Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne snacks
Tuotteen Fazer Marianne snacks valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 21.01.2006
Palat sopiva kokoisia tummalla suklaalla kuorutettuja mariannekarkin makuisia suklaasnackpaloja, tosin saattaisi sopia myös maitosuklaakuorutteisiin suklaapaloihin samainen mariannekarkkimaku. Mintun maku ehkä hieman laiha mutta toisaalta liika minttu pilaa suklaan kuin suklaan. Nämä suklaapalat sopii kahvin kanssa sekä ihan sellaisenaan. Pussi kyllä tyhjenee ilman kummempia pinnistyksiä. Mukava piristys Fazer-valikoimaan.

Jarkko 21.01.2006
Pinnalla oleva suklaa on varsin tumman näköistä ja maistuukin tummalle, mutta suklaakuorrutuksen ohuuden ansiosta tummuus ei ole liian voimakasta. Suklaakuoren alla on ensimmäisenä riisimuroja. Ne toimivat tässä rouskeen antajana perinteisen Mariannen kuoriaineksen sijasta. Haukkaamalla palasta kunnolla tuntuu kun haukkaisi pätkispatukkaan hammastahnamakuineen kaikkineen. Tuotteen nimi pitäisikin mielestäni ollakin Pätkis Snacks eikä Marianne, koska tästä puuttuu kokonaan Mariannen olennaisin osa, eli se kiiltävä pintakuori.

Pisteyttäminen onkin hankalampaa. Olen kolmosen ja nelosen vaiheilla. Nelosta puoltaa se, että maku on raikas, eikä kuori ole liian kova. Kolmosta puolestaan puoltaa suklaan tummuus, joka jälkimakunakin jää suuhun pepsodenttimaun lisäksi. Jos näitä aikoo useamman syödä, niin maitopurkki on hyvä olla vieressä. Hetken pohdinnan jälkeen päädyn kolmoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset