Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer exclusive delicious truffles (135g)
Tuotteen Karl Fazer exclusive delicious truffles (135g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

CatRat 17.12.2008 : Tämähän on se vanha sini-hopeapaperinen Fazerin tryffeli, joita söin jo lapsena 70-luvulla. Nyt siis uudessa kääreessä (miinusta pahvipakkauksesta: turhaa jätettä). Maku miedompi kuin muistin, rakenne hyvä. Herkullinen suklaa, mutta saisi olla tummempi maultaan.

Saara 01.12.2008 : Houkuttelevan näköisen käärepaperin alta paljastuu ruskea ja rosoinen pallero. Konvehdin tuoksu on yllättävän voimakas. Hieman kovemman ulkokuoren alla on suuhun helposti sulava sisus. Maku on sopivan kaakaoinen ja hyvä, vaikka se tuottaakin minttusuklaan ystävälle pienen pettymyksen (Käärepaperista päätellen luulin, että kyseessä olisi minttusuklaa). Oiva tryffeli!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani