Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer tutti frutti yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer tutti frutti yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 5,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 20.08.2009
Ruotsista löytyi tällainen 320g painoinen rasia, jossa on konvehtimuodossa pelkästään Fazerin tutti frutti levystä tuttua hedelmämakuista täytettä suklaan sisällä. Levyversio ei vielä ollut ihan täydellinen nappiruositus mielestäni, mutta tämä on. Suklaan sisällä oleva täyte on oranssinpinkahtavaa löysän toffeen tyylistä massaa ja maku on todella hedelmäisen raikas. Erona levyyn tässä taitaa olla suklaata enemmän suhteessa täytteeseen ja se ehkä on "se" juttu, joka tekee tästä variantista levyä paremman tuotteen. Nämä ovat kertakaikkisen mahtavia, jos sattuu olemaan hedelmäisten ja marjaisten suklaiden ystävä, kuten minä. Jos näitä ei jouluun mennessä tule myyntiin Suomessakin, niin pitänee ihan vartavasten suorittaa uusi matka Haaparannalle.

Susanna K 14.08.2009
Löytyipäs ruotsalaisesta kaupasta tuttua suklaata paperipäällisenä irtokonvehtina. Selkeästi ja vaivattomasti avattava kääre josta tupsahtaa miellyttävän hedelmäinen maku. Maitosuklaa on tuttua ja turvallisen makoisaa, samoin täyte. Konvehtimuotona tämä suklaa tulee kaikista parhaiten esille, molemmat maut täydentävät toisiaan loistavasti. Että osaa olla herkullinen suklaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani