Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle nappirulla
Tuotteen Fazer dumle nappirulla valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Kaakaolehmä 15.07.2012 : Eikös tämä nyt ole jo keksitty moneen kertaan... Ei tuonut mitään uutta.

Chi 27.11.2011 : Turha ja outo tuote. Dumlen toffee ei ole tämmöistä fudgemaista ollenkaan, missä on sitkeys ja pureskeltavuus? Halvalta maistuu, siltä myös näyttää. Suklaa on aavistuksen jauhoista ja ulkokuori harmahtava, epätasainen. Huhhuh.

xd 17.04.2010 : naminami

suklaahirviö 02.09.2009 : Lajissaan oivaa toffeesuklaata! Maitosuklaakuori on makoisaa ja täyte ei ollenkaan sellaista sitkeää, paikat hampaista vievää perinteistä dumle-tavaraa. Ei myöskään niin valuvaa kuin esim. Dove-patukan täyte on. Ideaali koostumus siis! Pientä rakeisuutta olin maistavinani tässä täytteessä. Nappirullamuoto on hyvä keksintö, herkkupalat voi siitä syödä napsia siististi, eikä tarvitse pelätä täytteen sottaamista. Ostan varmasti toisenkin kerran.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani