Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle nappirulla
Tuotteen Fazer dumle nappirulla valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 10.12.2013
65 gramman nappirullassa on 11 pienehköä maitosuklaanappia F-kirjaimella koristeltuna. Kuten niin usein, tälläkin kertaa napit ovat ruman harmaita ja naarmuisia, joten ulkonäköön olisin kaivannut vähän huomiota. Dumle-tuotteet ovat usein ylimakeita, enkä siis odottanut tältäkään tuotteelta liikoja, mutta yllätyinkin positiivisesti. Napit olivat mukavan pieniä, ja vaikka toffeesisusta olikin 49%, ei mielestäni makeutta ollut liikaa. Suklaa on tuttua Fazeria eli hyvää, ja nappimuodossa se on ihanan rapsakkaa ja lohkeilevaa. Toffee on juoksevampaa kuin perusdumleissa, mutta kuitenkin tarpeeksi jähmeää minun makuuni. Dumlemainen aromi on selkeä. Taidanpa antaa tälle huimat 4 pistettä, sen verran nopeaan tahtiin huomasin nappeja naukkailevani. Herkullinen perussuklaa.

Saara 02.04.2013
Onpas pikkuruinen maitosuklaanappi. Sisällä on toffeetäytettä, joka on aika pehmeää ja jollakin tavalla tutun makuista. Yleisesti ottaen tämä nappi on makeaa ja jollakin tavalla teollista, jopa tylsää. Tuttu vivahde paljastuu pian Dumleksi ja täytyy taas hämmästellä, miten vieraassa muodossa tuttu ja hyväkin maku on tuntuu jotenkin orvolta. En välttämättä olisi tehnyt toffeesta näin juoksevaa vaan hiukan jämäkämpää, ja jokin muukin tässä on vialla, sillä nyt kokonaisuus jää aika valjuksi.

Marika 17.09.2010
Pidän nappirullista. Ne ovat näppäriä: palaset on helppo tiputella suuhun, mutta ei tule kuitenkaan paperiroskaa, kuten yksittäiskäärityistä. Näiden nappien tuoksu on voimakkaan toffeinen, jopa "valuva". Täyte ei kuitenkaan valu, vaan on vain hyvin pehmeää ja phyyh, kuinka äkkimakeaa. En ehdi maistaa suklaata yhtään, ennen kuin sokerisuus iskee. Omituisen karkea, makea tahnamaisuus jää pyörimään suuhun.
Olisin halunnut pitää näistä enemmän.

Iikka 30.11.2009
Tuoksu hyvin toffeinen. Palanen on makea, ja suussasulava. Tätä ei malta olla puraisematta halki heti kun sen saa suuhunsa. Mukava maku, jota mielellään pitelee suussa pitkään. Tätä makeaa suklaata voi syödä pari palaa tuosta vaan, mutta sitten voisikin pitää taukoa. Herkutteluun sopiva.

Hanna P 30.11.2009
Pyöreitä täytesuklaan palasia, joissa F-kirjain. Vaaleaa, makeaa maitosuklaata, sisällä juuri sopivan pehmoista toffeetäytettä. Oikein mukavasti makea ja jättää suuhun ihanan kermaisen makean jälkimaun.

Salla Elina Salo 22.11.2009
Tutun makea ja toffeinen Dumlen tuoksu. Nappien koko on erinomainen, ei liian pieni. Sisus valuvaa toffeetäytettä. Valuvuus ei haittaa, koska napin saa kokonaisena suuhun sulamaan. Tämä taitaa olla Dumle-perheen suosikkini. Suklaan ja toffeetäytteen välinen suhde on oikein maittava, suklaa lohkeilee puraistaessa hyvin ja sulaa toffeen kanssa samaa vauhtia. Jälkimaku mukavan makea.

Jarkko 25.08.2009
Tässä muodossa en dumlea olekaan aiemmin nähnyt. Suurin kysymys mielessäni ennakkoon on: Onko toffee tässä aitona dumlejankkina vaiko löysempänä? Vastaus: löysempänä, mutta ei kuitenkaan valuvana, ainakaan 18-asteisesta kaapista otettuna. Rullan koko vaikuttaa hieman lyhyenlaiselta, mutta painoa on kuitenkin 65g. Palasia en kerennyt laskea, koska tässä vaiheessa on ainakin puolet jo mennyt... Maitosuklaan ja toffeen yhdistelmä on minusta useastikin herkullinen ja niin on tässäkin. Toffee on mukavan sileää eikä edes jälkimaussa ole mitään moittimista. Maku ei kuitenkaan ole ihan sama kuin originaaleissa dumleissa, mutta en tiedä onko se hyvä vai huono asia. Ja sinne meni rullan viimeinenkin nappi. Herkkua mitä herkkua. Kova vastus Pandan toffeesuklaalle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani