maku löytyy nyt myös näistä yksittäiskäärityistä konvehdeista. Kääreen kokoon nähden itse konvehdit ovat ohimennen mainittuna aika pieniä. Maku on kuitenkin ihan samalla tasolla levyversion kanssa eli maukasta ja maittavaa on. Sellaisen eron olen kuitenkin huomaavinani, että tässä konvehtiversiossa on vähemmän tai ehkä jopa ei lainkaan sitä keksimurua, joka levyversiosta löytyy. Voi tietenkin olla että tähän maisteluhetkeen vaan sattui rasian puutteelliset kappaleet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani