Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer exclusive cocoa nibs 70%
Tuotteen Karl Fazer exclusive cocoa nibs 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

fazeri fani 12.06.2012 : Nipsin antavan 4 tähden tuotteelle viidennenkin tähden :)nami

Nibbe 21.02.2012 : Kaakaonibsien (rouhittujen kaakaopapujen) sisältyminen tähän tuotteiseen sai ostamaan. Kerrankin suklaata, jossa on 100% raakakaakaota mukana - tosin rouheiden paahtaminen on varmaan vienyt osan hyödyllisistä ja terveellisistä ainesosista mukanaan ja siten ei ehkä tuota maksimaalista hyvänolon tunnetta yläkerrassa. Maku alussa oli yllätys, tummalta maistuvaa suklaata, jossa selvä Fazermainen ominaismaku. Loistavaa! Myöhemmin kun useamman palan tätä syö, niin aavistuksen verran liiallinen makeutus vähän ärsyttää, mutta ei aivan pilaa kokonaisuutta. Nibsit istuvat onnistuneesti kokonaismaussa, niiden paahtaminen on poistanut liiallisen kitkeryyden ja tuonut mukanaan mokkamaista aromia. Rouheet ovat murukooltaan sopivan pieniä, niiden pureskelu ei ole liian työlästä. Imeskely ei oikein toimi tämän tuotteen kohdalla, pureminen on aloitettava ennemmin tai myöhemmin. Tässä tuotteessa on onnistuneesti ohitettu tumman suklaan huonoimmat puolet ja luulisi siksi maistuvan muillekin kuin tumman suklaan ystäville. Tätä ostan jatkossakin.

Miia 04.10.2011 : Tämän kohdalla oli odotukset korkealla; prosenttisuklaata höystettynä "cocoa nibseillä". Levy oli lisäksi ohkaisen ohut ja palat isoja, tässä on luxussuklaan tuntua (ihan hinnankin puolesta)! Voimakas tumman suklaan maku, nibsit rouskahtelivat hampaissa sekä juuttuivat hampaankoloihin, tämä oli pakko loppupeleissä pureskella. Nibsit toivat ehkä hienoisen aavistuksen sokerista makua - vai olenko vain vainoharhainen/makuvammainen? Joku tästä jäi kuitenkin puuttumaan, mutta en osaa sanoa, mikä... Ei pärjää Maraboulle, suuri harmi :( Kolme tähteä kuitenkin, eli keskivertosuoritus kuitenkin.

Satu 14.04.2011 : Parasta tummaa suklaata! Pakkauskoko hyvä, maistuu erityisesti kahvin kanssa.

suklaahirviö 15.02.2011 : Jäin horjumaan nelosen ja vitosen välimaastoon. Tässä on paljon kiitettäviä aineksia: tummaa suklaata, kunnolla tummaa - 70 prosenttista - ja sopivan pieni pakkauskoko. 80 grammainen levy on sellainen, että vaaka ei parkaise, vaikka koko levy menisi yhdellä herkuttelukerralla. (Näin muuten kävi allekirjoittaneelle.) Ensituntumalla kääreen lupaamat "cocoa nibsit" maistuvat suuhun kuin pähkinärouheelta. Koostumus tuntuu samalta. Mutta maku on hitusen verran pähkinärouhetta karvaampi, voimakkaampi. Aikuiseen makuun kokonaisuus on viettelevän hienostunut ja sopivan särmikäs.
Itseäni tosin ei miellyttänyt palasten iso koko. Palakoko olisi hyvin voinut olla puolet pienempi. Mietin myös hinta-laatu -suhdetta. Miksi ostaisin kalliilla rahalla levyllisen tätä suklaata, kun periaatteessa yhtä maukasta saman makeisfirman taloussuklaata saa paljon huokeammalla hinnalla? "Cocoa nibsit" eivät ole niin ihmeellisiä, että nostaisivat tämän suklaan maussa paljon taloussuklaata korkeammalle.
Hyvää tämä silti oli. Suosittelen meille varttuneemmille suklaan nautiskelijoille.

PiaH 18.04.2009 : Parasta, mitä suklaarintamalla on tullut markkinoille piiiitkään aikaan! Erinomaisen maun lisäksi ihanan pieni pakkauskoko. Olen jo noin 10 vuotta kaivannut näitä ranskalaistyyppisiä ohuita levyjä myös Fazerilta. PS. Konjakin kanssa ihan järkyttävän hyvää...

Arde 13.03.2009 : Vahvasti kaakaoinen suklaa, joka vaikuttaa laadukkaalta. Vaikka tummasta pidänkin, tämä jää silti hieman yksiulotteiseksi murusista huolimatta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani