Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer nordic gourmet lingonberry milk parfait
Tuotteen Karl Fazer nordic gourmet lingonberry milk parfait valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,56 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Oskari 26.01.2011
Puolukka ja jogurtti eivät tässä oikein tunnu toimivan kimpassa. Puolukka kyllä tulee makuna hyvin esiin, siitä moraalista plussaa. Muuten turhan identtinen sarjan muiden tuotteiden kanssa (lue: mikä "milk parfait?")

Marika 09.03.2010
Mukavan isot palat ja täyte erottuu selkeästi lohkaistessa. Täytteen ainesosaset ovat erillään juovina (ei kerroksittain kuten päälikannessa), joten haukatessa tulee joko hilloa tai muuta täytettä. Höh, miinusta siitä. Puolukka onneksi maistuu, mutta saisi maistua enemmänkin. Se "muu täyte" on taas turhan makeaa ja ne rönät siellä seassa tarpeettomia. Eivät ne ainakaan parfaitiin kuulu :) Maitosuklaa tuoksuu, mutta sitä ei juuri kerkiä maistumaan, ennen kuin tuo hillomaisuus voittaa alaa.

Anja 05.02.2010
Ohut suklaalevy isoina paloina. Sisällä valkoista täytettä josta en oikein saa käsitystä. Tuoksu tosin on raikas ja positiivinen. Marjaista mutta samalla kookosmaista. Hyvä yhdistelmä.

Vappu 11.01.2010
Pohjolan makuja fiilistelevän tuotesarjan puolukkaversio. Kääre on valtavan kaunis ja antaa odottaa korkeaa laatua. Pienikokoinen levy on melko ohut ja laakeita paloja on hankalaho paloitella. Laadukkaan maitosuklaan täytteenä on maitokreemiä, kovia hippusia ja puolukkaista hilloa. Jotenkin puolukan maku ei erotu kokonaisuudessa, hillo on oikeastaan vain kirpeää antamatta varsinaista marjaisaa makua. Maitotäyte on maukasta ja maitosuklaa hyvää, hippuset sen sijaan aivan mauttomia. Pisteiksi annan kolme miinus, tämä ei valitettavasti nyt täytä odotuksia.

Tuula 17.12.2009
Täyteläinen, uusi tuttavuus. Täytteiden erillisyys juuri sitä, mitä valdelmamousseessa jäin kaipaamaan. Aito. Ei kerrassaan mitään täydennettävää.

Kaisa 17.12.2009
Nordic tuotteiden ehdoton aateli ja ykkönen. Kaunis rakenne, upea kääre. Sisältä lunastaa sen mitä kääre lupaa. Raikas. Kääreen mukaan mukana sekä puolukka- että karpalomehua, joista en karpaloa osaa makuna erottaa. Myös kinuskirouhe jää taka-alalle, mutta ei haittaa lainkaan. Ehdoton Fazer ykkönen omissa arvioinneissani tällä hetkellä. Tummana suklaan ystävänä olisi hienoa saada maistaa sama tummalla kuorutteella.

Salla Elina Salo 22.11.2009
Litteitä ja epämääräisesti lohkeavia paloja 115g levyssä. Täytteenä valkoista vaahtotahnamaista, tahmeaa ainetta. Puolukkaa tässä pitäisi olla, mutten saa sitä oikein millään esille. Täytteessä on vähän kinuskirouhetta, joka kivasti rytmittää muuten löysää suklaata. Lattea kokonaisuus. Kiinteämpi täyte olisi tehnyt tästä mielenkiintoisemman ja jopa laadukkaamman oloisen suklaan.

Miriam 17.11.2009
Tässä lukee fazer. Palakoko suuri ja litteä. Tuoksu kermainen. Maku aika mitäänsanomaton. Hampaisiin sattuu jotain kovia. Maku kuin juustokakussa jossa hilloa päällä. Hillo näkyy, muttei paljoa maistu. Suklaa ei maistu kovinkaan paljoa. Yltiömakea, yksi pala riittää sammuttamaan makeannälän.

Jari 25.09.2009
Jälleen kerran täytesuklaata, jossa minttu maistuu ja pienet kivet ratisee hampaissa. Hyvältä tämä silti maistuu. Ovelan kokonainen jälkimaku, josta erotan mintun ja suklaan. Haju on tavallinen.

Iikka 25.09.2009
Maitosuklaata täytteellä, josta ei haistamalla saa käsitystä, eikä maistaminenkään auta siinä. Korkeintaan sitä voisi sanoa konvehtimaiseksi. Sottaavien suklaiden välistä pursuaa epämiellyttävää täytettä, lienee siis paras syödä iso palanen kokonaisena, yhdellä haukulla. Ei erikoista makua tahi jälkimakua.

Susanna K 25.09.2009
Isohkon laattamainen maitosuklaapala. Suklaan oma maku perushyvää Fazeria. Täytteenä näyttää olevan jotain marjaa hillomaisessa muodossa mutta maku jää ihan arvoitukseksi, jopa mauttomaksi. Kokonaisuutena pettymys.

Hanna P 25.09.2009
Isoja houkuttelevia Fazerin suklaalohkareita. Maitosuklaata vaalealla sisuksella. Sisuksessa vaalean tahnan lisäksi kirpakkaa hilloa. Hyvää suklaata, mutta kyseiseltä valmistajalta on maistettu parempaakin… jotenkin tyypillisenoloinen suklaa, mutta ihan hauska kombinaatio.

Virve 22.09.2009
Suklaan päältä löytyy sana Fazer. Maku loistavan hedelmäinen, johon sekoittuu maitosuklaan ja jogurtin makua. Jogurttitäyte hieman makea, mutta maistuvaa. Tämä menisi loistavasti viinin kera.

Päivi 12.09.2009
Jaahas, puolukkasuklaata. Erikoista kyllä. Isoja palasia. Sisällä jotakin valkoista ja punaista. Puolukoiden kirpeys iskee heti. Hyvää. Suklaan makeutta ja puolukoiden kirpeyttä sopivassa suhteessa. Tää on jännä makuelämys. Todella villi maku. Sisällä jotakin crispimäistä, jotka hieman häiritsee. Valkoinen osa tuntuu joltain maitomaiselta kreemiltä, tulee mieleen kinder-suklaan täyte. Toinen palanen alkaa loppuvaiheessa hieman tökkiä. Liikaa ei passaa syödä. Crispit tosiaan kyllä häiritsee ja jää ikävästi hampaisiin. Kitalaessa alkaa tuntua pistelevä maku. Yksi palanen olisi riittänyt hyvin makunautintoon.

Jarkko 03.09.2009
Tämä on Fazerin uutuuslevykolmikosta ainoa, johon en ole vielä hampaitani päässyt iskemään. Sanottakoon ennakkoasetelmista, että puolukoita en tuoreena syö uhkailun alaisenakaan ja muissakin muodoissa ainoastaan äärimmäisen hätä- tai pakkotilan vallitessa. Asiaan: Suurten palasten sisällä on valkoista (maitokreemiä?) ja puolukkahilloa. Marmeladissa ei puolukan maku ole kovinkaan selvä, joten sen tunnistaminen vaatii jo mielikuvituksen apua. Kokonaismaussa on myös hitunen paahdetun sokerin makua mukana ja kurkkua alkaa hieman kutittelemaan jo parin palan jälkeen. Se on yleensä merkki runsaasta sokerimäärästä. Jälkimaussakin on aavistus kitkeryyttä paahdetusta sokerista. Tämä levy oli minulle pienoinen pettymys, vai pitäisikö ennemminkin sanoa "odotusten mukainen", kun en puolukoista pidä. Kokonaismaku suussa jää jotenkin pliisuksi verrattuna sarjan muihin tuotteisiin, vaikka tässäkään ei "pahoja" makuja varsinaisesti ole. Kyllä tämän sarjan kulta menee mustikalle, hopea vadelmalle ja puulusikka puolukalle. Sen haluan kuitenkin lopuksi sanoa, että minusta kaikkien näiden kolmen nordic gourmet -levyjen kääreet ovat todella tyylikkäitä ja kehujen arvoisia.

Minna Hi 14.08.2009
Uutuusmaku Fazerilta: odotukset ovat korkealla! Levy on sopivan kokoinen herkutteluun: 100g. Vaalean maitosuklaan sisältä paljastuu valkoista täytettä ja punaista hilloa. Jaha, lisänä on myös jotain krokantteja. Valkoinen täyte on hyvin pehmeää ja miedon makuista, punainen hillo on sen sijaan kirpeää puolukkaa. Ihanaa, että tästä selkeästi erottaa tuon puolukan maun. Todella herkullista. Ainoastaan krokantit hieman häiritsevät muuten täydellistä makuelämystä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani