Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pääsiäistipun yllätysmuna
Tuotteen Fazer pääsiäistipun yllätysmuna valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 29.04.2011
Keskikokoinen suklaamuna, maitosuklaata ja kivasti kuvioitu puunkuorta muistuttavaksi. Maku on yllättävänkin hyvä - yllätysmunaksi - jälkimaku suklaasta on lievästi suklainen, eikä pistävän vanilliininen. Pisteitä antaisin 2,5 joka pyöritestetään ylöspäin kolmoseen. Tulkoon se viimeinen puolikas söötistä pikkukissasta, joka löytyi suklaamunan sisältä.

Miriam 25.04.2011
Perinteistä halpaa mättösuklaata. Ei mitenkään erikoinen tai erikoisen hyvä. Ei pahakaan, mutta mitäänsanomaton. Lelu tyhmä.

Oskari 22.04.2011
Paksua suklaamunaa. Kohtuu raikasta maitosuklaata. Kuitenkin halvan oloista. Halvan maitosuklaan ystävänä tämä suorastaan sulaa suussa! Pääsiäisen kovin juttu.

Sanni 13.04.2011
Tuoksu miedon maitosuklainen. Maistuu perus maitosuklaata, ei mitenkään ihmeelliseltä, mutta ihan hyvää suklaata kuitenkin. Suklaa huomattavasti parempaa kuin monessa muussa yllätysmunassa.

Marika 13.04.2011
Iso suklaamunan palanen tylsähköllä kuorikuvioinnilla. Tässä on jotain tuttua, mutta en saa päähäni tuotetta. Makukin on tuttu ja tylsä. Sellaista joulukalenterisuklaan tyyppistä maitosuklaata, mutta ei kuitenkaan pahimmasta päästä. Söisin enemmän, jos olisi pakko - en muuten.

Jarkko 04.04.2009
Jostakin olin lukevinani, että tämä on ensimmäinen koskaan Fazerin suklaamuna (kenen lie Saksassa valmistama ja Mignonhan ei ole suklaata), vai olikohan tämä ensimmäinen lelun sisältävä muna, vai.... Jotain historiallista tässä kuitenkin oli. Alkumaku on aika erikoinen, ihan kuin savun maku olisi saatu ujutettua mukaan makuun, luultavasti kuitenkaan ei ole ollut tarkoitus. Outo maku, mikä sitten lieneekään, häviää vasta, kun itse suklaata tunkee suuhun isomman annoksen kerralla. Maitosuklaa on varsin makeaa, eikä tämä figuurisuklaa millään tavalla erikoisen onnistuneena jää mieleen. Koska muna on isohko, on myös lelulle tms varattu muovimuna iso. Juuri ja juuri yltää arvosana kolmoseen.

Susanna K 04.04.2009
Tuoksu hieman pistävän oloinen. Maussa myöskin havaittavissa jotain epämiellyttävän poikkeavaa. Sulaa helposti suuhun ja rasvaisuutta löytyy myös tässäkin tuotteessa. Jollakin tavalla jää mitättömän oloiseksi.

Päivi 04.04.2009
Hyvännäköinen maitosuklaa muna, mutta mausta tulee mieleen teollinen maku. Tämä maistuu kaakaoiselle. Varmaan kaakaoprosentti on korkeampi kuin perusmaitosuklaassa. Kahvinmakua tulee suuhun. Tämä on ihan ok.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani