Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fazerina caramel patukka
Tuotteen Fazer fazerina caramel patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,07 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Kaakaolehmä 15.07.2012 : Taas caramel on saatu maistumaan palaneelta :( Jää sen takia ostamatta toiste.

Spiral 27.02.2011

NEo 04.11.2010 : Eipä kyllä heti uskoisi Fazerinaksi, kun sen maku tosiaan puuttuu. Tulee enemmän mieleen Geisha ilman vovhelirakeita. Fazerin suklaa on aina hyvää ja karamellin makeutta ei ole överiksi asti. Jotenkin tämä silti tuntuu hieman turhalta tuotteelta, koska se ei yllätä mitenkään. Keskivertokamaa

S&M 09.10.2010 : Epämiellyttävä maku. Ennen parempi.

Chi 24.11.2009 : Yksi lemppareistani! Yhdistelmä toimii tässä todella hyvin.

Nalle 29.10.2009 : Makuversio fazerin parhaasta patukasta epäilytti, mutta yllättävän hyvää tämä on. Creme bruleen maku tulee juuri sopivasti esiin. Ei tämä silti perusfazerinaa voita.

Minni 06.04.2009 : Todella herkullinen patukka! Tästä tuli uusi suosikki!

Lotta 18.02.2009 : Tämä patukka yllätti positiivisesti! Hyvää maitosuklata, tryffelimäinen täyte, jossa maistuu hiukan kahvi, makea, muttei liian. Patukka on houkuttelevan näköinen ja oloinen. Alkuperäistä Fazeriina tässä ei kyllä ole, mutta ei se haittaakkaan.

Sindy 07.02.2009 : Tämä saa kaksi pistettä vain siitä, että Fazerin suklaa on hyvää.. tässäkin. Odotin patukalta muuten samaa makua kun normi Fazerina, mutta että sisällä olisi ollut sitten jotakin valuvaa toffeeta. Näin ei ollutkaan vaan patukka ei muistuttanut yhtään enään Fazerinaa ja minun makuuni liian makeaakin. Toffee oli kiinteää ja toffeen makukin hukkui mielestäni täysin. Huono suoritus.

Markus 21.01.2009 : Siis mitä ihmettä. Tämä oli oikeasti parasta, mitä olen aikoihin syönyt. Kommenteissa yleisen, täysin käsittämättömän mielipiteen huomioonottaen täytynee ostaa näitä reilusti varastoon, ei luultavasti pysy kaupoissa kauaa. :(

pirre 18.01.2009 : Veikkaan, että on tähdenlento. Ei mitään uutta ja erinomaista, muistuttaa jotain jo olemassa olevaa patukkaa.

Joblo 17.01.2009 : Todella mainio uutuuspatukka Fazerilta! Nousee kertaheitolla ohi useista samantyyppisistä tuotteista. Nälkä näihin ei koskaan taida laantua. :) NAM.

suklaahirviö 12.01.2009 : Siis tämähän on suklaata. Siitä kaksi pistettä - harvoinhan suklaa nyt suorastaan pahaa on - mutta enempää ei voi antaa. Tämä oli täysin turha tuote Fazerilta. Missä tässä on se "creme brulee"? Makeaa maitosuklaata, tavanomainen täyte, josta ei oikein voi sanoa mitä se on olevinaan. Ei mitään erikoista. Olisi kannattanut jättää tekemättä, tällaisia suklaita on kolmetoista tusinassa. En osta toiste.

supisuomalainen 09.01.2009 : Joskus tulee vartavasten ostettua hieman ylimakeaa suklaata, mutta tämä menee outoine ja ällöttävine makuineen jo puistatuksen puolelle ja ensimmäisestä palasta. *phyih*

Aurinkoinen 08.01.2009 : Imelän makea, tuo mieleen Omar-suklaan ilman toffeenpaloja.. Oli kyllä pettymys kun suklaa ei ole Fazerinaa nähnytkään, vaan pelkkää imelää vaaleaa maitosuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset