Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fazerina caramel patukka
Tuotteen Fazer fazerina caramel patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,30 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 27.09.2016
Arvioinnin vuoksi ostettu patukka. Edellisestä maistamiskerrasta on jo aikaa. Onpas tunkkainen tuoksu. Tosi makeaa! Muistin, että tässä olisi ollut häivähdys appelsiinia kuten Fazerinassa kuuluukin, mutta pettymyksekseni maku on vain karamellinen. Mutta ihan hyvä sellainen, joskin hieman turhan makea. Mausta antaisin neljä pistettä, mutta tympii että tämä on nimetty Fazerinaksi, vaikka tämä ei muistuta sitä oikeaa fazerinaa oikein mitenkään. Ihan yhtä hyvin tämä voisi olla nimeltään vaikka Geisha caramel. Huijausta. Sen vuoksi vain 3 p.

Iikka 03.02.2015
Suuri makoisannäköinen täytetyyny. Tässä on jotain perinteisen konvehtimaista. Sisällä oleva massa on varsin hyvää, vaikkakin ehkä persoonatonta. Tässä makeannälässä palasia menisi useampikin, sääli että pieni paketti piti jakaa kahdelle.

Olli P 15.07.2013
Hieman yllättäen toffeinen tuoksu eikä muistuta fazerinaa milläänlailla. Suklaa kuorrute on normi fazeria; paksu pohja ja hieman ohuempi kerros päällä. Karamellinen tryffelitäyte sisällä. Suklaa on kovaa kun vertaa sisukseen. Tryffelitäyte on pehmeä ja nämä täydentävät toisiansa hyvin. Puraistaessa tulee toffeemainen maku, joka muuttuu pikkuhiljaa ns. yleiseen makeuteen joka kestää jälkimakuun asti. Jälkimaku on makea, mutta on lyhytkestoinen. On tämä patukka aika heikko esitys. Makea ilman mitään erityisen hyvää makua. Jos haluaa toffeemaista suklaata niin parempia vaihtoehtoja löytyy hyllyn täydeltä. Perusfazerinan ystävänä iso pettymys.

Jenni V 31.03.2013
Hiihtoloma eli suuren patukkamaistelun aika. Ensimmäisen parinkympin lenkin evääksi valikoitui tämä Fazerinan caramel-versio. Muoto on sitten viime tutustuman muuttunut sirommaksi, ihan ok uudistus, mutta saa patukan tuntumaan pienemmältä kuin aiemmin. Empä menisi takuuseen etteikö muutama gramma olisi hävinnytkin... No mutta viisi palasta edelleen, mukavan kokoisia suupaloja jotka napsahtavat helposti irti. Päällä on rouskuva kerros sinistä, minusta ihan riittävästi. Täytettä on runsaasti ja se on koostumukseltaan yhtä tuhtia kuin perusfazerinassa. Täyttteen ominaismsku on aika vaikea määrittää, varsinaista karamellia en löydä paitsi hieman äkläkästä jälkimausta. Karamellisuudesta olisi ollut kiva löytää rapeutta tai paahteisuutta, ehkä jälkimmäistä mieluummin sillä fazerinan kuuluu olla mielestäni silkkistä. Vähän jää liian makeaksi ja mitäänsanomattomaksi.

Miriam 01.06.2011
Onpas erikoisen makuinen. Kahvia, jugurttia, kermaa. Ulkomuoto kielii Fazerista, mutta maku ei. Todella makeaa ja hyvää suklaata. Tätä lisää!

Sanni 21.05.2011
Todella makeaa maitosuklaalla kuorrutettua täytesuklaata. Täyteessä toffeen makua ja vivahdus appelsiinia. Hyvää, mutta monta palaa ei pysty kerralla syömään.

Oskari 17.05.2011
Fazerin maitosuklaata karamellitäytteellä. Makeaa ja pehmeää. Maussa appelsiinia, maitosuklaata ja karamellia, jotka sopivat hyvin yhteen. Makeuden takia en ehkä monta palaa söisi kerralla.

Marika 16.05.2011
Fazerin korkeita, täytesuklaisia pikkupaloja. Mikähän täyte.. toffee ilmeisesti. Tavallista toffeetäytettä pehmeämpi, ei niin äkkimakea, mutta en silti ostaisi tätä itse. Kahvin kanssa pari palaa kelpaisi kuitenkin.

Kati 28.02.2009
Tuoksu on varsin voimakas maitosuklaalle. Siitä plussaa. Koostumus on tryffelimäinen, mistä puolestaan miinusta; ei minun makuuni. Toinen puraisu paljastaa maussa kivan twistin, karamellimaisuus, suolaisuus täydentää hyvin sinänsä tylsää maitosuklaata. Ei hullumpaa!

Milla 28.02.2009
Aiva mahtava, voimakas paahtunut karamelli yhdistyy maitosuklaan tuoksuun. Tätä tuoksua kun saisi purkkiin niin levittäisin sitä ympäriinsä... Makea täyte maitosuklaakuoren sisällä. Ja siis tarkoitan todella makea! Sukat pyörivät jaloissa ja posket punoittavat, jotenkin tämä kuitenkin lumoaa vaikka onkin aivan käsittämättömän makeaa. Ja sanoinko jo että makeaa... Päällysteen maitosuklaakuori on sopivan paksu ja sopii hyvin karamellisuklaatäytteeseen. Patukkakoko on tälle tuotteelle oiva, enempää ei menisi.

Janne H 28.02.2009
Tuoksu miellyttävän voimakas. Ulkonäkö tyypillinen Fazer suklaa. Suklaan maku tulee nopeasti esiin voin kera. hieman ehkä liian rasvainen, mutta hyvän makuinen. Pala sopivan kokoinen suupalana. Toisen palan yhteydesä löysin pienen säväyksen toffeen makua, vai johtuuko se vain liiasta sokerista.

Susanna K 07.02.2009
Käärepaperi tuoksuu karamellille kun avaan sen. Suklaan oma maku maistuu perus fazer maitosuklaalle. Hei! Missäs on se perinteisen fazerinan ominainen maku? Odotin kääreen perusteella suklaan maistuvan sille lisukkeena tuo karamellin maku ja karamellitäytteen luulin olevan juuri sellaista valuvaa toffeemaista mutta tämähän on ihan tiivistä koostumusta kokonaan. Ensimmäinen pettymys todellakin on se ettei tämä maistu sille perus fazerinalle ja toinen pettymys on että karamellitäyte ei ole pehmeää ja valuvaa kuten yleensä se täyte on. Tämä on vaan suklaapatukka muiden joukossa eikä mielestäni erotu tarpeeksi maun puolesta jotta pitäisin tästä.

Elina 01.02.2009
Suklaa tuntuu paksulta, kitalakeen jää hieman tahmea maku. Täyte ei ole niin pehmeää kuin vastaavissa patukoissa ja Fazerilla yleensä. Maku on kahvimainen, miellyttävä, mutta karamellimaisuudesta en saa kiinni.

Elise P 01.02.2009
Fazerin sinisen perustuoksu, tuttu Fazerina-patukan muotoa. Makea maku iskee heti läpi. täyteläinen, maukas, karamellimainen koostumus, joka sulaa hitaasti suussa. Makeaa, mutta ei liiaksi. Patukkakakoko tätä on sopiva annos, ei tätä makeutensa vuoksi voisi koko levyllistä syödä. Mutta ei tällä kyllä mitään tekemistä alkuperäisen Fazerinan kanssa ole.

Eeva 01.02.2009
Tuotteen tuoksu itsessään on jo hyvin makea ja antaa viitteitä sisällön samanlaisuudesta. Ulkomuoto on tuttu, Fazerin suklaapatukka, joten odotettavissa on todennäköisesti miellyttävä makukokemus. Maitosuklaa caramel-täytteellä tällaisena tiiviina/kovana versiona on itselleni vähän liikaa. Jostain syystä pehmeä täyte ei ällötä makeudellaan, vaan siihen on jo ikään kuin tottunut. Tämä suklaa on mielestäni aika peruskamaa, josta ei jää mieleen juuri muuta kuin karamellinen voimakas tuoksu ja maku aluksi, lopuksi taas suuhun jäävä Fazerin sinisen tuttu maku.

Mikko 01.02.2009
Selvästi Fazerin sinismäinen alkumaku, jossa vahvenevaa karamellimäisyyttä. Täyte (creme) ei ole häiritsevän pehmeää eikä karamelli peitä liiaksi suklaan makua. Välistä tuntuu, että maussa on hiukan kahvia mukana. Herkullinen, voisin ostaa toistekin.

Hanna P 30.01.2009
Voimakkaan tuoksuinen suklaanpala, jossa sisällä täytettä jonka mausta ei oikein tahdo saada selvää. Suklaa hyvän makuista, mutta täyte liian äitelää makuuni.

Antti H 30.01.2009
Ulkonäöstä päätellen aika tavallinen fazerin suklaakonvehti, joka olisi täyttä suklaata. Mutta puraistessa sisältä löytyy jotakin maukasta nugaan tyyppistaä. Ehdottomasti fazerin parhaita suklaita.

Jarkko 18.01.2009
Herkullinen toffeen tuoksu leijailee ilmassa jo ennen palasen taittamista. Haukkaan palasen ja... stop stop stop nyt kaikki, homma seis! Tämänhän piti olla Fazerinaa, eikö? Missä on Fazerinaan kuuluva appelsiinin maku? Odotin ja suorastaan oletin ja nyt jo vaadin, että sitä olisi ollut tässä mukana. Tämä maistuu ja tuntuu nyt "vain" umpisuklaapatukalta, jossa toffeen maku mukana. Patukan pelastaakin keskinkertaisuudelta juuri tuo onnistunut toffeen maku. Patukka on (kun pelkästä mausta puhutaan) sellainen, että minulla tulee tätä luultavimmin ostettua jatkossakin, vaikkakaan en ole patukoiden suurkuluttaja. Sydämessä kirpaisisi liikaa, jos antaisin tälle täydet pisteet, koska minua ärsyttää kuinka tässä jo niin railakkaasti ratsastetaan tuotenimellä, jonka kanssa itse tuotteella ei ole mitään tekemistä (poislukien 5 ekaa kirjainta nimessä).

Meeri 17.01.2009
Tuhtia maitosuklaata, jossa on miellyttävä palaneen sokerin (=karamellin) maku. En tiedä, mitä yhteistä tällä on varsinaisesti juuri perus-Fazerinan kanssa, mutta hyvää on. Uusi maku koukuttaa ostamaan heti toisenkin patukan.

Antti M 12.01.2009
Alkuperäinen Fazerina on aina ollut suuressa suosiossani ja täysien pisteiden arvoinen lähes muodossa kuin muodossa. Tämä on jo etukäteen ajateltuna siis turha tuote, kun karamellitoffee ei oikein uppoa suklaassa minulle. Oman patukkani söin viileänä ja itse olin nälkäinen; silti heti alkuun maku tökki ikävästi. Suklaa on melko mainiota, tummaa sekä täyteläistä mutta ylimakeaa ja tuo lisätty maku latistaa pahasti kokonaisuutta. Ihan syötävä tuote kylläkin mutta uutuudenviehätyksen häivyttyä tätä tuskin uudelleen ostaisin. Käärekin oli kumman pliisu ja sitä sai oikein etsimällä etsiä namihyllystä eli ei tartu ihan helposti silmään. Uutukainen hamuaa hetken jopa arvosanaa neljä mutta eipä ihan yllä tällä kertaa... Toinen patukka huoneenlämpöisenä maisteltuna osoitti käyrän menevän pikemminkin alaspäin eli keskikastin kolmonen on jo hyvä pistemäärä tälle tuotteelle.

Salla Elina Salo 08.01.2009
Tryffelitäytteinen maitosuklaapatukka. Tuoksuu hyvin makealta, jopa epämääräisen hunajaisen tahmean makealta. Maku on todella omituinen, caramel-lisä on ehdottomasti vain pilannut jo sinänsä totuttelua vaativan Fazerinan kokonaan. Ei maistu, ei ollenkaan. Ällöttävä jälkimaku.

Minna Hi 08.01.2009
Tuoksu miedon toffeinen. Tuhteja paloja, ensimaku hieman dumlemainen. Tiivistä tavaraa. Ihmettelen, että mikä tekee tästä Fazerinan, eikä jotain muuta Fazerin patukkaa? Melko makea, silti pohjalla hyvä sininen suklaa. Vähän Maraboun tyyppistä imelyydeltään, ei ihan parasta Fazeria.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset