Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle lakritsi
Tuotteen Fazer dumle lakritsi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Joona 17.05.2016
Lakritsipatukka, joka erehdyttävästi muistuttaa suku-lakua. Tuoksu toffeinen. Lakritsi on onneksi tuoretta, pehmeää ja kohtuu hyvää. Täyte ei oikeastaan ole kovinkaan suklaista, mutta oikein namia. Täytteessä on jotenkin Siniseen viittaava makuvivahde, joka jälkeenpäin hieman ihmetyttää. Ei tämä pahaa ole, oikeastaan päinvastoin- uskomattoman hyvä pieni herkkupala. En näitä lakuja ostele, mutta nyt taisi löytyä jokakertainen ostokohde kauppareissuille.

Jenni V 17.09.2013
Herkutteluhetkenä vetelin sukulakun jälkeen vähän vastaavan patukan Fazerilta. Tällä kertaa täytteessä on mukana kaakaojauheen lisäksi myös kaakaovoita ja -massaa, joten odotan suklaisempaa makua täytteeltä. Näin onkin, mutta täyte on dumlemaiseen tapaan todella makean tuntuista, tätä seikkaa korostaa myös sokerisen rakeinen suutuntuma. Lakua on paksumpi kerros kuin sukulakussa, mutta se on makeamman makuista, tosin pehmeämpää kuin Leafin versiossa. Lakussa ei olekaan valittamista, täyte on vain ylisokerista. Dumle-toffeen aromi erottuu täytteessä selvästi, se on ihan hyvä, mutta makeus ihan puistattaa, siksi vain 2 pistettä.

Jarkko 18.02.2009
Jälleen kerran on käsissäni tuote, jonka kuulumista suklaatuotteisiin voi jokainen itsekseen pohdiskella, mutta tuotteen puolustukseksi on sanottava, että tuoteselosteessa mainitaan sekä kaakaomassa, kaakaovoi että kaakaojauhe. Lakritsikuori on yllättävän paksu ja se ilahduttanee kaikkia lakritsin ystäviä. Täyte maistuu lähinnä toffeemaiselta ja suklaan maku aukeaa vasta runsaan mielikuvituksen avustuksella. Lakupatukkana tuote on kuitenkin vallan mainio. En voi kieltää etteikö ikisuosikkini, kilpailijan Suku-laku tulisi mieleen. Näin pieniä namipaloja itselläni ei kuitenkaan juuri tule ostettua, joten tämäkin jäänee tähän kokeiluvaiheeseen, vaikka tässä mitään vikaa sinällään ei olekaan, kun pidän lakritsista yleensäkin.

Antti M 15.02.2009
Täytelakritsi Dumle-brändiin ei ole ollut omalla toivelistalla mutta maistetaanpas silti... Lakritsikuori on paksu ja pehmeä mutta aika mauton; Dumle-sisus ei sovi kovin hyvin sen kanssa mutta kyllä sen tunnistaa. Hieman rakeisen oloista toffeeta mutta onneksi kohtalaisen vähän kokonaisuutena eli kyllä tätä muutaman syö vaikkei erityisesti nauttisikaan. Pidän perus-Dumlesta ihan sellaisenaan kyllä eli siitä homma ei kiikasta. Viisari värähtää tämän tuotteen kohdalla kolmoseen - hädin tuskin.

Salla Elina Salo 11.02.2009
Paksu lakritsikuori toffee-kaakaotäytteellä. Molempia makuja riittävästi, kokonaisuus on tasapainoinen. Tuo vahvasti mieleeni Suku-Lakun, josta pidän hyvin paljon. Tämä jää kuitenkin vähän valjuksi, siitä pieni pistepudotus. Lakupötkönä erinomainen, ihanan täyteläinen ja pehmeä täyte ja lakritsi. Todella hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani