Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pääsiäispatukka
Tuotteen Fazer pääsiäispatukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Pääsiäinen.
 

Annamari 16.06.2016
Jim-patukkaa jäljittelevä pääsiäisteemainen pikkupatukka. Päällinen on maitosuklaata ja sisällä marmeladia. Marmeladi ei maistu millekään, tai no sokerille tietenkin. Sen koostumus on ihan hyvä, mutta maussa ei ole kertakaikkiaan mitään sellaista, mikä saisi syömään tätä. Ei tämä pahaa ole, mutta täysin turhaa, en osta toiste.

Joona 17.05.2016
Pääsiäisen jälkeen oli lähikaupan aletiskille jäänyt vielä muutama tälläinen pääsiäispatukka, jossa siis marmeladitäytettä (77%) ja maitosuklaata (33%). Itselleni tuli oikeastaan yllätyksenä, että patukka on maitosuklainen. Tuoksu on mukavan hedelmäinen, maitosuklainen, pähkinäinen? Patukan koostumus on melko samanlainen kuin Fazer Jimissä, tosin tässä marmeladi ei ole sitkeää, vaan se lohkeaa suussa kuin kiinteä vanukas. Maku on oikein hyvä, marmeladi maistuu selvästi jollekkin hedelmälle/marjalle, en nyt saa päähäni miltä. Suklaata on tässä liian vähän, mutta muuten tämä on oikein hyvää.

Jenni V 19.04.2012
Pikkupatukka jossa ohut kerros vaaleaa maitosuklaata ja paljon makeaa pehmeää marmeladia. Pidin erittäin paljon maitosuklaan mausta, ja minäkin olisin toivonut että sitä olisi ollut enemmän suhteessa marmeladiin. Sointuivat kyllä hyvin yhteen molemmat, marmeladi oli pehmeää eikä kiteistä. Makean nälän tainnuttaja, peruskamaa.

Salla Elina Salo 18.05.2009
Hedelmäisen raikas marmeladipatukka suklaakuorrutuksella. Pääsiäisajan kausituote, jota voisi hyvinkin myydä sesongin ulkopuolella toisenlaisella kääreellä. Nyt pääsiäistipuja ja -pupuja ja muita pääsiäisaiheisia kuvia. Lapsille suunnattu 18g pikkupatukka, jonka menekkiä syvästi epäilen. Lähipiirin lapsikatras karsastaa melko tehokkaasti kaikkia marmeladituotteita. Pirteän hedelmäinen jälkimaku. Kiinteä marmeladikoostumus on maukasta, mainiota maitosuklaista kuorrutusta toivoisin aavistuksen enemmän. Mukava pieni suupala.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani