Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer exclusive thin mocha 70%
Tuotteen Karl Fazer exclusive thin mocha 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 05.10.2006
No nytpä on kunnolla tummaa suklaata, alkaa olla ylärajoilla kaakaon pitoisuus meikäläisenkin asteikolla. Kaakao maistuukin voimakkaasti, kahvi ei niinkään. Crispiä on joukossa minun makuuni vähän liiankin kanssa, voisi olla jopa parempi kokonaan ilman. Maussa on tietynlainen laadun leima, mutta silti aineksia ei ole aivan tummien suklaiden kärkikaartiin.

Jarkko 20.12.2005
Mieto alkumaku. Imeskellessä tuntuu varsin paljon olevan rouheita seassa. Epäilyttävän siedettävää näinkin tummaksi suklaaksi, onkohan %-kuku oikein paketissa? Sanoisin jopa ihan asialliseksi. Kahvin maku tuntuu, mutta ei ole liian voimakas, vaan juuri sopiva.

Susanna K 20.12.2005
Joulukuusisuklaa, jossa kahvipavun maku. Silti jokin pistävä, likainen karseus maistuu tässä ja rouheet eivät paranna makua.

Antti H 20.12.2005
Voimakas, vähän kahvin makuinen tumma suklaa, jota täydentää jokin raksuva. Mitä tämä raksuva on, siitä ei ole tietoa, koska se ei maistu miltään.

Satu 20.12.2005
Tummaa suklaata ohuina levyinä. Tynnä pieniä ritiseviä yllätyksiä, jotka piristävät, mutteivat pelasta.

Anne P 20.12.2005
Ritisee jännästi, mutta kaakaon osuus niin suuri, että maistuu jopa liian karvaalle. Vanhan kamelin makuista.

Nina P 20.12.2005
Hyyyi, jotain todella pahaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani