Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer omenacrisp
Tuotteen Fazer omenacrisp valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Tuula 17.12.2009
Hyvässä suklaassa kivoja, rapeita sattumia. Reipas ja raikas crispimäinen maku. Hyvä tuttavuus.

Salla M 17.12.2009
Suklaa edelleen hyvää maitosuklaata. Rakenne mukava, tuttu palakoko. Suun täyttää rusinainen , aromikas maku, joka tuo mieleen joulun. Aineksia vaikea nimetä.

Kaisa 17.12.2009
Perhe oli tästä kirjoitellut ja kehunut kovasti. Toin itse tämän näyttee, joten tiesin mitä suklaaseen oli piillotettu. Omena liittyy syksyiseen vuodenaikaan ja luulen, että tämä sopii parhaiten syksy-talviaikaan. Omenan ja keksimurujen ansioista suklaa on rapsakka, sattumia riitävästi ja niiden suhde on kohtalainen, joskin lisä omenaisuus olisi ehkä maistunut minulle.

Vappu 18.10.2009
Syksyn uutuus, joka ei ole myynnissä, vaan kytkykauppana kun ostaa neljä Fazerin levyä. Suklaa on tuttua ja hyvää maitosuklaata ja seassa on pieniä rapeita crisp-hippusia sekä pehmeitä hieman marmeladimaisia omenanmakuisia palasia. Tämä on kyllä ihan onnistunut makukokonaisuus ja rapeat crispit sekä sitkeät omppupalaset antavat kivaa vaihtelua suklaan joukossa. Omenan makukin erottuu kohtalaisen hyvin joukosta. Kyllä tätä ostaisin jos tulisi myyntiin!

Minna Hi 28.09.2009
Suklaassa tuoksuu omena. Tämähän oli pakko hankkia, kun kaupan päälle sai (kun osti neljä levyä muuta). Suklaa rapisee hieman hampaissa. Omena on pehmeinä paloina suklaan seassa. Omena on melko miedon makuista, joten siksi juuri tämä Fazerin maitosuklaa on sen kanssa erityisen hyvää, se jättää tilaa myös muille mauille. Omenapalat ovat kuin jotain kiinteää marmeladia, sokeroituja, joista ehkä tuo rapina hampaisiin tulee. Se ehkä harmittaa, että ehkä omena on kuitenkin liian mieto suklaaseen, sitä ei maista niin hyvin. Ja sitten lisänä tässä on ylimääräistä sokeria (omenapaloissa), joka harvoin on hyvä suklaassa. Omenaa olisi saanut olla enemmän ja vähemmän sokeroituna.

Päivi 07.09.2009
Ihana uutuus osui kaupassa silmääni. Näitä saa kun ostaa 4 levyä Fazerin suklaata. Omenacrisp suklaa ei ole myynnissä vaan rajoitettu kausimaku. Tästä suklaasta voi myös tehdä arvion Fazerille, joka haluaa tietää ihmisten mielipiteen suklaasta ja että pääseekö tämä suklaa Fazerin valikoimaan. Suklaa koostuu syksyn omenoista, rapeasta crispistä ja maitosuklaasta. Omenoiden tuoksu tulee jo kääreen lävitse. Tuoksu vaan vahvistuu avatessa. Odotan mielenkiinnolla tätä makuelämystä. Ensin tulee mieleen raikkaus. Kuin kirpeä syksyn sää. Sopivaan aikaan vielä. Crispit raksuu suussa syödessä. Minua yllättää silti hieman tunkkainen maku, joka tulee hetken päästä, kun tätä syö. Pettymys. Odotin enemmän. Ei oikein tunnu tässä tämä omena ja suklaa sopivan yhteen. Samanlainen kokemus kuin suklaan ja rusinoiden kanssa. Ei vain sovi yhteen mun suussa. Makustelin omenoiden paloja vielä ja ihan kuin olisivat rusinoita. En tykkää yhtään. Ei hyvää. Kokonaisuutena kun miettii, niin kohtalaista. Suklaa kyllä hyvää, cripsit sopii, mutta toi omena taas muistuttaa liikaa rusinoiden makua. Suklaan kääre taas on osuva ja sopiva, vihreä, joissa omenan kuvia. Pisteen kanssa pääsen helposti sopivaan pistemäärään eli keskinkertaiseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani