Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer exclusive white with strawberries and a touch of basil patukka
Tuotteen Karl Fazer exclusive white with strawberries and a touch of basil patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,45 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Iikka 09.02.2012
Houkuttelevan tuoksuista valkosuklaata. Kirpean makea marja. Maku taas on laimea, mutta ei missään nimessä ällömakea. Koostumus on yllättävän kova. On tässä jotain makua vaikkei ihan voimakkainta mahdollista olekaan. Kiva tuote, kelpoa valkosuklaata. Huomaan tykkääväni.

Kirsi I 05.10.2011
Punapilkullinen valkosuklaapatukka tuoksuu voimakkaasti ahomansikalle ja sille myös maistuu. Punaiset pilkut tuntuvat kuivatuilta mansikanpalasilta ja maistuvat myös mansikalle. Basilikaa en erota joukosta, mutta ehkä se vain korostaa ahomansikkaisuutta. Marjasattumia on riittävästi ja valkosuklaan imelyys tasoittuu marjaisuudella.

Sanni 09.04.2010
Näyttää kivalta ja tuoksuu valkosuklaalta. Suhteellisen makeaa, mukana jokin yrttimaku. Pienenä määränä ok, suurempana tökkisi. Mansikka vähän kirpeähköä välillä. En ostaisi uudestaan vaikka kokonaisuutena mukiinmenevä.

Janne J 15.06.2009
Tuoksu on yhdistelmä aitoa ja jotenkin keinotekoista mansikkaa. Sama linja jatkuu maussakin, jossa pääosassa on sekä suklaan että mansikan makeus. Basilikan aromia minun makuhermoni eivät tavoittaneet olleenkaan. Olen maistanut parempia mansikkasuklaita ja parempia valkoisia suklaitakin, joten arvosana jää keskikastiin. Jälkimaussa on jotain pistävää.

Elina 06.04.2009
Tuoksuu esanssiselle, ei kovin kutsuvalle. Ensimakukaan ei ole paras mahdollinen, mutta se paranee jonkin verran makustellessa. Basilika tulee esiin lievästi, mutta ei onneksi liian dominoivana. Tälläinen pieni patukkakoko on aivan sopiva tätä laatua, enkä syö edes kokonaan. Mansikanpalat ovat kuivatussa muodossa, ne sulavat nopeasti suklaan mukana pois.

Marke T 21.03.2009
Sisältää maitoa, joten arvioin vain hajun perusteella. Liian voimakas tuoksu, pökerryttävä. Jotakin marjaa, kirsikka? Imelä vaikutelma, tuoksun perusteella korkeintaan vain maistaisin hiukan. Hieno pakkaus.

Minna K 21.03.2009
Esanssimainen metsämansikan tuoksu. Selvästi näkyviä punaisia pilkkuja. Maistuu metsämansikalle, mutta jälkimakua ei jää. En maistanut basilikan makua. En yleensä tykkää valkosuklaasta, mutta tässä oli sentään makua.

Katja S 21.03.2009
Valkosuklaata, jossa on seassa punaisia pieniä paloja. Tuoksu on oikein viimeisen päälle karkkinen ja makea. Puraistaessa koostumus on jauhomainen ja rakeinen. Valkoinen suklaa on täyteläinen maultaan ja makea. Seasta erottuu hyvin yrttinen basilikan maku. Tämä on hyvää. Basilika raikastaa valkosuklaan sopivasti. Mansikka maistuu eniten jälkimaussa. Erittäin hyvä suklaa sellaiseen kovaan makeannälkään. Pari palaa riittänee tyydyttämään makeannälän, niin makeaa tämä on.

Saila 16.03.2009
Herkullisen (metsä)mansikkainen tuoksu. Basilikaa? Sitruunaa? Mielenkiintoinen makuyhdistelmä, mukava koostumus jossa mukana sopivasti rouhetta. Koostumuksesta vielä plussa päälle.

Miriam 13.03.2009
Tuoksu yrttisen veikeä, ulkonäkö hieman pelottava, valkoista suklaata punaisilla pilkuilla. Tuntuu jännältä suussa, johtuen mahdollisesti rakeisuudesta. Todella makeaa, ei pystyisi syömään paljoa kerralla. Yrttistä makua juuri sopivasti, ei maistu kaiken yli, vaan tukee sopivasti suklaan makeutta!

Anja 03.03.2009
Ohuehkö pötkö valkosuklaata jonka seassa pieniä punaisia rakeita. Mansikkainen esanssinen tuoksu. Muotonsa ansiosta sopivan sulavaa. En ole valkosuklaan ystävä mutta tästä voisi kehitellä jotakin leivonnaisiin.

Susanna K 27.02.2009
Valkosuklaata jonka seassa näyttäisi olevan jotain marjaa, luultavimmin mansikkaa vaikkei sitä maussa huomaa. Maistan tässä jonkun toisenkin hieman oudomman maun, tulee mieleen joku yrtti joka ei maistu suklaassa jotta voisin tunnistaa sen. Ei hassumpi kokonaisuus mutta jotain jään kaipaamaan.

Satu 27.02.2009
Fazerin uusimman pötkösarjan valkosuklaaversio on kyllä mukavan onnistunut. Ensinnäkin pötkylät ovat todella kivan muotoisia ja erottuvat kaltaistensa joukosta tyylikkyydellään. Tai no oikeastaan jos tälle linjalle lähdetään niin itse pakkaukset ovat mielestäni tyylikkäämpiä kuin suklaapatukan muotoilu. Nuo palasten päällä olevat viivat olisi voinut jättää huoletta pois. No mutta makuun. Tämä valkosuklaan, mansikan ja yrtti-häivähdyksen yhdistelmä on herrrrkullinen. Liekö juuri tuon yrtin ansiosta maku säilyy valkosuklaasta huolimatta raikkaana.

Hanna P 27.02.2009
Suloisen vaaleanpunaisenkirjavia valkosuklaapalasia, jotka tuoksuvat makean mansikkaiselle. Rakenteeltaan suorastaan rohisevia. Valkoisen suklaan makeus ja marjainen kirpeys ovat tasapainoisesti yhdistyneenä.

Päivi 27.02.2009
Valkosuklaata, jossa on jotakin punaista marjaista sisällä. Tuoksukin marjainen ja myös jouluinen. Maku tuo mieleen piparit. Mukava makukokonaisuus. Eri vivahteet vaihtelevat. Kirpeän makea maku.

Antti H 27.02.2009
Suklaapala tuoksuu marjaiselle ja ulkonäöstä päätellen sisältää myös marjanpalasia reilusti. Tuote on tosi makeaa, eikä liian voimaista, mikä on valkosuklaitten yleinen vika. Tämä kukistaa makeannälän.

Minna Hi 25.01.2009
Suklaan tuoksu on kevyen mansikkainen, ehkä hieman esanssinenkin. Valkosuklaan maku on tyypillisen mieto, mansikan palat rapisevat mukavasti hampaissa. Basilikan makua saa kyllä etsiä, mutta ehkä sitä on juuri sellainen pieni aavistus. Tämä on oikein hyvä, tätä ei ole pilattu liialla makeudella tai rasvaisuudella. Silti valkosuklaa ei kuulu vitosen kastiin, mutta parhaaseen valkosuklaaryhmään tämä kyllä kuuluu.

Jarkko 28.11.2008
Raikkaalle mansikalle tuoksuva ja maistuva valkosuklaa, jossa kuivattua mansikkaa on sopivassa suhteessa suklaaseen nähden. Nimi antaa ymmärtää, että tässä olisi basilikaakin mukana, mutta en minä sitä kyllä maista enkä näe. Valkosuklaa ja mansikka on yhdistelmä, joka kertakaikkiaan toimii, sen olen todennut jo muiden valmistajien samasta yhdistelmästä. Tämä ei häviä mitään muille vaan on ihan yhtä herkullisen maukas ja raikas. Hetkonen, onkos tuo jälkimaussa oleva vivahde basilikaa sitten? Basilikaa tulee niin harvoin syötyä (tietoisesti) että sen makua minun on vaikea tunnistaa. Jälkimaku on kuitenkin juuri tämän patukan heikoin lenkki, tästä jää hieman outo tunne suuhun. Siitä syystä joudun hieman tiputtamaan pisteitä.

Antti M 23.11.2008
Tyylikäs kääre ja hieman lakupötkömäinen muoto; patukassa kuusi palaa kiinteää valkosuklaata. Tuoksu on mainion metsämansikkamainen ja näin valkosuklaan vastustajana toivon parasta maun suhteen. Maku ei onneksi olekaan ällön voimainen vaan hieman liiankin kiinteä ja lohkeileva eli ei mikään suussasulava elämys, joka tietysti omalta kohdaltani on hyvä asia. Hieman vaisu tuote on kyseessä, koska tuoksun jälkeen ei oikein lupaukset täyty - basilikastakaan en havainnut jälkeäkään. Ihan kelvollinen omaan makuuni, kun valkosuklaa ei ahdista liikaa, eikä ylimakeuteen ole sorruttu. Siis kolmosen luokkaa kuitenkin, vaikken toiste tätä hankkisikaan...

Salla Elina Salo 16.11.2008
Valkoista suklaata pienin punaisin mansikkatäplin. Tuoksussa myös yllättävän selkeänä luvattu basilika. Ruokaisa maku, johtunee basilikasta. Jännän jäänomainen suutuntuma, kuin söisi lämmintä jäätä, nihkeää. Marjaisan valkosuklaan maku. Basilika suklaassa on tässä hyvin toimiva, en olisi itse tullut koskaan moista lisää ajatelleeksi. Aavistuksen kirpeä jälkimaku, jonka vuoksi laskin pisteitä kolmeen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset