Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer exclusive dark with lemon peel and a dash of black pepper 47% patukka
Tuotteen Karl Fazer exclusive dark with lemon peel and a dash of black pepper 47% patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 30.04.2010
Pehmeää ja mietoa suklaata, pippuri ja sitruuna tuovat pirteän vivahteen, mutta sitkeät pienet, ilmeisesti sitruunan kuoren palaset tuntuvat hampaissa ikäviltä.

Salla Elina Salo 15.12.2009
47% tumma suklaa ei ole väriltään eikä maultaan kovin tumma. Pippuri on todellakin vain "dash", ei nouse ärsyttäväksi mauksi. Sitruuna tuo raikkautta. Hyvältä maistuu erikoiset yhdistelmät, koostumus mukavan rapean rakeinen.

Antti H 24.04.2009
Tumma ulkonäkö ja saippuainen tuoksu... Seassa on jotain yrttistä ja mausteista, heitetään arvauksena minttua. Aika hirveää.

Janne J 24.04.2009
Mausteista tummaa suklaata. Olisikohan hieman pippuria, appelsiinia.. luovutan, parempi varmaan olla arvailematta. Jälkimakuna hajuvesi. Suklaa tummaa, mutta liian makeaa. Jää kyllä mieleen, muttei ole erityisen haluttava suklaa. Päivitys tuotteen selvittyä: olen maistanut tätä aiemminkin sen tultua markkinoille ja tuolloin pidin siitä tämänkertaista maistelua enemmän (jossa se oli viimeinen tuote, maisteluväsymyskö iski?). Suosittelen siis antamaan tälle suklaalle mahdollisuuden.

Satu 24.04.2009
Fazerin ohuiden pötkyläuutuuksien sarjan tummin versio, jossa hyvin erikoinen lime-/pippurimaustelisä. Tämä lisä on hyvin kaksijakoinen. Toisaalta se on kaikessa pirtsakkuudessaan hauska ja jopa herkullinen, mutta toisaalta se tuntuu paikoin niin pistävältä, että ihan puistattaa. Yritys on hyvä, mutta lopulta liian erikoinen.

Milla 25.03.2009
Fazerin uudet "luksussuklaapatukat" yrittävät tuoda suomalaisten makumaailmaan uusia tuulia. Kääreet ja muoto ovat uusia, odotukset kovat sisältöä kohtaan.

Tuoksussa vahvaa sitruunaa ja mietoa tummaa suklaata. Seassa jotain rahisevaa ja hiukan sitkeää, ilmeisesti sitruunankuoripalat siellä tarttuvat hampaisiin. Yleensä sitruuna on kovin saippuamaista tai muuten esanssista, mutta tässä on vältytty siltä. Mustapippuri tulee aavistuksena kun sitä osaa odottaa, en olisi sitä löytänyt jos en olisi tiennyt mitä etsiä. Itse suklaa on hyvin mietoa, luultavasti aika sokerista, ja kokonaisuus on myös todella makea tummaksi suklaaksi. Ei tämä pahaa ole, mutta olisin ehkä odottanut enemmän luonnetta itse suklaalta.

Katja S 21.03.2009
Erittäin vahva sitruunan tuoksu. Tummaa suklaata, pitkulaisia patukan paloja. Maistaessa ensimmäisenä tulee valitettavasti mieleen yleispuhdistusaine, se sitruuna sen kai tekee. Pureskellessa suklaan seassa huomaa jotain hitusia ja palasia, olisivatko ne nyt sitruunan paloja. Ellen etukäteen tietäisi, en olisi varma olisinko tunnistanut mustapippuria seasta. Pippuria on hyvin vähän, se maistuu häivähdyksenä sieltä sitruunan takaa. Ensimmäistä palasta syödessä alkaa jo tökkiä ja tosi pahasti. Jotenkin tämä suklaa ei toimi minulla sitten ollenkaan. Ikinä ennen ei suklaa ole aiheuttanut lähes oksennusreaktiota. Tämä on jotain aivan kauhean makuista, ei ikinä enää tarvitse tätä suklaata maistaa. Lisäksi jälkimaku on ihmeellisen pahvinen ja ne pienet palaset jäävät sitkeästi hampaisiin kiinni jälkikäteen.

Minna K 21.03.2009
Voimakkaan tuoksuinen, mutta tuoksu vähän epämääräinen. Tuoksu muistuttaa eniten appelsiinia. Rakenne on kova ja rakeinen ja se tarttuu hampaisiin. Mieto jälkimaku. Tahmaa sormia.

Marke T 21.03.2009
Vähälaktoosinen, uskalsin maistaa. Vahva hedelmäinen tuoksu. Kova, rakeinen rakenne, makeaa. Suussa maistuu enemmänkin hedelmäkarkki kuin suklaa. Pystyy syömään vain vähän kerrallaan, mutta rakeet jää hampaisiin. Pieniin herkutteluhetkiin.

Saila 20.03.2009
Maun ensivaikutelma: "Saippua". Jotenkin kummallista. Tämän mausta tulee mieleen jotkut suklaalehti-keksit, joita lapsena söi siksi ettei parempaakaan ollut saatavilla.

Miriam 14.03.2009
Tuoksu kirpsakan sitruunainen. Tuoksu antaa ymmärtää että olisi sitruunaisempi. Maussa vuorottelevat pippurin ja sitruunanmaku. Jotain klimppejä jäi vielä hampaisiin. Suklaata syödessä nousee jatkuvasti mieleen ihmetys siitä kuka on keksinyt moisen yhdistelmän ja miten maut voivatkin sopia kuitenkin niin hyvin yhteen.

Anja 02.03.2009
Tämän tummahkon sitruunaisen suklaan muoto sopii erinomaisesti sen pirteään makuun ja koostumukseen. Sulaa sopivasti ja maku tuntuu hyvin.

Susanna K 06.02.2009
Käärepaperi tuoksuu ainakin terhakkaan sitruunalle mikä saa mielenkiinnon heräämään tässä suklaassa. Kaakaopitoisuus on 47% mikä ei ole paljon mutta kuitenkin sen verran että tumman suklaan nimikkeellä patukka matkustaa. Suklaan seassa olevat sitruunankuoret ja mustapippuri tulevat hillitysti mutta maistuvasti esille antamatta pahaa makua suklaalle, sanoisin jopa että en juurikaan maista mustapippurin makua vaan enemmän sitruuna hallitsee kokonaisuutta mutta kuitenkin maistuvasti. Tästä suklaasta tulee mieleen se että voisi kokeilla jonkun liharuuan kanssa jossakin muodossa sillä suklaan maut ovat ihan omiaan antamaan makuja. Fazer on rohkeasti tehnyt päätöksen valmistaa tätä suklaata ja uskon kyllä että taatusti löytää kuluttajan.

Päivi 19.01.2009
Sitruunaa ja mustapippuria, huhhuh, kyllä kuulostaa erikoiselta yhdistelmältä. Taitan palasen. Se on tummahkoa ja tuoksu hieman sitruunainen. Hieman sitruunaista makua tulee suuhun pienellä puraisulla. Yllättävän mietoa silti. Odotin ensimakuna voimakkaampaa makua. Suklaa on tummaa kyllä ja Fazer-laatua. Missäs pippuri? Ei ainakaan vielä tunnu suussa pippurin makua. Loput palasesta suuhun. Tätä täytyy pureskella, sillä suklaassa on kovia rakeita mukana. En kyllä mielestäni saanut pippurin makua suuhun. Siitä huolimatta pidän tästä suklaasta. Tämä oli laatua, eikä tullut mieleen joku astianpesuaine. Mielenkiintoinen uutuus.

Antti M 23.11.2008
Pitkulainen patukka ja siistit kääreet. Sitruunainen tuoksu mutta kuoret eivät yleensä kovin hehkeältä maistu. Maku on todella makea yllättäen, eikä kuoret häiritse liikoja onneksi. Mustapippuri jää kaiken alle valitettavasti ja jälkimakuna suussa pyörivät sitruunankuoret eli kyllä tämä tummmin uutuuspatukka Fazerilta jää pahnanphjimmaiseksi valitettavasti. Uutuutena tätä kyllä maistaa mutta uusintaa en taatusti ota.

Jarkko 19.11.2008
Menneenä viikonloppuna saimme Fazerin tehdasvierailun yhteydessä kotipakettiin muutamankinlaisia Fazerin exclusive-sarjan suklaauutuuksia, jotka virallisesti julkaistaan vasta tammikuussa 2009. Näitä tosin myytiin jo Fazerin ständillä suklaafestivaaleilla hintaan 6kpl/5€. Tämä patukka on yksi noista uutuuksista. Sitruunan kuori ja mustapippuri eivät kyllä ihan heti tuo vettä kielelle, ellei kyse ole liharuuasta. Sitruunan tuoksu on raikas ja voimakaskin. Mustapippuri tulee esiin vasta kun palasen pistää suuhun. Sitruunan takia suklaata on lähes pakko pureskella, ellei halua kitalakeaan araksi. Pelkoni mustapippurin liiallisesta käytöstä osoittautui turhaksi, sitä on käytetty maltilla. Sitruunan makukin tuntuu kokonaisvaltaisena tuntemuksena, eikä ole liian pistävä. Kaikenkaikkiaan tämä patukka ei kuitenkaan kovin helpolla pääse ostoskoriini sujahtamaan edes lanseerauksen jälkeen. Moni pieni asia kasaantuu suureksi yhteisongelmaksi, joten jätän tämän patukan maistelun mieluusti muille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani