Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer rusina & hasselpähkinä maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer rusina & hasselpähkinä maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 08.03.2014
Teininä tämä oli inhokkini Fazerin suklaalevyistä, sen jälkeen reiluna parikymppisenä maistoin tätä uudestaa ja tykästyin. Nyt maistelussa on taasen ollut muutavan vuoden tauko ja huomasin että makuni on taas hiukan muuttunut, tai sitten levyn koostumuksessa on tapahtunut muutosta. Todennäköisesti tämä johtuu siitä, että olen viime aikoina syönyt paljon raakapatukoita jotka on höystetty rusinoilla ja taateleilla, ja siksi rusina-pähkinäsuklaakin lähinnä tuntui suussani tavalliselta kuin miltään yltiöherkulta. Rusina ja pähkinät toivat suklaaseen kivaa rakennetta, mutta pähkinärouhe oli aika mietoa hasselpähkinäksi, vaikka sitä oli aika runsaastikin, liekö johtunut rouheen pienuudesta. Rusinoita oli aika sopivasti, ja ne nyt maistuivat siltä miltä pitääkin, rusinoilta suklaan joukossa. Ihan hyvää, mutta en millään keksi perustetta miksi antaisin tälle keskinkertaista paremmat pisteet.

Aki 11.04.2012
Perushyvää Fazeria. Pieninä annoksina aivan maistuvaa, mutta liika makeus alkaa tökkimään jo muutaman palan jälkeen. Rusinasta en saanut kuin pienen viitteen, enempikin olisi saanut maistua ja tuntua.

Eeva-Liisa 03.03.2012
Rusinainen tuoksu. Jostain syystä hieman toffeinen maku. Aika makea ja jouluinen suklaa. Fazerin pienet palat sopivat tähän suklaaseen.

Miriam 05.05.2009
Tuoksu suklainen ja pähkinänsukuinen. Palakoko ja ulkonäkö hillityn perinteinen. Sisällä nähtävissä vaaleita sattumia. Yhtäkkinen rusina yllättää maistelijan. Pähkinän maku yltää takahampaisiin asti. Suklaa tutun tavallista. Jälkimakuna suklaan ja pähkinän sopiva liitto.

Anja 22.04.2009
Hieno tuoksu. Maitosuklaa pähkinöillä ja rusinoilla joka tuntuu oikein terveelliseltä vaihtoehdolta toffetäytteelle..

Antti M 12.08.2008
Maultaan maistuva suklaa (Sininen on aina Sininen), jossa riittoisasti rusina- ja hasselpähkinäpaloja seassa pieninä murusina. Perussuklaa, jonka saa kurkusta alas nopeasti ja huomaamatta. Olematta mitään erikoista, myslimäinen koostumus on ruokaisaa ja parasta lajissaan, jos moisesta sattuu pitämään. Oma suosikkini tämä ei ole mutta kelpo kamaa silti.

Reeta 20.05.2008
Täyteläisen makeaa maitosuklaata, johon upotettu hasselpähkinärouhetta ja rusinan palasia. Mahtavan makuista! Aikoinaan aluksi tätä kartoin, mutta loppujen lopuksi tähän rakastuin. Kaikki sopivassa mittasuhteessa toisiinsa.

Salla Elina Salo 28.07.2007
Rusina antaa mukavaa mehuisuutta ja raikkautta, pähkinä rouskuu nautinnollisesti. Fazerin levyperheen ykkössuosikkini.

Jarkko 08.03.2006
Miksi ihmeessä paketin kansikuvassa on pähkinöiden seassa mustaherukoita, kun suklaassa kuitenkin on rusinoita? Ehkäpä kuvissa onkin oikeasti haluttu kuvata rusinan esiastetta, viinirypälettä, mutta ei ole kuva ihan onnistunut...

Itse suklaa on Fazeria juu, siitä ei ole epäilystäkään. Pähkinä on rouhittu melko pieneksi, joka omalla tavallaan kiehtoo, mutta toisaalta vaikeuttaa pureskelua kun muruset uppoavat luontaisiin pieniin hammaskoloihin. Söin itse rivin suklaata (eli 4 palaa), eikä suuhuni sattunut kuin yksi rusina. Niitä ei siis ole kovin tiheässä, mutta sekin tekee tästä mielenkiintoisen. Ihan mukava pureskeltava (tätä ei voi imeskellä rouheiden vuoksi) sukkeli, jonka suurin miinus tulee noista liian pienistä pähkinämuruista.

Susanna K 08.03.2006
Suklaa josta tursuaa rusinoita. Suklaa itsessään on Fazerin perusmaitosuklaataa mutta rusinat antaa hieman pistävän maun suklaaseen. Suklaa ei ole pahan makuista mutta rusinoiden liika esillä olo pilaa tämän suklaan. Fazerin suklaista tämä ei ole ensisijainen valinta kun suklaalevyä olen ostamassa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani