Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pätkis salmiakki
Tuotteen Fazer pätkis salmiakki valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,19 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 29.05.2009
Salmiakkipätkistä maistoin jo jokin aika sitten ensi kertaa ja tuolloin jo totesin että tämä maistuu vähintään yhtä hyvältä kuin originaaliversio. Mintun maku on tässä kokonaan korvattu salmiakilla ja tästä tulee mieleen Fazerin salmiakkilevy, joskin koostumus tietenkin eroaa melkoisesti pätkiksen tryffelimäisyydellä. Maistuva variantti, joka takuulla jatkossakin tarttuu käteen ennemmin kuin originaali.

Susanna K 29.05.2009
Maitosuklaata jossa maistuu vahvasti salmiakki. Suklaan oma maku hukkuu tyystin salmiakin sekaan. En pidä salmiakista joten tämäkin suklaa ei yksinkertaiseti maistu. Suklaan koostumuskaan ei ole hyvä, liian rakeinen ja hajoava makuuni. Epämiellyttävä teos.

Päivi 29.05.2009
Ensi tuoksuna tulee salmiakki. Pätkis-suklaata salmiakki maulla. Nam! Toimii hyvin tää maku. Koostumus hieman jauhoinen, mutta maku on kertakaikkisen ahmittavan hyvä.

Hanna P 29.05.2009
Perinteisen Pätkispötkön ulkonäkö, mutta jo ennen suuhun laittamista sen huomaa, tässä on jotain uutta! Vahva lakritsin tuoksu saa melkein selkäpiini karmimaan, kun miettii mitä maku voisi tuoda tullessaan. Onneksi maku ei ole yhtä tyrmäävä kuin tuoksu…Jotenkin hämäävä maku, kuin suklaa jonka joukossa olisi salmiakkijauhetta. Vähältä hyvää, mutta jotenkin liiankin makea. Voi kun olisi jotenkin raikasta, niin olisi parempaa. Muuten persoonallinen suklaa, mutta salmiakkijauheinen jälkimaku ei saa suklaanystävää haltioihinsa.

Tuula 28.05.2009
Maku mieluisa, sekä suklaa että salmiakki maistuvat rehellisiltä. Patukan liian tasainen rakenne antaa hieman puuromaisen vaikutelman.

Kaisa 28.05.2009
Vahva salmiakki yhdistyy hienosti suklaan kanssa . Maut ovat keskenään hyvin tasapainossa. Tuoteselosteen mukaan patukassa olisi myös lakritsia, jota en mausta tunnista. Mieluisa uutuus.

Salla M 28.05.2009
Raikas salmiakin tuoksi, suklaan ominaismaku nousee hyvin esille. Maku jää pitkäksi aikaa kielelle.

Minna Hi 07.05.2009
Tuttu pätkispötkö. Tuoksu voimakkaan salmiakkinen ja suolainen. Väristä ei voi päätellä, että kyseessä on salmiakkia. Rakenne on pehmeä ja suussasulava. Tämä on oikein hyvää ja addiktoivaa. Näitä voisin helposti syödä liikaa ja ahmien. Petollisen suolaista.

Kati 07.05.2009
Vahvan salmiakkinen tuoksu. Kaboom! Maku yllättää. TODELLA suolaista ja salmiakkista. Liikaakin, maku on kielellä lähes kirpeä. Rakasta suolaista salmiakkia, mutta näin ärstsynä se ei sovi suklaan kaveriksi. Rakenne suussa on miellyttävä, sulaa kivasti olematta kreemimäinen.

Mikko 07.05.2009
Salmiakin aromin tunnistaa heti ottaessaan palan käteensä. Tuoksu peittää suklaan aromin kokonaan, mutta ah, kuinka vesi herahtaa kielelle. Maku jatkuu siitä mihin tuoksu jää. Salmiakkinen suklaaelämys tiedossa. Salmiakin maku voimistuu palan sulaessa ja ydin maistuu voimakkaasti tuolle suomalaisten lempimaulle. Sulaessaan sisus on ikävän tahmea ja liisterimäinen. Kitalakeen jää ikävän rasvainen tunne. Herkullinen, muttei liian suolainen elämys, kyllä näitä ulkomailla salmiakin himoon voisi syödä.

Elise P 07.05.2009
Jassoo, tämä ei olekaan perusPätkistä. Salmiakki tuoksuu vahvasti läpi. Tämä tuote maistuu vahvasti hopeatoffeelle, suklaata ei erota mausta millään. Vähän jauhoinen koostumus, mutta makukokemuksena tämä on yhtä hyvää kuin lempparini Fazerin Lontoon rae –suklaa. Sama nautinto pienemmässä paketissa.

Milla 07.05.2009
Nyt on selvästi pätkistä, joka kuitenkin tuoksuu ihan salmiakille. Vanhana pätkiksen ystävänä pelon sekainen paniikki nousee pintään, mitä ne ovat menneet tekemään? Todella vahva tämä salmiakki, mutta jotenkin koukuttava. Minttua en kyllä nyt tähän hätään löydä, ainoastaan salmiakin, joka peittää alleen kaiken muun. Hiukan rasvainen koostumus, joka jää miustuttamaan itsestään kitalakeen. Pitkä ja vahva salmiakin jälkimaku.

Anja 16.04.2009
Suklaan ja salmiakin yhdistäminen sopii minulle mainiosti mutta hauaisin salmiakin erikseen eikä suklaaseen sekoitettuna.

Miriam 16.04.2009
Tuoksu voimakkaan salmiakkisenlakritsinen. Näyttää tavalliselta pätkikseltä, mutta maku yllättää. Minttu on unohtunut kokonaan pois, mistä ainakin allekirjoittanut on iloinen. Koostumus pehmeää ja suussa sulavaa, tasaista. Suklaa lähes maistamattomissa, pääasiassa salmiakki. Suuhun jää salmiakin/lakritsin maku. Suklaa hyvänä maun pehmentäjänä. Aivan liian makea!

Salla Elina Salo 14.04.2009
Pieni halkomainen suklaapatukka. Vahvan salmiakkinen tuoksu, joka jatkuu myös maussa. Pätkiksen suutuntuma, mutta minttua ei maista tässä tuotteessa lainkaan. Suolainen jälkimaku. Suklaa pehmeää ja suklaata tuntuu olevan vain sidosaineena salmiakille. Pätkis Pätkiksenä ja salmiakit erikseen, kiitos.

Vappu 07.04.2009
Uutuus pisti silmään kaupassa, joten tulipahan ostettua ja maistettua. Tutun mallisen pikkupatukan tuoksu oli herkullinen ja salmiakkinen. Ensimmäinen haukkaus toimi, ohut kerros maitosuklaata tasapainotti salmiakkitryffelitäytteen melko voimakkaan suolaista makua. Mutta kokonainen minipatukka oli itselleni jo liikaa! Tiivistetysti: rakenne mukava ja tutun pätkismäinen, maku pistävän suolainen. En innostunut tuotteesta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset