Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer exclusive thin dark 70%
Tuotteen Karl Fazer exclusive thin dark 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,05 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Eeva-Liisa 13.04.2012
Kaunis väri, kaunis muoto, kaunis maku. Fazer pettää harvoin, tälläkin kertaa odotukset palkittiin. Kaakaon makuinen tumma suklaa, ei lainkaan kitkerä tai rasvainen. Rakenne ei kaipaa mitään muuta yllätystä, toimii suklaana aidoimmillaan. Suosikki.

Marke H 10.04.2012
Pakkaus on kivan tyylikäs, hivenen arvokkuuden tuntua. Tuoksu on synkkä, mitään sanomaton. Levynpalaset ovat ohuita, huonosti suuhun mahtuvia. Palasia pitää purra pienemmäksi, jotta ne voi jättää suuhun sulamaan. Sulaminen alkaa nopeasti, helposti. Alkumaku on tunkkaisen kaakaomainen, maku paranee pala palalta, mutta lopulta jähmettyy paikalleen hyvin kaakaomaiseksi, tasaisen tylsäksi. Yllättävää on että 70% on näin mieto maku kaikenkaikkiaan. Nautiskeluhetkestä jää suuhun kitkerä loppumaku.

Aki 03.04.2012
Tämäkin tumma toimii pieninä annoksina erinomaisesti. 70% eikä kitkeryyttä nimeksikään, yleensä näin vahvaa käyttäisin mieluiten vain leivontaan, mutta tätä syö mielellään sellaisenaankin.

Jarkko 23.02.2012
Tuoksu kuivahko ja synkkä. Alkumaku voimakkaan kaakaoinen, synkähkö ja lähes eloton. Suklaa sulaa helposti suuhun muodostaen erittäin miellyttävän tuntuisen suklaanesteen, joka leviää kaikkiin suun onkaloihin. Kitkeryyttä suklaassa on vain vähän, karvautta ei sen enempää. Varsinaista vikaa tässä ei ole, mutta puutteista suurin tiputtaa pisteet kahdella maksimista: Tämä ei ole mielenkiintoista. Maku on siis jopa miellyttävä, mutta samalla kuitenkin mielenkiinnoton. Tästä puuttuvat kaikki ne herkullisen tumman suklaan vivahteet, jotka saavat mielikuvituksen laukkaamaan makuja tunnistaessa. Kaakaonhimo tosin tyydyttyy tälläkin suklaalla pienemmästäkin määrästä.

Alkuperäinen arvio 20.12.2005: Huoh... kitkerää, kitkerää, pahaa, pahaa, ei, ei... Arvannette jatkon? 1 piste.

Iikka 21.02.2012
Tummaa suklaata. Maku ja koostumus ovat varsin pehmeitä. Lopulta ehkä turhan kaakaojauhemainen, eli kuivahko. Adjektiivit siis: pehmeä, kaakaoinen. Ei kovin vivahteinen, mutta ei siis päällekäyväkään.

Hanna P 20.02.2012
Ohuehkoja palasia tummaa suklaata tekstillä Fazer. Tuoksu miedon kaakaoinen. Imeskeltäessä suussa lähinnä vain miedon pehmeän kaakaoinen maku. Rasvaisen oloinen. Tasapaksu maku, jäänkin kaipaamaan nyansseja tai jotain mutusteltavaa. Ehkä neutraali pohja makuaineille, mut itsessään ei kovin ihmeellistä.

Anu 02.06.2010
Suklaa on ihanan rapsahtavaa ja siinä on vähän kirpeä, mutta samalla pehmeä kaakaon maku. Tätä nauttii mielellään toisen suosikkini kahvin kanssa.

Katja S 01.12.2009
Pakkaus antaa vaikutelman ylellisestä suklaasta. Levyllä on kokoa 80g, eli juuri sopivasti pieneen nautiskeluhetkeen. Levy on tumma ja ohut. Tuoksu on vahvan kaakaoinen, ei kuitenkaan mitenkään pistävä, vaan ihan miellyttävä. Suklaa on helposti purtavaa ja sulaa tosi nopeasti verrattuna joihinkin näin tummiin suklaisiin. Voimakas ja hieman pistävä kaakaon maku. Maun pistävyys ei kuitenkaan ole niin pistävää kuin voisi 70% suklaan voivan olla, eli suht miedoilla mauilla mennään tässä prosenttiluokassa. Tämä on ihan ok, muttei parasta tummaa suklaata, mitä olen syönyt.

Minna K 01.12.2009
Tumma ja ohut suklaa. Tuoksu on tumman suklaan. Maku ei ole kitkerä, vaan hivenen jopa makea. Pakkaus on hieno.

Marke T 01.12.2009
Ohut suklaalevy tuoksuu laimeasti ja hieman kitkerälle. Kohtalaisen kovaa purtavaa, pehmenee suussa. Suklaan maku leviää koko suuhun, mutta haihtuu yllättävän pian pois, liian pian. Täytyy ottaa lisää. Suklaa ei ole ollenkaan liian kitkerää, juuri sopivasti. Pehmeää ja hieman makeaa. Hyvää.

Saila 17.03.2009
Kitkerä maku, yyh. Koostumus jotenkin mukavan sileä, lisäpisteitä palan sopivasta paksuudesta.

Miriam 17.03.2009
Ohutta suklaata, tuoksu tumma. Maku elegantti. Selvää puhdasta hyvää suklaanmakua, ei minkäänlaista pakolla maustamista. Ei esanssista, todella aito maku.

Anja 04.03.2009
Tumma suklaa ohuena palana. Näin sen pitää olla! Sopivan voimakas, sopivan makea, sopivan ohut.

Salla Elina Salo 16.02.2008
Joskus lapsena otin kaapista sokeroimatonta kaakaojauhetta suuhuni suklaisen kaakaojauheen maun toivossa. Petyin silloin ja jouduin muistelemaan karvasta lapsuusmuistoa tänään uudestaan. Suklaa maistui palaneelta jauholta ja hyvin paljon juuri sokeroimattomalta kaakaojauheelta. En suosittele tumman suklaan ystäville, en edes leivontaan.

Janne J 13.02.2008
Fazerin exclusive-sarjan tumma suklaa on saanut uuden, tyylikkään sinivalkoisen pakkauksen. Odotuksia nostattaa myös tuoteselosteen maininta huolella valituista kaakaopavuista ja aidosta vaniljasta. Vaan niinhän sitä on moni kakku päältä kaunis.. Onneksi Fazer ei petä tällä kertaa, suklaa on lyhyesti sanottuna referenssiluokkaa. Tuoksu on aika mieto, ei ehkä houkutteleva, mutta kuitenkin miellyttävä. Suklaa ei ole tummaksi suklaaksi lainkaan kovaa, vaan sulaa yllättävänkin helposti suussa, tuntuen jopa hieman rasvaiselta. Sokeri-kaakao-rasva balanssi on kuitenkin mielestäni erinomainen. Tärkein, eli kaakao maistuu selvästi ja on alusta loppuun asti tasaisen laadukasta, ei kitkerää. Vaikka yhdistyksessä maistelemme monesti eksoottisia suklaita, on ilahduttavaa huomata, että ihan lähimarketin hyllystä saa Suomalaista suklaata, joka on samalla tasolla parhaiden ulkomaisten kanssa.

Marjo 07.01.2006
Samettinen maku, hyvää tummaa suklaata, ei liian karvas jälkipotku. Tunnelmallisten hetkien viihdyttäjä.

Mika 07.01.2006
Yllättävän laimean makuinen ollakseen 70% tummaa suklaata. Tätä on helppo syödä eikä jälkimakukaan ole hassumpi.

Susanna K 20.12.2005
Taas tällaista mustaa joulukuusisuklaata. Positiivinen asia on, ettei maku ole läheskään niin kitkerä kuin yleensä. Perustavaraa.

Antti H 20.12.2005
AIka kovaa ja tummaa suklaata. Jälkimaku yllättävän lyhyt. Tummaksi suklaaksi mieto.

Satu 20.12.2005
Suklaata tummana.

Anne P 20.12.2005
Voi yrjö että maistuu... Jaa-a, ei tämä ollutkaan kovin pahaa, taloussuklaata, ei liian kitkerää.

Nina P 20.12.2005
Ei maistu miltää kun laittaa suuhun, sitten tuli tumman suklaan maku ja se häipyi, vai häipyikö. Pahaa kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani