Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fazerina patukka
Tuotteen Fazer fazerina patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 31.03.2013
Fazerinaa taas eväänä parinkympin hiihtoretkellä. Ja maistui kyllä huomattavan hyvältä. Päällä siis rapsahtava kerros sinistä, sisällä runsaasti ihanan silkkistä appelsiinitryffelitäytettä. Fazerina peittoaa caramel-varianttinsa selkeällä kaulalla, sillä appelsiiniitryffeli sopii sinisen maitosuklaan makuun kuin nenä päähän. Klassikko. Maut eivät peitä toisiaan vaan saavat toisensa maistumaan vieläkin maukkaammalle.

Marika 20.03.2010
Kun patukasta lohkaisee palasen, tuntuu miellyttävä appelsiinin tuoksu. Suklaa myös maistuu juuri sopivasti appelsiinille ja vaniljalle, eivätkä ne peitä itse suklaan makua. En muistanutkaa, että tämä on näin hyvää. Melko makeaa taas kuitenkin, joten patukkakoko on ihan sopiva.

Meeri 09.06.2009
Fazerin maitosuklaan alta löytyy runsaasti sileää, voimakkaasti appelsiinille maistuvaa ja kielellä sulavaa täytettä. Tämä on yksinkertaisesti täydellinen yhdistelmä, joka sopii niin arkeen, juhlaan kuin leivontaankin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani