Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle stars
Tuotteen Fazer dumle stars valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Marika 11.02.2010
Kolmea eri makua ja mallia sisältävä karkkipussi. Näistä vaalea puolikuu on sitä aidointa Dumlea, jossa sitkas toffee on pääosassa ja perussuklaa pienessä sivuosassa. Nostalgista, mutta se ei pitkälle kanna. Tumma tähti on valikoiman paras. Siinä suklaan maku tulee eniten esille ja jokin kahvimainenkin häivähtää. Vaalea tähti on samanlaista kuivahkoa ja lohkeavaa toffeeta kuin edellinen. Tosin ei kovin suklainen, vaan ainoastaan liian makea.

Milla 28.02.2009
Vaalea, maitosuklaakuorrutteinen puolikuu on perusdumlea. Mitä tästä osaisi sanoa, teini-iän muistot vyöryvät mieleen pakottaen suun hymyyn. Toffee tarttuu hampaisiin, jauhan ja jauhan, suklaakuorrutus on jo aikaa sitten sulanut pois tieltä jättäen hampaisiin tarttuvan sisällyksen kiusaamaan hampaitani. Joku tässä silti viehättää. Vaalea, maitosuklaakuorrutteinen tähti puolestaan paljastaa erilaisen toffeen, hiukan fudgemaisen, kovemman eikä niin venyvän kuin perusdumlessa. Tämä on todella makeaa. Tummasuklaakuorrutteinen tähti on aivan epäonnistunut, sisällyksen suklaatoffee maistuu palaneelle, ihan kuin olisi joku pikku kotikokin leivontayritys epäonnistunut. Paahtunut kaakao maistuu vahvasti. Huonoin pussin kolmesta tuotteesta.

Tämä on karkkipussi, näitä syödään paljon kerralla. Täyttääköhän tämä edes suklaan kriteereitä..? Annan kuitenkin 3 pistettä onnistuneesta perusdumlesta ja sen tuomasta hyvästä mielestä johtuen. Ideana ihan hyvä.

Minna Hi 28.02.2009
Vaalea tähti: Tuoksuu toffeelta. Rakenne on pehmeä, vähän lohkeava, sokerinen. Lasten karkkeja selvästi, halpissuklaata.
Tumma tähti: Ohut suklaakuori tummaa suklaata, sisällä toffeeta, vähän venyvää. Vähän kahvimainen, tässä on selvästi enemmän luonnetta ja kaakaon makua.
Puolikuu: Vaalean suklaakuoren alla on vaaleaa perusdumletoffeeta. Hyvin makea, ei voi kutsua suklaaksi. Sulaa lopulta suuhun, kun riittävästi on pyörittänyt.
Ainoa mistä pidin, oli tumma tähti. En ostaisi edes lapselle.

Janne H 28.02.2009
Puolikuun muotoinen pala: Tyypillinen Dumle. Imelä ja sitkeä toffee sisällä. (Kamala) Tähti vaalea: Menee suklaasta kauas. tämä oli enemmän karkki karkkia kuin suklaata. Tosi imelää ja pitkä jälkimaku. (Yök). Tähti tumma: Koostumus purkkamainen. Suklaan maku käväisee hetken suussa. Ehkä joku sanoo tätä suklaaksi, mutta minä en!! Jää hampaisiin kiinni. Hammasharjan valmistaja suosittelee varmaankin.

Elina 28.02.2009
Nappaan käsiini ensin vaalean tähden, joka tuoksuu Dumlelle. Sisus ei ole niin hyvää kun normaali Dumlekarkissa. Dumlen maku tulee esille, mutta jotenkin pliisuna. Tummassa tähdessä sisällä venyvää toffeeta, ihan hyvä idea laittaa pussiin myös tummaa suklaata. Sisuksen maku ei silti oikein uppoa. Mausta tulee mieleen vesilasillinen, johon on sekoitettu hyvin tummaa kaakaojauhetta, eli ei mielestäni kovin imartelevaa. Kuun muotoinen suklaa maistuu perinteisemmälle ja onkin siksi näistä paras. Ehkä Dumlen kannattaisi vain pysyä siinä tutussa ja turvallisessa maku- että koostumusyhdistelmässä.

Mikko 28.02.2009
Vaalea tähti: Toffee tuoksuu peittäen suklaan aromin kokonaan. Liekö suklaata ollenkaan tiedossa... Mitä eikö tämä olekaan suklaata? Missä suklaan maku, pelkkää toffeeta. Kuorrutuksen maku ei pääse ollenkaan esiin. Joltain on tainnut jäädä konvehtirasiasta ylimääräisiä toffepalasia ja laittanut ne tähtimäiseen muottiin. Ei hjuva.

Vaalea puolikuu: Purtaessa inhottavan tahmeaa. Toffee jää hampaiden väliin ja liisteröi kielen inhottavasti kitalakeen kiinni. Sinällään perus Dumlemainen maku miellyttää maistajaansa, mutta tämä on jotenkin tahmaisempi kokemus kuin originaaleilla.

Tumma tähti: Ensimmäistä kertaa voi haistaa suklaan. Hienoa. Maku on tumma, herkullinen ja mikä tärkeintä ei ollenkaan liin makea. Mutta voi mikä koostumus. Pehmeä plösö ja taaskin ikävän tahmea. Hammasharjalle tulee töitä. Tumman suklaan maku nostaa kokonaisarvosanan kahteen.

Elise P 28.02.2009
Vaalea tähti – todella makea toffeeseen vivahtava tuoksu, hauska muoto houkuttelee haukkaamaan. Makea, ihan mukava maku, tästä tulee mieleen kotitekoinen toffee. Koostumus on jauhoinen. Ei tästä mitään valtavia makuelämyksiä saa. 3

Tumma tähti – tuoksuu tummalle suklaalle, edelleen muoto houkuttelee haukkaamaan. Pehmeä sisus on tumma, yllättävän maukas, herkullinenkin, mokkaan vivahtava. Täyte ei ole liian makeaa ja koostumus suuta miellyttävää. Näitä maistuisi useampikin. 4

Kuu – maitosuklaan makea tuoksu. Haukatessa sisältä paljastuu perus-Dumlen tuttu, pehmeä, toffeinen maku. Koostumus on miellyttävä, vähän sitkas. Toffeen ja suklaan liitto on toimiva tässäkin, kuten perustuotteessakin. 4

Kati 28.02.2009
Konvehtimix, näyttää lapsille suunnatulta. Kuu: Maku on herkullinen, mutta suutuntuma painajaismainen! Toffee tarttuu hampaisiin inhottavalla tavalla. Karamellin maku voisi olla vielä suolaisempi. Toffeen ja suklaan ihana liitto; söisin kyllä makeannälkään. Vaalea tähti: Hauska tofeemainen koostumus! Nam! Ihanan suolainen. Herkullinen namu!! Tumma tähti: ihana konsistenssi, toffeen ja karamellin välimuoto. Todella pehmeä, tuoreen oloinen. Ei jää kiinni hampaisiin. Maku on herkullisen pehmeä, kaakaomainen. Ihana karkki. Kokonaisuus on todella herkullinen karkkimix. Tai lohtunami. Omassa genressään 4 pistettä.

Jarkko 27.02.2009
Maitosuklainen kuu: Toffeen tuoksu paistaa suklaan läpi ja toffee paljastuukin varsin jämäkäksi ja tutunoloiseksi tavaraksi. Veikkaisin tätä dumle originaalin mauksi. Suklaan ja sileän toffeen yhdistelmä kyllä toimii, vaikka leuat joutuvatkin koetukselle. Eihän tällaista kukaan mene imeskelemään? Maitosuklainen tähti: Tähden muotoinen ja toffeen tuoksuinen namu hajoaa puraistessa kuin kuiva leipä, eli onko tämä nyt sitten sellaista rakeista fudge-koostumusta? Maku on toffeen, mutta koostumus ei ja se tekee tästä toffee-suklaayhdistelmästä vain keskinkertaisen. Tummasuklaa tähti: Tämä ei tuoksu oikein miltään. Puraistessa tumman suklaan maku kuitenkin ottaa hallinan jopa siinä määrin, että ensimmäistä pehmeämpi toffee jää kokonaan paitsioon makunsa osalta. En kertakaikkiaan maista mitään muuta kuin tuon suklaan, eikä sekään ole kehuttava elämys. Tämä on kuitenkin ainoa pussin kolmesta mausta, jossa suklaa ylipäätään maistuu.

Susanna K 27.02.2009
Taivas, kuu ja tähdet, tässäpä uutuusversio suklaista joiden tiedän olevan Fazerin tuotantoa. Vaalea tähti: päällinen mauton ja sisällä jäykkää hieman kovaa toffeeta. Vaalea kuu: Päällinen samaa kuin tähdessä mutta sisältä paljastuu notkeampi ja maistuvampi toffee. Tumma tähti: Makeahko päällinen ja sisällä kevyen notkeaa toffeeta. Juu, jos näissä kolmessa piti olla eri makuja, suuni ei niitä tunnistanut kuin toffeeksi eri koostumuksella. Mikä meni mulla ohi? Valitettavasti nämä uutuudet eivät saaneet minua vakuuttuneeksi jotta ostaisin uudelleen näitä.

Satu 27.02.2009
Odotan mielenkiinnolla tätä Dumlen uutuutta, joka koostuu kolmesta erilaisesta konvehdista. Kaksi niistä on tähden muotoisia maito- ja tummasuklaaversioina ja yksi kuunsirpin muotoinen maitosuklaisena. Kuunsirppi sisältää perus-Dumlelta maistuvaa täytettä eikä tunnu lainkaan erikoiselta. Koostumus on myös tutun tarttuvaa. Maitosuklainen tähti sisältää vaaleaa ns. kuivaa toffeeta ja vaikka siinä on yhtä paljon pureskeltavaa kuin venyvässä toffeessa niin tarttuvuus ei ole lainkaan yhtä massiivista. Maku on molemmissa aika lailla äkkimakea. Ehkä jopa liian. Tummasuklaaversioinen tähti sisältää tummaa venyvää toffeeta ja maussa on ehkä häivähdys jotain kahvimaista. Tämän maku on liian tunkkainen ja palanut makuuni.

Hanna P 27.02.2009
Tummasuklaatähti, maitosuklaatähti ja -puolikuu. Tumma suklaa tuoksuu hyvältä, mutta on turhan kitkerää makuista. Täyte hauskan pureskeltavaa, mutta aika mautonta. Maitosuklaatähti makean tuoksuva ja hyvin makea. Puolikuussa yhdistyy makeus ja täytteen sitkeys.Hyviä suklaita, muttei mitään erityisen jännittäviä makuja.

Päivi 27.02.2009
Maitosuklaa tähti: Sisällä vaaleaa purkkamaista toffee täytettä. Suklainen ja hyvä maku. Rakenne hyvä. Tumma tähti, jossa on punaista täytettä, kirsikkaa ehkä.  Hyh, oli pahaa. Kitkerän katkeraa toffeeta. Kuunsirppi, maitosuklaata toffee täytteellä ja kohtalainen maku. Hieman ummehtuneen makuinen. Kokonaisuus vaihtelee hyvästä kohtalaiseen ja huonoon. Menetteleehän tämä.

Antti H 27.02.2009
Tumma: kaakaoinen kuori kaakaoisella täytteellä. Sisällä tuttu toffee. Vaalea kuu: herkullista perus-Dumlea. Vaalea tähti: vaaleaa maitosuklaata, jossa Omar-tyyppinen täyte niin makea elämys että oksat pois. Jos pystyis niin söis enemmänkin.

Antti M 10.01.2009
Uusi tuote Dumle-brändiin - tällä kertaa pussi (170g), jossa kolmenlaisia suklaatoffeita. Puolikuu on lähinnä alkuperäistä sitkeää Dumlea, vaalea tähti on mitäänsanomaton kevyt versio ja tumma tähti on kaakaoista, sitkeähköä ja mainiota. Kokonaisuus ei oikein ole omaan makuuni; pidän Dumlesta mutten niitä juuri osta kuitenkaan. Tämä pussi ei päätäni käännä siihen suuntaan edelleenkään. Syötävä sekoitus mutta perin turha kuitenkin vaikka antamani nelonen (juuri ja juuri) viittaisikin ihan muuhun. Kaakaoisin versio on parasta antia tällä kertaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani